Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pup puk czy jest tam kto??
chyba znowu wszystkim pały trzeba powstawiać:):) zasypało was czy co???
co ta cisza ma znaczyć?:(

Aniu kiedy Basik ma zabieg? Wyślę ci jutro to zaświadczenie, bo znowu zapomniałam:) jak dostaniesz kopertę oryginalnie do góry nogami zaadresowaną tzn że jest ode mnie:):):) bo za późno sie kapnęłam i nie chciało mi się juz zmieniać:):D

Posted

[quote name='Ati']jestem zaskoczona ze opiekun psa nie odbiera tel przez dwa dni z hotelu , w którym jest powierzony przez niego pies[/QUOTE]

Ati pliss nie dramatyzujmy ok?:)

Stonko ale chyba z jakiegos innego nr dzwonisz?bo ciebie mam zapisaną i nie mam połączenia.Trzeba było esa napisać to bym oddzwoniła. Bo jak jestem w pracy to mam wyciszone cały czas, a w tym tyg. pracuję do 17:(
jak trzeba przełożyć to przełóż, nie ma problemu, przecież to nie jest jakaś bardzo nagła sprawa.A jaką robotą są zawaleni?przecież ta operacja to tez ich robota,nie?

Posted (edited)

zapłaciłam za hotel Basia. skarbonka zaczyna chudnąć:( Stonko czy lekarz jest w stanie chociaż mniej więcej określić koszt operacji? chociaż jakies widełki?
mamy ciut ponad 300zł chyba trzeba zacząć robić bazarki i zapraszać do stałych deklaracji:(

[B]CIOTKI ZAPRASZAM NA MÓJ KOLEJNY BAZAREK RATUJĄCY BUDŻET SKARPETY :( link w podpisie [/B]

Edited by piechcia15
Posted

Dużo zadeklarować nie mogę, ale dla Basia 20 zł miesięcznie znajdę....
Jeszcze tylko mała reklama i prośba o pomoc:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223640-Ciekawe-tytu%C5%82y-**-Ksi%C4%85%C5%BCki-i-Filmy-dla-REXA.-Do-2.03.12-godz.20.-Zajrzyj-prosz%C4%99-%29?p=18709179#post18709179[/url]

Posted

Nikt nie chce psa z problemami zdrowotnymi, którym trzeba się specjalnie zajmować. Tak już niestety jest, że zwierzakom które najbardziej potrzebują miłości najtrudniej znaleźć dom....

Posted

kochani musimy postarać sie o jakieś finanse. To co jeszcze jest na koncie starczy tylko na operację, a jeszcze trzeba opłacić hotel!! nie możemy się zadłużyć przecież!!

nasza skarpeta jest już pusta. Robię bazarki,proszę ludzi ale sama nie dam rady. Pomóżcie szukać kasy!!

Posted

[quote name='storozak']Nikt nie chce psa z problemami zdrowotnymi, którym trzeba się specjalnie zajmować. Tak już niestety jest, że zwierzakom które najbardziej potrzebują miłości najtrudniej znaleźć dom....[/QUOTE]
Ale Basik jest zdrowy, pozostaje operacja oczka i kastracja i może zdobywać świat. Nie trzeba sie nim specjalnie zajmować.

Posted

znalazłam robiąc porządki w poczcie...:)

debiut sylwuś :)
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=jbaxFmnXXqs&feature=youtu.be"][video=youtube;jbaxFmnXXqs]http://www.youtube.com/watch?v=jbaxFmnXXqs&feature=youtu.be[/video][/URL]