Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety znajomi zrezygnowali, nie są pewni czy dadzą radę z psem.
Ale będę się jeszcze rozglądać za kimś, kto się chce zapsić ;)

Posted

[quote name='martasekret']
Urocza psinka!
Ogłaszacie ją? Czy tak jej "szukacie" domu, że i tak u was zostanie...? ;)[/QUOTE]

szukamy domu ale nieudolnie :roll: musi znaleźć dom, najlepiej do świąt bo nie mogę jej zabrać do Łomży, a nie mam jej za bardzo z kim zostawić... a pod koniec stycznia przychodzi do mnie wymarzony szczeniak, nie mogę niestety mieć 3 psów ;)
było kilkoro chętnych jednak wszyscy rezygnowali :(

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']gdzie młoda ma ogłoszenia? jest jakikolwiek odzew wogole? masz wiecej fotek przed strzyzeniem? Bo szczerze mowiac to strzyzenie ją oszpeciło i ciężko będzie ją wyadoptowac jako ładnego słitaśnego pudelka...[/QUOTE]

Niestety nie mam. Strzyżenie takie a nie inne było koniecznością niestety :roll: na nogach już odrasta, pysk jej skracam przez te zacieki... wymyłam jej to porządnie ostatnio i jakby jest lepiej ale i tak nadal są i myślę że inaczej nie będzie

ma ogłoszenie na trojmiasto.pl(teraz widzę że się skończyło ale zaraz będzie nowe), poza tym na kilku forach i to by było na tyle

Posted

Może wydarzenie na fb?
Podobno jeszcze portal tablica.pl cieszy się popularnością
Na trójmiasto.pl dać najlepiej ogłoszenie wyróżnione - mam wrażenie, że ludzie nie czytają tych, które są poniżej...

Posted

Super :) dziewczyna bardzo sympatyczna, uwielbia zwierzęta tak samo jak rodzice. Rodzice mieszkają we wsi pod Malborkiem, wcześniej mieli dwa pudle które odeszły za TM. Całodniowe spacery razem z panem po polach zapewnione :) nie ma nic przeciwko sterylizacji, więc mam nadzieję że można powiedzieć że Buba domu już nie szuka :D