Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlatego uczulam wszystkich znajomych i rodzinę, jak widzicie psa na poboczu, zatrzymaj się i sprawdź, czy nie zyje........Moze kona któryś dzień z kolei......

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='alice midnight']Komentarz odnośnie sytuacji przemilczę.
Co moge zrobić? Pomyślę...mogę rozsyłac wątki, pomóc w ogłoszeniach jak już psiak będzie adopcyjny. Sciągnę ciotki, może ktoś wykona ładne allegro z danymi fundacji do zbierania pieniędzy? Fanty na bazarki mogę przyjąć i takie bazarki robić - jesli ktoś oferuje wysyłkę rzeczy, proszę zgłosić się do mnie na pw w celu obgadania szczegółów. Jestem teraz rzadziej na dogo.

Czorcia, nie chcę Ci dopiec, ale zauważ, że to taki rodzaj pogrożenia paluszkiem..chciałaś nas opuścić, i ktoś zesłał Ci Kamę. I to jest odwieczna praktyka LOSU :P
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki!
Kamula nie daj się kobieto!

zauwazyłam, że allegro już jest :)
rozsyłam.[/QUOTE]

tak dokładnie tak , też o tym tak pomyślałam

Posted

[quote name='MARCHEWA']Dwa lata temu zabrałyśmy sukę w podobnym stanie do Kamy,też leżała we wsi przy drodze i nikt jej nie pomógł,suka miała złamaną miednicę,nie chodziła,była zagłodzona,miała chore nerki.Trafiła do Kliniki w Krakowie,leczenie było długie i kosztowne,ale Lusia jest teraz pięknym,zdrowym psem i cieszy się życiem w ds u Sugar.Z Kamą też tak będzie.
Ja od siebie zrobię dla niej na dniach bazarek;) i będę trzymała za sunię kciuki.[/QUOTE]

i ja mam taka nadzieję , że będzie wszystko dobrze

Posted

Podnoszę popołudniowo, zaraz zabieram się za bazarek cegiełkowy, jak skończę to podrzucę tutaj link;) Tylko potrzebuję na pw konto na które mają iść pieniążki.

Posted

włąsnie rozmawiałam z Fundacją i załamałam się .
Miednica Kamy jest potwornie , ale to potwornie strzaskana, będzie trzeba mocno sie napracować , zeby pozbierać psa do kupy, kość kulszowa połamana .
Koszt operacji 1500zł + anestezjolog 800zł + koszt pobytu w lecznicy .
Mamy dług wysokości 2500zł . !!! :(:(:(

Posted

Niestety:-(

Podaję link do bazarku cegiełkowego, reklamujemy gdzie się da:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/217125-Bazarek-cegiełkowy-na-Kamę-serdecznie-zapraszam-do-20.11?p=17925982#post17925982[/URL]

Posted

[quote name='Guliwer89']Kasiu a mogłabyś zrobić bazarek :):) Please ;);) W końcu jesteś współwinna odnalezienia Kamci ;);)[/QUOTE]

kurcze !! ale mi wyzwanie teraz dales;) ja nigdy bazarka nie robilam :-o :oops:
Podpatrzę zobacze jak to wyglada i skoro jestem wspolwinna to musze sobie poradzic i zrobie bazarek;)
Dzis poszukam fantow..jutro porobię zdjecia i wieczorem wystartuje z nim:)

Posted

zeberko postaram się jakieś ciuszki dziecięce na bazarek po weekendzie ogarnąć jak byś mogła zrobić bo na rozmiarach i mierzeniu to ja się za cholerkę nie wyznaję ;)
W weekend zrywam się z uczelni i lecę książki przygotować na bazarek więc pewnie będę wam tyłek zawracał jak nie dam rady ;) ;)

Posted

[quote name='kkasiiiar']kurcze !! ale mi wyzwanie teraz dales;) ja nigdy bazarka nie robilam :-o :oops:
Podpatrzę zobacze jak to wyglada i skoro jestem wspolwinna to musze sobie poradzic i zrobie bazarek;)
Dzis poszukam fantow..jutro porobię zdjecia i wieczorem wystartuje z nim:)[/QUOTE]

Dzięki piękne naprawdę jestem wdzięczny jakoś czasu na nic nie ma i jeden dwa bazarki to ogarnę może choć i dla mnie to będą pierwszę ;) Trzymam kciukasy żeby ci łatwo poszło i dużo się sprzedało ;) ;)

Posted

kochani dziękuję , dziękuję , dziękuje ,
teraz muszę dzieciaki popakowac do szkoły, lekcje jesczze sprawdzić , ale jutro w pracy znajdę chwilke i bazarki porozsyłam .