Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obawiam się że dopóki psiaki nie zostaną schwytane nikt chętnie nie wpłaci pieniędzy ......mam nadzieję że jak najszybciej zostaną zabezpieczone :( Pamiętam sprawę Jokera i ilość osób zaangażowanych w schwytanie psa .....do dziś psiak żyje na wolności :( Nie pomogl sedalin ...klatka ...podstepy :shake:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Obawiam się że dopóki psiaki nie zostaną schwytane nikt chętnie nie wpłaci pieniędzy ......mam nadzieję że jak najszybciej zostaną zabezpieczone :( Pamiętam sprawę Jokera i ilość osób zaangażowanych w schwytanie psa .....do dziś psiak żyje na wolności :( Nie pomogl sedalin ...klatka ...podstepy :shake:[/QUOTE]
No tak, to prawda, oby tym razem się udało jednak :-(
Widzę, że są już wolne posty 2 i 3...

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Obawiam się że dopóki psiaki nie zostaną schwytane nikt chętnie nie wpłaci pieniędzy ......mam nadzieję że jak najszybciej zostaną zabezpieczone :( Pamiętam sprawę Jokera i ilość osób zaangażowanych w schwytanie psa .....do dziś psiak żyje na wolności :( Nie pomogl sedalin ...klatka ...podstepy :shake:[/QUOTE]
Ciocia nie zapeszaj:)

Posted (edited)

czy ja dobrze rozumiem, ze te psiaki sa w lesie juz rok czasu? wybaczcie, ale nie mam czasu przeczytac calego watku...

Edited by krakowianka.fr
Posted

[quote name='krakowianka.fr']czy ja dobrze rozumiem, ze te psiaki sa w lesie juz rok czasu? wybaczcie, ale nie mam czasu przezytac calego watku...[/QUOTE]

Tak od roku koczują w lesie:(

Posted

Fajnie, że trochę porządku robi się na wątku, bo żeby dostać pomoc od jakiejkolwiek skarpety najpierw musi być rozliczenie na wątku w jednym poście i ogólny porządek ;)

Posted

[quote name='kolejna kobietka']corcia z wnusiem, oj to pewnie szczesliwa ewu jestes przeogromnie! :) ♥[/QUOTE]
Oj bardzo:) bo generalnie widuję ich przez skypa...

Posted

[quote name='iwonamaj']Dokładnie jak ja moja wnusię :) . I też niedługo ją zobaczę, lecę 10 października :)[/QUOTE]
To załóżmy Klub Internetowych Babć :)