Justyna Lipicka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 na Ciebie kontakt w ogłoszeniach Szczęściarza? on w ogóle to u Ciebie jest? Quote
iwoniam Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Kocurek napisał(a):fajna miejscowka:)) ;) Justyna Lipicka napisał(a):na Ciebie kontakt w ogłoszeniach Szczęściarza? on w ogóle to u Ciebie jest? on tak trochę migruje pomiędzy mną, a moją rodziną tak, kontakt na mnie dzięki ! ps. pies super nadaje się do domu może nie do bloku (wielki piesek), ale do domu tak Quote
Justyna Lipicka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Szczęściarz wielki tzn ile waży, jaki w kłębie? Quote
krakowianka.fr Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 te sunki sa takie piekne czy jaks odzew byl ad lekow? czy recepta by cos pomogla? znizka czy cos...? [h=3]Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji[/h] Serwer jest zbyt obciążony. Proszę spróbować ponownie później. niezle... Quote
iwoniam Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):Szczęściarz wielki tzn ile waży, jaki w kłębie? wysoki - coś jak nowofunland waży ponad 30 kg ale wygląda na większego, bo jest puchaty krakowianka.fr napisał(a):te sunki sa takie piekne czy jaks odzew byl ad lekow? czy recepta by cos pomogla? znizka czy cos...? . w sprawie których leków?? mam wrazenie, ze adopcja Astry nie dojdzie do skutku Pani zaczyna zadawac za duzo pytan :( muszę dołączyć nowe zdjecia maluszków i zmienic ogłoszenia - zrobić im pojedyncze u mnie w domu coraz więcej psów, a nawet szczeniaki teraz "nie idą" ech... wiecie... nie wyrabiam już... Quote
iwoniam Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Justynka= kontakt w sprawie Arona na Inge - 603 283 744 dzięki Quote
iwoniam Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 DSC00783 by IwoniaD, on Flickr :-) Quote
iwoniam Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 wyróżniłam Almę, bo nikt nie telefonuje :( http://krakow.oglaszamy24.pl/ogloszenie.php?advert_id=1527335703 Quote
Malgoska Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='iwoniam'] DSC00783 by IwoniaD, on Flickr :-) jezu jak one się kochają, a ta pani nie może też Kory zabrać? Quote
Justyna Lipicka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Iwoniu postaram się najpóźniej w weekend wszystkie psiaki poogłaszać. A o Almę nikt nie pyta? jeszcze chyba wyróżnienie na tablicy ma... Quote
krakowianka.fr Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 iwoniam napisał(a): w sprawie których leków?? tego na D o kt pisalas, 80zl/ampulke czy cos takiego.. Quote
Malinka91 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Dziewczyny zeżarło mnie bo mój internet ostatnio okrutnie szwankuje. Dzisiaj 15 minut czekam na załadownie tej strony! Jednak muszę napisać że znalazła się para która chce wziąć Atosa. Iwona wysyłam im numer do Ciebie więc czekaj na telefon, mam nadzieję że zadzwonią. Quote
barb Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='Malinka91']Dziewczyny zeżarło mnie bo mój internet ostatnio okrutnie szwankuje. Dzisiaj 15 minut czekam na załadownie tej strony! Też mam wielki poblem z internetem. :shake: Jednak muszę napisać że znalazła się para która chce wziąć Atosa. Iwona wysyłam im numer do Ciebie więc czekaj na telefon, mam nadzieję że zadzwonią. To przynosisz dobre wieści Malinko :lol: Pozostaje trzymać kciuki. Czy oddalaś juz głos na Mamę missieek w ankiecie Dogo na kandydata do Krakvetu ? :lol: Quote
iwoniam Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 jeeeej byłoby wspaniale on jest - taki piękny i kochany. Ostatni telefon to był pan, który chciał go do swojej suki (też bernardynki) do rozrodu, Twierdził, że jest POWAŻNYM CZŁOWIEKIEM, ale swojej suni nie sterylizuje, trzyma w bidzie, Atos takze by tam z nią zamieszkał. Nio i oczywiscie liczył na nie kastrowanego psa... :( a ja mam w tym momencie takie zatrzęsienie zwierzaków i jeszcze nowe.. (sunia z Olkusza, ciężarna, której opiekunka nie podołała wyzwaniu) , że nawet nie mam jak dotrzeć tu w dzień. Ciągle coś.. Na razie nikt nie telefonował, ale dzięki za polecanie piesków ps. Astra i Apis są już zdrowe ! Astrunia będzie mieć na 90% dom u pani, która od początku ją chciała, Apisek nie ma domu, ale teraz już go oficjalnie szuka Alma (jej nowe imię ATENA) TAKŻE ! [quote name='Malinka91']Dziewczyny zeżarło mnie bo mój internet ostatnio okrutnie szwankuje. Dzisiaj 15 minut czekam na załadownie tej strony! Jednak muszę napisać że znalazła się para która chce wziąć Atosa. Iwona wysyłam im numer do Ciebie więc czekaj na telefon, mam nadzieję że zadzwonią.[/QUOTE] Quote
