krakowianka.fr Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 No wlasnie, trzeba im dokmu bo u ciebie jest tych zwierzat ZDECYDOWANIE za duzo, wszystkie w 1 pokoju, jeszcze cos sie stanie jak sie wkurza kiedys.... A jeszcze koty, chomik, kroliki.... Zwierzki potrzebuja kazde troche miejsca...! Szukamy ostro domkow. W Week-End Ci je porozglaszam w gazetach i on-line, male juz nie moga czekac wiecej.... Potrzebuja domku!!! Quote
iwoniam Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Dzięki za pomoc.. krakowianka.fr napisał(a):No wlasnie, trzeba im dokmu bo u ciebie jest tych zwierzat ZDECYDOWANIE za duzo, wszystkie w 1 pokoju, jeszcze cos sie stanie jak sie wkurza kiedys.... A jeszcze koty, chomik, kroliki.... Zwierzki potrzebuja kazde troche miejsca...! Szukamy ostro domkow. W Week-End Ci je porozglaszam w gazetach i on-line, male juz nie moga czekac wiecej.... Potrzebuja domku!!! Quote
barb Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 krakowianka.fr napisał(a):No wlasnie, trzeba im dokmu bo u ciebie jest tych zwierzat ZDECYDOWANIE za duzo, wszystkie w 1 pokoju, jeszcze cos sie stanie jak sie wkurza kiedys.... A jeszcze koty, chomik, kroliki.... Zwierzki potrzebuja kazde troche miejsca...! Szukamy ostro domkow. W Week-End Ci je porozglaszam w gazetach i on-line, male juz nie moga czekac wiecej.... Potrzebuja domku!!! To ważne, że jest pomoc w ogłaszaniu. I koniecznie trzeba napisać w ogloszeniach, że psiakisą koto i królikolubne. To wielki atut. Bo chyba są skoro w jednym pokoju wszystkie wytrzymują. ? Quote
iwoniam Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Jola_li - BARDZO DZIĘKUJĘ ZA KARMĘ DLA JAGÓDKI. Odebrałam ją dziś po wielkich bojach na poczcie. Nie wrzucili jej do skrzynki, bo rzekomo była zbyt duża; jak poszłam na pocztę z awizo - zaginęła - dziś z poczty do mnie telefonowano (reklamacja), że się odnalazła.. Najważniejsze, że jest ! Jagoda jest bbb.królikolubna. Czasem razem siedzą w klatce. Są podobnej wielkości :) Daisy nie za bardzo zwraca uwagę na koty, Tunia owszem - nie robi im krzywdy, ale za nimi biega (jak to szczenię) Quote
wellington Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jagoda dziś pilnuje Nooo ! Wszyscy spia, tylko maluch czuwa :) Quote
iwoniam Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 wklejam zaległe rachunki za karmę - psią - ta Cat chow dla mojej starej kici -Miśki i maluszków + tych, które dokarmiam wokół domu. rach karma by IwoniaD, on Flickr i załączam potwierdzenie szczepienia p/chorobom wirusowym Jagody = Szczepienie z dziś. Nie wzięłam rachunku od doktora, wszystko na czas, ale pilnowałam, aby było w książeczce. szczepienie Jagody by IwoniaD, on Flickr Quote
barb Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A "jamnisia" i pieseczki mają wydarzenie na fb? Quote
iwoniam Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Jeszcze nie - czekałam z tym. Wiem, że muszę je zrobić. Pewnie dziś w nocy zrobię. Quote
wojtuś Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Odwiedzam Was Kochani:) Cały cudny zwierzyniec:) Nie umiem robić ogłoszeń to choć pokibicuję przy znalezieniu dobrych domków:) Quote
iwoniam Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Dzię ku je my !!!! :) wkrótce powstanie wydarzenie Daisy i Jagody na FB Czas działać.. wojtuś napisał(a):Odwiedzam Was Kochani:) Cały cudny zwierzyniec:) Nie umiem robić ogłoszeń to choć pokibicuję przy znalezieniu dobrych domków:) Quote
krakowianka.fr Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='iwoniam']wklejam zaległe rachunki za karmę - psią - ta Cat chow dla mojej starej kici -Miśki i maluszków + tych, które dokarmiam wokół domu. rach karma by IwoniaD, on Flickr i załączam potwierdzenie szczepienia p/chorobom wirusowym Jagody = Szczepienie z dziś. Nie wzięłam rachunku od doktora, wszystko na czas, ale pilnowałam, aby było w książeczce. szczepienie Jagody by IwoniaD, on Flickr o rany!!! jak rozlicze terazniejszy bazarek to Ci nastepny wystawie...! Quote
