mysza 1 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='malvaaa']oj ja też chyba nie mam tego adresu ale sprawdzę... muszę też zobaczyć kiedy do kiedy był opłacony ten pobyt i przesłać kolejne 180zł... zaraz dopisze...[/QUOTE] Chyba już czas, bo 30 zakładałam wątek czyli mija miesiąc... Quote
malvaaa Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 juz przelalam, a adresu niestety nie znalazlam... Quote
chauwa Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Witam U dziewczyn wszystko dobrze. Szaleją jak młodziki!! Mam jedynie problemik z Fortuna bo strasznie boi się dźwięków i w panice lata po mieszkaniu jak batman tratując wszystko co napotka na swojej drodze. Kombinuje ja głaskać "dźwiękiem" tzn zabawkami dla niemowlaków i zero pozytywnych zmian. Obie bardzo ładnie chodzą już na smyczy. Lola zresztą nie miała w ogolę z nią problemów, Fortuna wyrażała lekkie opory na wstępie , teraz jej to minęło. Co do jedzenia to one już dostają sucha karmę, rano gotowane wieczorem suche. Wkleję Wam później ich nowsze zdjęcia, najpierw muszę pozałatwiać inne wiszące nade mną sprawy związane z dogo :) Quote
malvaaa Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 ok, to czekamy na fotki :) to jest moj email [email][email protected][/email] jakbys chciala wyslac na emaila. Quote
Telimena Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ja odwiedzam i czekam na obiecane fotki, dorzucę też dziewczynkom 30zł jeśli na pw dostanę nr konta i dane do przelewu Quote
malvaaa Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 przesłałam nr konta... i ja też czekam na zdjęcia... Quote
tripti Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 odwiedza... ale jakoś tak po ostatnich wydarzeniach trudno wywnioskować co o tym wszystkim myśleć, o tych zmianach i wogóle. Fortuna to już w świat mogłaby ruszyć, jeszcze tylko sterylka. Quote
malvaaa Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 mogłaby mogła ale nie miałam żadnego telefonu w jej sprawie, przydałyby się jakieś ładne zdjęcia... Quote
mysza 1 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 I cisza u suniek. Chyba trzeba będzie je odwiedzić, zrobić sesję ;) Chauwa, czy Ty możesz zawieźć Fortunę na sterylkę do Warszawy czy tylko do Wyszkowa, bo nie zrozumiałam do końca. Quote
Ellig Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jaka sliczna Fortuna,maja szczescie ,ze juz sa bezpieczne. Quote
mysza 1 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Podrzucam, zamówiłam dziewczynom karmę. Quote
malvaaa Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 wczoraj mnie nie bylo caly dzien ale dzisiaj juz jestem i odwiedzam dziewczyny... Quote
chauwa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Witam Niestety zdjęć nie będzie, musicie się uzbroić w cierpliwość, mam problemy jak zwykle z czymś i tym razem uploadowaniem zdjęć, żadnego nigdzie dodać nie mogę. Niestety mieszkam gdzie mieszkam a net mam mobilny. Dziewczyny maja się dobrze, aż za dobrze. Oczywiście ich kontakty nadal na tym samym stopniu. Lola nie popuściła Fortunie ani trochę i jak ja widzi jeży włosy na karku i jest gotowa do ataku. Dobrze ze jest już starsza panna bo bym miała z jej uporem niezłe problemy, ogranicza ja wiek i nie już ta sama sprawność fizyczna. Fortuna nadal ma problemy z akceptacja wszystkich dźwięków, nie wiem skąd to się u niej wzięło. Na początku była strachliwa ale nie uciekała w panice na dźwięk dzwonka w telefonie. Może u mnie jest za cicho. Będę próbować dodać ich zdjęcia. Zapraszam tez do odwiedzenie dziewczynek. Przydałby się ktoś miły raz na ruski rok kto by mi pomógł w porze spacerów. Odwdzięczę się kawa :d Quote
malvaaa Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 w takim razie ja się wpraszam na kawę :) wezmę od mojego Piotrka aparat, on ma jakiś podobno dobry, nie znam się i porobimy zdjęcia dziewczynkom :) ten tydzień mam zwariowany ale w następny chętnie podjadę :) może jeszcze załapiemy się na ładniejszą pogodę... Quote
agata-air Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jest jakiś adopcyjny tekst dla dziewczyn? Chciałbym min. je podesłać osobom które zgłaszają sie po adopcje po materiałach TVN ale nie moge nic na watku znaleźć :( Quote
Recommended Posts