Justyna Lipicka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Szczęściarz: krakow.gumtree.pl-aktywacja pineska.pl-aktywacja pajenczyna.pl-aktywacja http://alegratka.pl/ogloszenie/duzy-szczesciarz-szuka-szczescia-21197015.html http://www.morusek.pl/ogloszenie/124492/Duzy-Szczesciarz-szuka-szczescia!/ sloniu.pl-aktywacja http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,61111,Lw==.html http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Duzy-Szczesciarz-szuka-szczescia-id49051.html http://tlenek.pl/ogloszenie/duzy-szczesciarz-szuka-szczescia.html lento.pl-aktywacja Quote
Justyna Lipicka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Iwoniu podaj mi link do flickra gdzie masz zdęjcia Arona albo tutaj bo nie umiem znaleźć:( Quote
iwoniam Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 aktywowałam, sliiiiiiiiiiiiiicznie Ci dziekuje! Quote
iwoniam Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Justynka= kontakt w sprawie Arona na Inge - 603 283 744 i link: http://www.flickr.com/photos/iwoniad/7975929535/in/photostream/ http://www.flickr.com/photos/iwoniad/7975930186/in/photostream/ i kolejne dzieeeki Quote
iwoniam Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Almusia dziś na próbę pojechała do domu. Trzymajcie kciuki, aby wszystko się udało. Państwo robią bardzo dobre wrażenie. Quote
iwoniam Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Mieliśmy w domu awarię - zawaliły nam się kuchenne szafki. Na razie się odgruzowujemy Szczegóły na wątku olkuskim idę lulu... Quote
iwoniam Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Mam w domu małego zajączka - wielkości nowo narodzonego kotka czy ktoś ma pojęcie czym go karmić?? dostaje mleko Klara i inne w proszku, ponadto karmę w granulkach, ale on jest malutki, bardzo malutki i nie chce sam jeść Jakby ktoś miał pomysł - będę pod telefonem Dzięki za pomoc. Quote
barb Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='iwoniam']Almusia dziś na próbę pojechała do domu. Trzymajcie kciuki, aby wszystko się udało. Państwo robią bardzo dobre wrażenie. :kciuki::kciuki::kciuki: [quote name='iwoniam']Mieliśmy w domu awarię - zawaliły nam się kuchenne szafki. Na razie się odgruzowujemy Szczegóły na wątku olkuskim idę lulu... Czytałam. Masakra.Szczęście w nieszczęściu, że nikomu nic sie nie stało [quote name='iwoniam']Mam w domu małego zajączka - wielkości nowo narodzonego kotka czy ktoś ma pojęcie czym go karmić?? dostaje mleko Klara i inne w proszku, ponadto karmę w granulkach, ale on jest malutki, bardzo malutki i nie chce sam jeść Jakby ktoś miał pomysł - będę pod telefonem Dzięki za pomoc. Konsultowałaś sposób karmienia z jakimś wetem ? Quote
iwoniam Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='barb']:kciuki::kciuki::kciuki: Czytałam. Masakra.Szczęście w nieszczęściu, że nikomu nic sie nie stało Konsultowałaś sposób karmienia z jakimś wetem ?[/QUOTE] Zajączek skonsultowany ze znajomym Nutusi, dostaje kozie mleczko, trawę nie zamokniętą, sianko, glukozę i karmę specjalną karmiony co 3 h jest piękny.. załączę zdjęcie Quote
iwoniam Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 a co do Almy - no cóż.. wróciła do mnie Wszystko z nią super - młodsza część rodziny chciała ją zatrzymać, ale starsza nadal jednak opłakuję poprzednią sunię Abi Gdy pani (młodsza) ode mnie odjeżdżała - płakała. Ona ją nadal chce, ale nie chce walczyć ze swoją mamą. Ma nadzieję, że za kilka dni jej mama też za Almisią zatęskni. Jest jedna pozytywna rzecz - wiem, że w domu - sama - się sprawdziła. Była grzeczna i kochana, po powrocie do nas szaleństwa z Czokusiem i rodzeństwem nie było końca złe wieści... Korunia wychodzi z zapalenia krtani, powoli... ale wychodzi i teraz... teraz Czoko ma zapalenie tchawicy.. ;( płakać mi się chce załączę także rachunki - Kora - 5zł (12.09.2012) Kora - 38zł (10.09.2012) Czokuś + jeszcze jedna dawka dla Koruni = 39zł (17.09.2012) :( Foka się jeszcze nie oszczeniła mimo otwartej szyjki. Ma cały czas lekkie skurcze, ale jeszcze nie rodzi. Na sterylkę było za późno :( Quote
Recommended Posts