malagos Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dlatego uczulam wszystkich znajomych i rodzinę, jak widzicie psa na poboczu, zatrzymaj się i sprawdź, czy nie zyje........Moze kona któryś dzień z kolei...... Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='alice midnight']Komentarz odnośnie sytuacji przemilczę. Co moge zrobić? Pomyślę...mogę rozsyłac wątki, pomóc w ogłoszeniach jak już psiak będzie adopcyjny. Sciągnę ciotki, może ktoś wykona ładne allegro z danymi fundacji do zbierania pieniędzy? Fanty na bazarki mogę przyjąć i takie bazarki robić - jesli ktoś oferuje wysyłkę rzeczy, proszę zgłosić się do mnie na pw w celu obgadania szczegółów. Jestem teraz rzadziej na dogo. Czorcia, nie chcę Ci dopiec, ale zauważ, że to taki rodzaj pogrożenia paluszkiem..chciałaś nas opuścić, i ktoś zesłał Ci Kamę. I to jest odwieczna praktyka LOSU :P Trzymam za Was bardzo mocno kciuki! Kamula nie daj się kobieto! zauwazyłam, że allegro już jest :) rozsyłam.[/QUOTE] tak dokładnie tak , też o tym tak pomyślałam Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc :) Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='MARCHEWA']Dwa lata temu zabrałyśmy sukę w podobnym stanie do Kamy,też leżała we wsi przy drodze i nikt jej nie pomógł,suka miała złamaną miednicę,nie chodziła,była zagłodzona,miała chore nerki.Trafiła do Kliniki w Krakowie,leczenie było długie i kosztowne,ale Lusia jest teraz pięknym,zdrowym psem i cieszy się życiem w ds u Sugar.Z Kamą też tak będzie. Ja od siebie zrobię dla niej na dniach bazarek;) i będę trzymała za sunię kciuki.[/QUOTE] i ja mam taka nadzieję , że będzie wszystko dobrze Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Melduję się u sunieczki .....[/QUOTE] witam i dziękuję :) Quote
inka33 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [B]KA[/B]mę podnoszę - [B]KA[/B]jtunowa. :) Tak sentymentalnie - kolorystycznie i Guliwerowo-Czorcikowo. ;) Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='inka33'][B]KA[/B]mę podnoszę - [B]KA[/B]jtunowa. :) Tak sentymentalnie - kolorystycznie i Guliwerowo-Czorcikowo. ;)[/QUOTE] witam serdecznie :) Quote
chi23 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Podnoszę popołudniowo, zaraz zabieram się za bazarek cegiełkowy, jak skończę to podrzucę tutaj link;) Tylko potrzebuję na pw konto na które mają iść pieniążki. Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 włąsnie rozmawiałam z Fundacją i załamałam się . Miednica Kamy jest potwornie , ale to potwornie strzaskana, będzie trzeba mocno sie napracować , zeby pozbierać psa do kupy, kość kulszowa połamana . Koszt operacji 1500zł + anestezjolog 800zł + koszt pobytu w lecznicy . Mamy dług wysokości 2500zł . !!! :(:(:( Quote
chi23 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Niestety:-( Podaję link do bazarku cegiełkowego, reklamujemy gdzie się da: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217125-Bazarek-cegiełkowy-na-Kamę-serdecznie-zapraszam-do-20.11?p=17925982#post17925982[/URL] Quote
masza44 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Czorcik, wiem to wszystko brzmi strasznie, ale oby tylko doszła do siebie, długi już nie takie się spłacało razem na dogo! Quote
Guliwer89 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 No brzmi okropnie ale walczymy dalej Dziękujemy wszystkim za wsparcie, bez was już pewnie byśmy się załamali :( Quote
kkasiiiar Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 W razie co .. ja moge przekazac jakies fanty na bazarek..jakies ksiazki ciuszki dla dziecka .. duzo nie bedzie ale cos znajde jak bedzie potrzeba. Quote
Guliwer89 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Kasiu a mogłabyś zrobić bazarek :):) Please ;);) W końcu jesteś współwinna odnalezienia Kamci ;);) Quote
Guliwer89 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 to nie jest oczywiście próba wymuszenia na tobie tego bazarku ;);) choć w sumie to trochę jest ;);) Jeśli nie dasz znać to poproszę zdjęcia na meila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ja też na dniach jakiś bazarek książkowy wymyślę jak tylko znajdę chwilkę czasu ;) Quote
kkasiiiar Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Guliwer89']Kasiu a mogłabyś zrobić bazarek :):) Please ;);) W końcu jesteś współwinna odnalezienia Kamci ;);)[/QUOTE] kurcze !! ale mi wyzwanie teraz dales;) ja nigdy bazarka nie robilam :-o :oops: Podpatrzę zobacze jak to wyglada i skoro jestem wspolwinna to musze sobie poradzic i zrobie bazarek;) Dzis poszukam fantow..jutro porobię zdjecia i wieczorem wystartuje z nim:) Quote
zebrazebra Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Melduję się. Damy radę, ale ja swoim czasem tylko mogę służyć, niestety. Bazarki będą. Quote
Guliwer89 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 zeberko postaram się jakieś ciuszki dziecięce na bazarek po weekendzie ogarnąć jak byś mogła zrobić bo na rozmiarach i mierzeniu to ja się za cholerkę nie wyznaję ;) W weekend zrywam się z uczelni i lecę książki przygotować na bazarek więc pewnie będę wam tyłek zawracał jak nie dam rady ;) ;) Quote
Guliwer89 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='kkasiiiar']kurcze !! ale mi wyzwanie teraz dales;) ja nigdy bazarka nie robilam :-o :oops: Podpatrzę zobacze jak to wyglada i skoro jestem wspolwinna to musze sobie poradzic i zrobie bazarek;) Dzis poszukam fantow..jutro porobię zdjecia i wieczorem wystartuje z nim:)[/QUOTE] Dzięki piękne naprawdę jestem wdzięczny jakoś czasu na nic nie ma i jeden dwa bazarki to ogarnę może choć i dla mnie to będą pierwszę ;) Trzymam kciukasy żeby ci łatwo poszło i dużo się sprzedało ;) ;) Quote
monika083 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 o ludzie ona calkiem jak moj Bruno wyglada..ale bidulka, zapisuje watek, pomoge po wyplacie , Quote
Czorcik Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 kochani dziękuję , dziękuję , dziękuje , teraz muszę dzieciaki popakowac do szkoły, lekcje jesczze sprawdzić , ale jutro w pracy znajdę chwilke i bazarki porozsyłam . Quote
Recommended Posts