Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rita60']Fajny filmik,szkoda tylko,ze nie ma parę sekund nagrania ruchomego,jak się bawi,przytula.[/QUOTE]

a to niezły pomysł, Blanka zrobiła własnie taki z psiakami schroniskowymi z pokładem muzycznym, to pozgarniam co mam Basiowego i poprosze ja żeby pomontowała, dla mnie to czarna magia

Posted

[quote name='stonka1125']dla mnie to czarna magia[/QUOTE]
to tak jak dla mnie:) jestem zielona w temacie grafiki itp.

a może ktoś zrobiłby nowy banerek dla Basia?bo jest jeden ale stary jak miał 2 oczka:) przydałby się jakiś rzucający w oczy :) ciotka ubierz go w różową muchę i kapelusz i sesję rób :evil_lol::eviltong:

Posted

czekajcie czekajcie a będzie Wam dane :D

A tak na serio to grypa mnie dopadła, a razem z nią moja radosna twórczość schowała się pod dywan...
ale już się prawie pozbierałam, więc jeszcze chwila cierpliwości...

Posted

[quote name='agata51']modliszka, błagam, nie rób mu tego! Skoro już musisz - może mucha w grochy? Broń boże różowe! A jak znam teriery, to najlepiej czułby się w przebraniu pirata.[/QUOTE]
Ewentualnie kowboja:razz:

Posted

[B][COLOR=#800080]cioteczki zapraszam na ciekawy bazarek dla BASIKA, wiele psich i ludzkich różności za grosze[/COLOR][/B] :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238903-*oblrzymi-bazar-wydanie-II*-coś-dla-psa-i-ludzia-!!-ceny-od-1zł-!!koniec-3-02?p=20304338#post20304338[/URL]