AgaG Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ależ to słodki stworek:loveu: bardzo się cieszę, że surowica działa :multi: Quote
iwoniam Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Jeśli macie KOGOKOLWIEK kto chciałby mieć małego pieska - rocznego lub szczeniaczka... to Daisy i Jagoda szukają domków... Jagoda nie będzie duża.. U mnie jest już spore przepełnienie, a sami widzicie - nawet nie mam jak zwierzaków odizolować... Może znajdzie się ktoś dla kogo Jagoda i Daisy będą tymi jedynymi na świecie... :-) Quote
azalia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ale śliczne sunie,cieszę się że Tunia zdrowieje.Iwoniam,przyślij mi konto na PW,postaram się choć trochę wspomóc,bo jestem bez pracy,a już kilku biedakom ostatnio pomogłam. Quote
iwoniam Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Już wysyłam informację na PW, dziękuję za pomoc i za podnoszenie :-) Dzięki, że jesteście.. Quote
iwoniam Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Tak, na miau - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=133118 oraz na Fb - http://www.facebook.com/event.php?eid=271623639547586 Quote
azalia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Jak się miewają sunieczki?Wysłałam im dzisiaj pocztą 50 zł,niewiele,ale zawsze coś. Quote
annakom Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Chciałabym jeszcze jakoś pomóc, co iwoniam potrzebujecie...? słodkie dziewczynki Quote
wojtuś Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Odwiedzam Was wszystkich, i maluchy i mamę dzielną Daisy, i koteczka Bryzę:) Quote
iwoniam Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Bardzo dziękujemy - 50zł to zdecydowanie "wiele"!!! Tunia ma się już całkiem dobrze - dziś byłam na extra szybkiej konsultacji - jest dobrze (krtań nadal czerwona + kaszel) ale ogólnie dobrze. Jak dobrze, ze była surowica - bez niej byłoby bardzo trudno jej pomóc, a tak, z pomocą kroplówek jest lepiej. Daisy i Jagoda mają się dobrze. Jutro Daisy dostanie 2ga dawkę surowicy. Jagoda zaczyna sie bawić - nagram filmik jak jeszcze dziś wstanie, a jak nie to jutro. Wiecie, jaka ona jest kochana? One wszystkie są takie cudowne i tak bardzo spragnione miłości.. Bryza ma się dobrze - pomijając fakt, że chciałabym ( i sądzę, że ona też) aby miała juz operację osunięcia ząbków za sobą.. nie byłoby wysięku i stanów zapalnych... Już niedługo.. Już bardzo niedługo.. azalia napisał(a):Jak się miewają sunieczki?Wysłałam im dzisiaj pocztą 50 zł,niewiele,ale zawsze coś. Quote
iwoniam Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Dziękuję wszystkim za odwiedziny :-) Co potrzebujemy? jejjj...., nie wiem.. Będziemy potrzebować karmę. Gdyby ktoś miał karmę dla szczeniąt, suczek karmiących, jakąś taką.. chętnie przyjmiemy. Tunia szuka domu, ale zdaję sobie sprawę, że ciężko będzie ją wyadoptować z oczkiem do zoperowania. I gdyby ktoś miał dostęp do taniego urine off :-(. Ja mam najtaniej za około 17-18zł/250ml. Z podłogi siku zmywam wodą z mydełkiem i solą (najlepszy sposób), ale z innych miejsc nie zawsze ten zestaw zdaje egzamin. Tak poza tym chyba dziewczynki mają to, co im potrzeba. może głupie pytanie na forum - ale czy ktoś zna kogoś, kto ma tanie drewno do kominka? Muszę zamówić jeszcze trochę na zimę, a najtańsze jakie znam to za około 200zł/kubik.. Przepraszam, ze pisze to tu, ale może ktoś z was ma akurat informację skąd wziąć taniej.. annakom napisał(a):Chciałabym jeszcze jakoś pomóc, co iwoniam potrzebujecie...? słodkie dziewczynki Quote
iwoniam Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Otrzymałam dziś wpłaty = salibinka - 30zł - dla Tuni smillea - 50zł - dla Tuni, 50 zł dla pozostałych maluszków agusiazet - 50zł - dla Tuni bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję w imieniu dziewczynek Wpisuję na początku wątku w rozliczeniu. Quote
