majqa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='stonka1125'](...) Jak teraz sa ogłoszenia, to z tekstem poczekam do wyników badań, będziemy wiedziały dokładnie jak Basko z punktu medycznego "działa". (...)[/QUOTE] Ma być według info z cytatu. Quote
piechcia15 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 obserwuj to oczko. Jak trzeba będzie to pojedziemy do Garncarza, ale najpierw niech obejrzy je lekarz u was. Może robi mu się zespół suchego oka:( Quote
stonka1125 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jutro pstrykne fotkę mordki z bliska, zobaczycie różnicę, chociaz na wczorajszych fotach już ja widać Kurcze teraz jak patrze to juz tak tego nie widać.... [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-zy9GNqwBvr4/TwNPcDuoImI/AAAAAAAAAak/Lfkg1c2VfiE/s720/DSC05772.JPG[/IMG] i na lepszy humorek Basko w biegu:) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Mh4u3KlnH-A/TwNOk6cWRdI/AAAAAAAAAaA/Pt3NS6mRm04/s720/DSC05749.JPG[/IMG] Quote
piechcia15 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 wg mnie tak na oko oczywiście to oczka wyglądają ładnie, mniej chyba wyłupiaste?pewnie ciśnienie mniejsze, błyszczące, przynajmniej tutaj, ale to ty go widzisz i masz porównanie. przynajmniej porównując z fotami na pierwszej stronie to oczko jest co prawda bielsze ale nie takie przekrwione i obrzęknięte. Nie ma co debatować, wet go zobaczy i niech uczciwie stwierdzi czy ma wiedzę i sprzęt w tym temacie czy nie Quote
majqa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='piechcia15'](...) Nie ma co debatować, wet go zobaczy i niech uczciwie stwierdzi czy ma wiedzę i sprzęt w tym temacie czy nie[/QUOTE] Howgh, jak mawiał Winnetou. Quote
stonka1125 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jesteśmy umówieni na poniedziałek, Basio jedzie z Clevisią, wet dzisiaj nas uprzedził ze padł im sprzęt do badania krwi, ale moze wysłać do laboratorium z tym, że będzie drożej, mam dzwonić w piątek i mam nadzieje że nic się nie zmieni bo możemy jechać tylko jak tż ma wolne. Jestem dobrej myśli :) Quote
majqa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ... czyli psiule mają randkę wyjazdową. :-) Quote
Jadun Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Witam w nowym roku Fanklub Basika :) Gdzie ten Basiczek z kanapy mojego auta ? Toć to Lew salonowy teraz :) Pamiętam jak go meldowałem w samochodzie,było deszczowo i chłodno, cały dygotał.Ale nie omieszkał mnie ob warczeć jak go brałem na ręce :) Basiczek ma charakterek :) Stonko wykonałaś kawał dobrej roboty. Jak się jeszcze podstarzeje proszę o miejscówkę dla mnie :). Obiecuje nic nie zniszczę :) Quote
majqa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Jadun'](...) Jak się jeszcze podstarzeje proszę o miejscówkę dla mnie :). Obiecuje nic nie zniszczę :)[/QUOTE] Zdrajcaaaaaa!!! :cool1: A myślałam, że samo przez się rozumie się, że zamieszkasz u mnie! :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Jadun Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Majqa i zmieniała mi będziesz pieluchy ? Będą takie XXL , nie jak dla niemowlaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
majqa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Jadun']Majqa i zmieniała mi będziesz pieluchy ? Będą takie XXL , nie jak dla niemowlaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Jeśli tylko mi na to pozwolisz, hihihihi... czuj się zaproszony z pieluchowaniem włącznie. :-) Quote
piechcia15 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 oj przepraszam ale od zmieniania pieluch to jestem JA w końcu to mój zawód:D:) stoneczko a masz może możliwość zaważenia go?nawet na ludzkiej wadze?jeśli nie to koniecznie pamiętaj o tym u weta bo umieram z ciekawości czy i ile przytył:):) Quote
majqa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Też jestem b.ciekawa, o ile wagowo poprawił się Basinek. Quote
Viris Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Wpadłam sprawdzić czy jest spokój ;> Basisko piękne psisko ;) Trzymam kciuki za oczka! Quote
stonka1125 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Viris']Wpadłam sprawdzić czy jest spokój ;>[/QUOTE] No i jak widać nie ma, chwile mnie nie było i już Jaduna bałamucą:angryy: Basko jednak tak czy inaczej jedzie w poniedziałek do weta, zważymy, obejrzymy oczka i osłuchamy Basika. Jezlei sprzęt nie bedzie działał to albo pobierzemy krew i wet wysle do badania, albo pojedzie drugi raz. Zobaczymy w poniedziałek. Tez jestem bardzo ciekawa ile Basio waży. Quote
majqa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='stonka1125']No i jak widać nie ma, chwile mnie nie było i już Jaduna bałamucą:angryy: Basko jednak tak czy inaczej jedzie w poniedziałek do weta (...).[/QUOTE] A tam od razu bałamucą. Po prostu składają rzeczowe, istotne, godne rozważenia deklaracje. :-) Dziękujemy za ten plan wizyty, trzymamy kciuki za dobrą pogodę wyjazdową, szeroką drogę, uległych pasażerów i pomyślne wieści. :-) Quote
piechcia15 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 jeśli chodzi ci o miejsce to jest w dt u stonki pod Jarocinem Quote
storozak Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki Buziak dla Basia:) Quote
Recommended Posts