barb Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 iwoniam napisał(a): wkrótce powstanie wydarzenie Daisy i Jagody na FB Czas działać.. Allegro też warto im zrobić, umiesz Iwoniam? Quote
iwoniam Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Ja niestety nie mam allegro i z pewnych względów nie mogę go mieć :( ps. skrzyneczka wczoraj opróżniona :) Quote
barb Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 iwoniam napisał(a):Ja niestety nie mam allegro i z pewnych względów nie mogę go mieć :( To może jakaś inna Ciotka by zrobiła? Czy Sabina02 do Ciebie zagląda? Ona robi m.in. orzechowskiej Cindy i Jenny. Quote
iwoniam Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Chyba nie zagląda - jeśli możesz to ją poproś.. Dziękuję za info.. Quote
wojtuś Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zaglądam do Was:) Dajecie sobie radę ? Quote
iwoniam Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Sporo nas tu.. I domków szukamy.. I wierzymy, że się wkrótce znajdą. Quote
wojtuś Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Znajdą się dobre domki dla Psiaków ...:) Iwonia a gdzie leczysz swoje króliki? Salibinka przywiozła/uratowała ze Słomnik Wielką Franię na DS i wymaga leczenia:) Muszę ją pokazać :D Miałem kiedyś chomika, świnkę morską, królika niestety nie, ale ta wielka królica od razu wzbudza sympatię :):) Quote
iwoniam Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Jej, i jest czarna, a ja uwielbiam czarne zwierzęta.. Jako, że mój mąż już wie o moim kolejnym podopiecznym - piesku z Olkusza :( to mam... szóstego - szkielet. Wkleję zdjęcia ale ostrzegam... Ten piesek wazy tyle, co kot ;(((((((( Królisie - najlepiej jechać do dr Barana do Arki, albo - może i jeszcze lepiej - do Pani dr Lewandowskiej na Zamoyskiego. Quote
salibinka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 iwoniam napisał(a):Jej, i jest czarna, a ja uwielbiam czarne zwierzęta.. Jako, że mój mąż już wie o moim kolejnym podopiecznym - piesku z Olkusza :( to mam... szóstego - szkielet. Wkleję zdjęcia ale ostrzegam... Ten piesek wazy tyle, co kot ;(((((((( Królisie - najlepiej jechać do dr Barana do Arki, albo - może i jeszcze lepiej - do Pani dr Lewandowskiej na Zamoyskiego. Dzięki serdeczne, Wojtusiu :), Iwoniu :) Quote
Maciek6778 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 iwoniam napisał(a):Jej, i jest czarna, a ja uwielbiam czarne zwierzęta.. Jako, że mój mąż już wie o moim kolejnym podopiecznym - piesku z Olkusza :( to mam... szóstego - szkielet. Wkleję zdjęcia ale ostrzegam... Ten piesek wazy tyle, co kot ;(((((((( Królisie - najlepiej jechać do dr Barana do Arki, albo - może i jeszcze lepiej - do Pani dr Lewandowskiej na Zamoyskiego. Nie musisz chyba ukrywać przed mężem zwierzaków;) Quote
iwoniam Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 nie, ale on musi być pierwszy ;) poinformowany ! :) Maciek6778 napisał(a):Nie musisz chyba ukrywać przed mężem zwierzaków;) Quote
iwoniam Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Jagoda skulona by IwoniaD, on Flickr Jagoda wypręża się by IwoniaD, on Flickr Jagoda lula by IwoniaD, on Flickr i zdjęcia szkielecika - Mikrus - szkielecik - by IwoniaD, on Flickr Mikrus - szkielecik by IwoniaD, on Flickr Mikrus - szkielecik + oczko by IwoniaD, on Flickr Mikrus jest nieco większy od kota, przeraźliwie chudy. Młodziutki - ma może rok, jeśli nawet nie mniej. Zrobię mu wydarzenie na FB, ma apetyt - ale póki co jelita dopiero "uczą się" przyjmować pokarm. Obrobaczony, odpchlony, jutro kąpiel. Czekałam aż nieco sie jego organizm wzmocni. Mikrus bardzo pragnie bliskości z człowiekiem, popiskuje jak jest na rękach i jak się go głaszcze. Potrzebuje domku na już... Quote
Recommended Posts