Romi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 iwoniam napisał(a):... może głupie pytanie na forum - ale czy ktoś zna kogoś, kto ma tanie drewno do kominka? Muszę zamówić jeszcze trochę na zimę, a najtańsze jakie znam to za około 200zł/kubik.. Przepraszam, ze pisze to tu, ale może ktoś z was ma akurat informację skąd wziąć taniej.. Cholerka, gdybym wiedział wcześniej... :( Kuzyn jest leśnikiem w okolicach Tarnowa i sprzedawali ostatnio drewno (drzewo) bukowe z wycinki. Własnie do Niego dzwoniłem, ale niestety już wysprzedane :(, a cena była bardzo przystępna. Gdybyś natomiast potrzebowała pociąć zakupione drewno, to posiadam piłę spalinową i chętnie pomogę :) Quote
wojtuś Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Oj to o Dziewczynkach same dobre wiadomości:) Iwonia buziak:) Quote
AgaG Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 i ja zagladam. trzymam kciuki za zbliżającą się operację ząbkowa kici Bryzuni, no i oczywiście za słodką Daisy z córeczka, by jak najszybciej znalazły dobre domy. Sa obie śliczne :) Quote
iwoniam Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Jeśli mieliby jakieś drewno prędzej czy później = chętna jestem i będę do zakupu w korzystnej cenie. dzięki za odpowiedź. Romi napisał(a):Cholerka, gdybym wiedział wcześniej... :( Kuzyn jest leśnikiem w okolicach Tarnowa i sprzedawali ostatnio drewno (drzewo) bukowe z wycinki. Własnie do Niego dzwoniłem, ale niestety już wysprzedane :(, a cena była bardzo przystępna. Gdybyś natomiast potrzebowała pociąć zakupione drewno, to posiadam piłę spalinową i chętnie pomogę :) Quote
iwoniam Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 AgaG - dziś byłam na konsultacji = operacja Bryzy w poniedziałek po godzinie 11ej. Wyniki na tyle dobre, że Bryza powinna nie mieć kłopotów po zabiegu. Ma jeść co je + essentale forte/ heparegen i w poniedziałek jedziemy. Tunia ma się coraz lepiej, Daisy dostała dziś drugą dawkę surowicy. Maleństwo jest słodkie. Dziś ono także było u pani doktor - wszystko z nią dobrze. AgaG napisał(a):i ja zagladam. trzymam kciuki za zbliżającą się operację ząbkowa kici Bryzuni, no i oczywiście za słodką Daisy z córeczka, by jak najszybciej znalazły dobre domy. Sa obie śliczne :) Quote
AgaG Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Świetnie, kocinka ulgę poczuje, mój Pomponik niesamowicie odzył, jak mu Małgosia ząbki usunęła. Trzymam mocno za kocinkę :) dziś napiszę do elik, by sie umówić na odbiór surowicy, Małgosia zgodziła się, by jej oddać dwa opakowania, a 140 zlotych, które wpłaciłam ( w tym 20 złotych od iwoniam) zwróciła. Ola przekazała 20 zlotych na surowicę, więc podaję rozliczenie: surowica u Elik bedzie kosztować 2x po 32 czyli 64 zlote. z czego: 20 od iwoniam, 20 od Ola Kł, 44 AgaG. dziękuję bardzo Gosi mojej wetce. :) Quote
iwoniam Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 AgaG - to wspaniale, że tak się udało :-) dziewczynki mają się dobrze. pozdrawiają i przekazują liźnięcia :-) AgaG napisał(a):Świetnie, kocinka ulgę poczuje, mój Pomponik niesamowicie odzył, jak mu Małgosia ząbki usunęła. Trzymam mocno za kocinkę :) dziś napiszę do elik, by sie umówić na odbiór surowicy, Małgosia zgodziła się, by jej oddać dwa opakowania, a 140 zlotych, które wpłaciłam ( w tym 20 złotych od iwoniam) zwróciła. Ola przekazała 20 zlotych na surowicę, więc podaję rozliczenie: surowica u Elik bedzie kosztować 2x po 32 czyli 64 zlote. z czego: 20 od iwoniam, 20 od Ola Kł, 44 AgaG. dziękuję bardzo Gosi mojej wetce. :) Quote
AgaG Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Trzymam kciuki za śliczną mamusię Daisy i za jagódeczkę. Dobrze, że maja Ciebie i poznają, co to znaczy miłośc i opieka :) Quote
iwoniam Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Dobrze sie mają :-) maleństwo rośnie jak na drożdżach (ale na takich małych drożdżach;-)) bo jest nadal malutka i raczej wielkim pieskiem Jagódka nie będzie. Daisy dobrze, po 2 dawce surowicy okay. Wszystkie się bawią. Tunia też super - powoli nabiera znów wagi po parwo. filmik będzie za 2 minutki Quote
Recommended Posts