Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stonka1125'](...) Jak teraz sa ogłoszenia, to z tekstem poczekam do wyników badań, będziemy wiedziały dokładnie jak Basko z punktu medycznego "działa". (...)[/QUOTE]
Ma być według info z cytatu.

Posted

Jutro pstrykne fotkę mordki z bliska, zobaczycie różnicę, chociaz na wczorajszych fotach już ja widać
Kurcze teraz jak patrze to juz tak tego nie widać....
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-zy9GNqwBvr4/TwNPcDuoImI/AAAAAAAAAak/Lfkg1c2VfiE/s720/DSC05772.JPG[/IMG]

i na lepszy humorek Basko w biegu:)
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Mh4u3KlnH-A/TwNOk6cWRdI/AAAAAAAAAaA/Pt3NS6mRm04/s720/DSC05749.JPG[/IMG]

Posted

wg mnie tak na oko oczywiście to oczka wyglądają ładnie, mniej chyba wyłupiaste?pewnie ciśnienie mniejsze, błyszczące, przynajmniej tutaj, ale to ty go widzisz i masz porównanie.

przynajmniej porównując z fotami na pierwszej stronie to oczko jest co prawda bielsze ale nie takie przekrwione i obrzęknięte. Nie ma co debatować, wet go zobaczy i niech uczciwie stwierdzi czy ma wiedzę i sprzęt w tym temacie czy nie

Posted

[quote name='piechcia15'](...) Nie ma co debatować, wet go zobaczy i niech uczciwie stwierdzi czy ma wiedzę i sprzęt w tym temacie czy nie[/QUOTE]
Howgh, jak mawiał Winnetou.

Posted

Jesteśmy umówieni na poniedziałek, Basio jedzie z Clevisią, wet dzisiaj nas uprzedził ze padł im sprzęt do badania krwi, ale moze wysłać do laboratorium z tym, że będzie drożej, mam dzwonić w piątek i mam nadzieje że nic się nie zmieni bo możemy jechać tylko jak tż ma wolne. Jestem dobrej myśli :)

Posted

Witam w nowym roku Fanklub Basika :)
Gdzie ten Basiczek z kanapy mojego auta ?
Toć to Lew salonowy teraz :)
Pamiętam jak go meldowałem w samochodzie,było deszczowo i chłodno, cały dygotał.Ale nie omieszkał mnie ob warczeć jak go brałem na ręce :)
Basiczek ma charakterek :)
Stonko wykonałaś kawał dobrej roboty.
Jak się jeszcze podstarzeje proszę o miejscówkę dla mnie :).
Obiecuje nic nie zniszczę :)

Posted

[quote name='Jadun'](...) Jak się jeszcze podstarzeje proszę o miejscówkę dla mnie :).
Obiecuje nic nie zniszczę :)[/QUOTE]
Zdrajcaaaaaa!!! :cool1:
A myślałam, że samo przez się rozumie się, że zamieszkasz u mnie! :obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

[quote name='Jadun']Majqa i zmieniała mi będziesz pieluchy ?
Będą takie XXL , nie jak dla niemowlaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
Jeśli tylko mi na to pozwolisz, hihihihi... czuj się zaproszony z pieluchowaniem włącznie. :-)

Posted

oj przepraszam ale od zmieniania pieluch to jestem JA w końcu to mój zawód:D:)

stoneczko a masz może możliwość zaważenia go?nawet na ludzkiej wadze?jeśli nie to koniecznie pamiętaj o tym u weta bo umieram z ciekawości czy i ile przytył:):)

Posted

[quote name='Viris']Wpadłam sprawdzić czy jest spokój ;>[/QUOTE]

No i jak widać nie ma, chwile mnie nie było i już Jaduna bałamucą:angryy:

Basko jednak tak czy inaczej jedzie w poniedziałek do weta, zważymy, obejrzymy oczka i osłuchamy Basika. Jezlei sprzęt nie bedzie działał to albo pobierzemy krew i wet wysle do badania, albo pojedzie drugi raz. Zobaczymy w poniedziałek. Tez jestem bardzo ciekawa ile Basio waży.

Posted

[quote name='stonka1125']No i jak widać nie ma, chwile mnie nie było i już Jaduna bałamucą:angryy:

Basko jednak tak czy inaczej jedzie w poniedziałek do weta (...).[/QUOTE]
A tam od razu bałamucą. Po prostu składają rzeczowe, istotne, godne rozważenia deklaracje. :-)

Dziękujemy za ten plan wizyty, trzymamy kciuki za dobrą pogodę wyjazdową, szeroką drogę, uległych pasażerów i pomyślne wieści. :-)