iwonamaj Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Dzięki, wstawiłam aktualny link do galerii w treści wydarzenia... Quote
mestudio Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Udostępniłam wydarzenie i mam nadzieję na złapanie dzikusków. Quote
ewu Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='mestudio']Udostępniłam wydarzenie i mam nadzieję na złapanie dzikusków.[/QUOTE] Dziękujemy i też żywimy nadzieję... Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Obawiam się że dopóki psiaki nie zostaną schwytane nikt chętnie nie wpłaci pieniędzy ......mam nadzieję że jak najszybciej zostaną zabezpieczone :( Pamiętam sprawę Jokera i ilość osób zaangażowanych w schwytanie psa .....do dziś psiak żyje na wolności :( Nie pomogl sedalin ...klatka ...podstepy :shake: Quote
iwonamaj Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Obawiam się że dopóki psiaki nie zostaną schwytane nikt chętnie nie wpłaci pieniędzy ......mam nadzieję że jak najszybciej zostaną zabezpieczone :( Pamiętam sprawę Jokera i ilość osób zaangażowanych w schwytanie psa .....do dziś psiak żyje na wolności :( Nie pomogl sedalin ...klatka ...podstepy :shake:[/QUOTE] No tak, to prawda, oby tym razem się udało jednak :-( Widzę, że są już wolne posty 2 i 3... Quote
lika1771 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='iwonamaj']No tak, to prawda, oby tym razem się udało jednak :-(Widzę, że są już wolne posty 2 i 3...[/QUOTE]Deklaracje i stan konta w poscie drugim. Quote
ewu Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Obawiam się że dopóki psiaki nie zostaną schwytane nikt chętnie nie wpłaci pieniędzy ......mam nadzieję że jak najszybciej zostaną zabezpieczone :( Pamiętam sprawę Jokera i ilość osób zaangażowanych w schwytanie psa .....do dziś psiak żyje na wolności :( Nie pomogl sedalin ...klatka ...podstepy :shake:[/QUOTE] Ciocia nie zapeszaj:) Quote
kolejna kobietka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 porozsylalam pieski po grupach, oby sie udalo im pomoc, kolejna zima tuz tuz :sad: Quote
krakowianka.fr Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) [quote name='Martika@Aischa']Obawiam się że dopóki psiaki nie zostaną schwytane nikt chętnie nie wpłaci pieniędzy ......mam nadzieję że jak najszybciej zostaną zabezpieczone :( Pamiętam sprawę Jokera i ilość osób zaangażowanych w schwytanie psa .....do dziś psiak żyje na wolności :( Nie pomogl sedalin ...klatka ...podstepy :shake:[/QUOTE] czy ja dobrze rozumiem, ze te psiaki sa w lesie juz rok czasu? wybaczcie, ale nie mam czasu przeczytac calego watku... Edited September 23, 2012 by krakowianka.fr Quote
krakowianka.fr Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [COLOR=#000000]przepraszam za OT, ale przy okazji, prosze zaglosujcie na krakvecie (dla tych kt tego jeszcze nie zrobili)...[/COLOR] [URL="http://tiny.pl/hnqns"][IMG]http://i.imgur.com/rv1pY.png[/IMG][/URL] Quote
ewu Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='krakowianka.fr']czy ja dobrze rozumiem, ze te psiaki sa w lesie juz rok czasu? wybaczcie, ale nie mam czasu przezytac calego watku...[/QUOTE] Tak od roku koczują w lesie:( Quote
__Lara Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Fajnie, że trochę porządku robi się na wątku, bo żeby dostać pomoc od jakiejkolwiek skarpety najpierw musi być rozliczenie na wątku w jednym poście i ogólny porządek ;) Quote
kolejna kobietka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 zagladam, podnosze biedactwa... Quote
Marycha35 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 W górę wątku z bidami leśnymi!!!! Quote
ewu Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ja dzisiaj marnie na dogo bo córka z wnuczkiem przylatują i mam masę roboty:) Quote
Martika&Aischa Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ja również zaglądam w oczekiwaniu na nowe mam nadzieję lepsze wieści ;) Quote
kolejna kobietka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='ewu']Ja dzisiaj marnie na dogo bo córka z wnuczkiem przylatują i mam masę roboty:)[/QUOTE] corcia z wnusiem, oj to pewnie szczesliwa ewu jestes przeogromnie! :) ♥ Quote
ewu Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='kolejna kobietka']corcia z wnusiem, oj to pewnie szczesliwa ewu jestes przeogromnie! :) ♥[/QUOTE] Oj bardzo:) bo generalnie widuję ich przez skypa... Quote
iwonamaj Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='ewu']Oj bardzo:) bo generalnie widuję ich przez skypa...[/QUOTE] Dokładnie jak ja moja wnusię :) . I też niedługo ją zobaczę, lecę 10 października :) Quote
ewu Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='iwonamaj']Dokładnie jak ja moja wnusię :) . I też niedługo ją zobaczę, lecę 10 października :)[/QUOTE] To załóżmy Klub Internetowych Babć :) Quote
Maruda666 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Podniosę psiaki :multi: i pozazdroszczę babciom :):) Quote
Recommended Posts