martasekret Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Kurcze, nie wierzę, że mała jeszcze nie grzeje dupki w swoim domku! Quote
Unbelievable Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Ja też nie wiem czemu nikt się nią nie interesuje :roll: Quote
Unbelievable Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 A ja mam filmik z Bubsnem w roli głównej :) Quote
Unbelievable Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Ale to już jutro, nie mam siły żeby się dzisiaj jeszcze bić z jotubem :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OwENywYERgM Bubson w roli głównej, w pobocznej Gram Arcymądry Pan siedzący grzecznie w klatce :diabloti: Quote
C&B Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Niestety znajomi zrezygnowali, nie są pewni czy dadzą radę z psem. Ale będę się jeszcze rozglądać za kimś, kto się chce zapsić ;) Quote
martasekret Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Unbelievable']http://www.youtube.com/watch?v=OwENywYERgM Bubson w roli głównej, w pobocznej Gram Arcymądry Pan siedzący grzecznie w klatce :diabloti:[/QUOTE Urocza psinka! Ogłaszacie ją? Czy tak jej "szukacie" domu, że i tak u was zostanie...? ;) Quote
Unbelievable Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='martasekret'] Urocza psinka! Ogłaszacie ją? Czy tak jej "szukacie" domu, że i tak u was zostanie...? ;)[/QUOTE] szukamy domu ale nieudolnie :roll: musi znaleźć dom, najlepiej do świąt bo nie mogę jej zabrać do Łomży, a nie mam jej za bardzo z kim zostawić... a pod koniec stycznia przychodzi do mnie wymarzony szczeniak, nie mogę niestety mieć 3 psów ;) było kilkoro chętnych jednak wszyscy rezygnowali :( Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 gdzie młoda ma ogłoszenia? jest jakikolwiek odzew wogole? masz wiecej fotek przed strzyzeniem? Bo szczerze mowiac to strzyzenie ją oszpeciło i ciężko będzie ją wyadoptowac jako ładnego słitaśnego pudelka... Quote
Unbelievable Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']gdzie młoda ma ogłoszenia? jest jakikolwiek odzew wogole? masz wiecej fotek przed strzyzeniem? Bo szczerze mowiac to strzyzenie ją oszpeciło i ciężko będzie ją wyadoptowac jako ładnego słitaśnego pudelka...[/QUOTE] Niestety nie mam. Strzyżenie takie a nie inne było koniecznością niestety :roll: na nogach już odrasta, pysk jej skracam przez te zacieki... wymyłam jej to porządnie ostatnio i jakby jest lepiej ale i tak nadal są i myślę że inaczej nie będzie ma ogłoszenie na trojmiasto.pl(teraz widzę że się skończyło ale zaraz będzie nowe), poza tym na kilku forach i to by było na tyle Quote
martasekret Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Może wydarzenie na fb? Podobno jeszcze portal tablica.pl cieszy się popularnością Na trójmiasto.pl dać najlepiej ogłoszenie wyróżnione - mam wrażenie, że ludzie nie czytają tych, które są poniżej... Quote
Unbelievable Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 dzisiaj jesteśmy umówieni na wizytę Pani która jest zainteresowana wzięciem Buby dla swoich rodziców :) Quote
Unbelievable Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Super :) dziewczyna bardzo sympatyczna, uwielbia zwierzęta tak samo jak rodzice. Rodzice mieszkają we wsi pod Malborkiem, wcześniej mieli dwa pudle które odeszły za TM. Całodniowe spacery razem z panem po polach zapewnione :) nie ma nic przeciwko sterylizacji, więc mam nadzieję że można powiedzieć że Buba domu już nie szuka :D Quote
FredziaFredzia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 A kiedy już będzie wiadomo na pewno? :) Quote
Unbelievable Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='FredziaFredzia']A kiedy już będzie wiadomo na pewno? :)[/QUOTE] jak podpiszemy umowę i Buba pójdzie do nowych państwa :) Quote
Unbelievable Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Jutro sterylizacja(mam nadzieję) :) Quote
martasekret Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ale Buba już w swoim domu, czy jak? :D Quote
Recommended Posts