Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuje!

ja przypomnę o Lolkowym bazarku, jutro koniec:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256709-Dla-Loli-Ksi%C4%85%C5%BCkowe-HITY-polskie-i-zagraniczne-cz-2-do-19-08-2014r-godz-22-00?p=22363075[/url]

jutro również kolejna wizyta Lolki u weta...

Posted

Zgodnie z zaleceniem dałam dzisiaj Loli zastrzyk i czopek. Dzwoniłam do wetki i opisałam stan Loli. Mam się nie martwić i pojawić się z Lolą jutro.

Posted

[quote name='malvaaa']ufff, jak cudownie!
a jak wizyta u weta?[/QUOTE]

Było pobranie krwi (morfologia, biochemia i od razu badanie kontrolne pod kątem tarczycy, które miało być we wrześniu). Parametry czerwonokrwinkowe znowu poszły w dół, cukier w normie. W piątek dowiem się o pozostałe wyniki. W sercu słychać szmery (ostatnio też były). Lola dostała dzisiaj zastrzyki. Na jutro mam dwa zastrzyki i czopek, na czwartek jeden zastrzyk, a w piątek wizyta. Koszt wizyty: 212zł - [URL]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c45d7c48aac1.jpg[/URL] + dojazd w obie strony: 16zł.

Posted

jak poszły krwinki w dół to zwiększamy dawkę leków czy zostaje tak jak jest? może poszły w dół przez ostatnie wydarzenia.

[B]wydatki:[/B]
wczoraj 107zł (wizyta i dojazd)
dziś 228zł
razem: 335zł

Posted

[quote name='malvaaa']jak poszły krwinki w dół to zwiększamy dawkę leków czy zostaje tak jak jest? może poszły w dół przez ostatnie wydarzenia.

[B]wydatki:[/B]
wczoraj 107zł (wizyta i dojazd)
dziś 228zł
razem: 335zł[/QUOTE]

W piątek będzie reszta wyników m.in. tarczycowe i będę wiedziała co i jak.

Niestety, to nie koniec wydatków. W piątek wizyta, a co potem zobaczymy...

Posted

[COLOR=#333333][FONT=verdana]Lola czuje się lepiej, ale nie tak dobrze jak przed wylewem. Może za kilka dni wróci do poprzedniej formy, a może nie. Ciężko przewidzieć. [/FONT][/COLOR]

Posted

Lola w sobotę gorzej się czuła, w niedzielę była u weta - czyli dzisiaj trzeci dzień leczenia. Moim zdaniem i tak szybko stanęła na łapy. Dzisiaj, gdy szykowałam miski dla psiaków, przyszła do kuchni i czekała. Jest smutna i widać, że nie czuje się idealnie, ale poprawa jest.

Posted

Zostało 7 pampersów. Trzeba kupić, bo idą teraz 2 dziennie - Lola przy 4 wyjściach do ogródka nie wytrzymuje i popuszcza mocz. Przed chorobą wychodziła 7-8 razy dziennie, ale teraz nie ma takiej możliwości.

Posted

Lolka to dziarska staruszka i szybko stanie na nogi :)
niedługo znowu będzie się cieszyć z miski tak jak przed chorobą :)

ktoś może ma chęć dorzucić się do pampersów? Jutro kolejna wizyta u weta....