Cantadorra Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ciekawe jak tam Igor. Czy są jakieś telefony. Wysyłamy moc ciepłych myśli, aby znalazł dobry dom........ Quote
unixena Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Walentynkowy cmokas dla Igorka [IMG]http://www.literstyl.pl/1165-1434-large/71271-naklejki-na-sciane-walentynki.jpg[/IMG] Quote
joteska Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 był jeden telefon starszej Pani z Przemyśla i chciała owczarka do pilnowania posesji na wsi, na , którą sie przenosi ale ma 15 kotów i niewykastrowanego pudla, będzie mysleć:roll: może warto sprawdzić reakcje Igorka na koty :kociak:bo jakby były pytania to nie wiem:razz: Donka5 ma królika i świnkę morska a to nie to samo:evil_lol: był tez fajny rzeczowy i myslę godny uwagi telefon w sprawie Brunka z mojego podpisu ale ...Państwo nie oddzwonili do furciaczka:roll: wysłałam im masę zdjęć...nie odpowiedzieli na maila jakiś dziwny zastój zimowy z adopcjami:placz: Donka 5 nie ma dalej netu, jak ją podłączą obiecuje tu do nas zaglądać. Pisze, ze z uszkiem Igorka jet ok i dalej trwa leczenie, pod koniec tygodnia pojedzie do veta na kontrolę jeśli nie zasypie jej śnieg... Mam nadzieje, ze zima odpuści bo zwierzakom wtedy bardzo pod górkę:shake: i tym niezaopiekowanym i tym pod opieką... u nas mała Tosia ma hipermobilne stawy, poczatkowo myślałam, ze jest slaba z uwagi na niedozywienie i sie trochę potyka lub chwieje na nóżkach, teraz podwichnęła nadgarstek, od 2 dni lekko od czasu do czasu kuleje pomimo,ze jest od 4 tygodni na dobrym jedzonku. Pytałam wczesniej weta czy nie ma czasem krzywicy, obejrzał, stwierdził,że nie.. zamierzamy zrobić RTG i konsultować to z ortopedą. Mała jest przy tym pełna zycia, a teraz nie wolno jej skakać i biegać, bawi sie z Vega na materacu ale pod stałym nadzorem.. nie wiedziałam Kajko,ze to takie trudne ogarnąć takiego szylka i jeszcze te podszczypywanka:mad: Przesyłam w imieniu Igorka i naszych czterołapków waletynkowe lizy w buziaki dla wszystkich kochanych ciotek i wujków :iloveyou: Quote
furciaczek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nooo wkoncu znalazlam Igorka:) Przyszlam pokibicowac przystojniakowi. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Też zaglądam po dłuższej przerwie. Mrozy to nie na jego stawy... Quote
joteska Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 kibicowanie, cmokaski i odwiedzinki zawsze mile widziane i wyczekiwane :):loveu: Witaj furciaczku na watku Igora:bye: Elu, witaj po przerwie, odwiedzaj nas kiedy tylko możesz, pocieszam sie myślą, że Igor w cieple, innym psiakom nawet w hotelikach tak ciepło już nie jest:sad: przyszła wpłata od cioteczki Unixeny na Igorka 40zł, Joluniu ogromnie dziękujemy Ci za wsparcie! :sweetCyb::iloveyou::Rose: Quote
joteska Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Donka5 nadal nie ma netu, jest zakopana ...mazowieckie zasypane śnieżnym puchem i ciągle pada przesyła fotkę z komórki, Igorek dzis pohasał po śniegu ze swoim nieodłącznym kolegą :) [IMG]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/402551_328871150483106_100000806723184_849585_1292022328_n.jpg[/IMG] Quote
DONnka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Piękny wilczur z tego Igora :loveu: :loveu: :loveu: A z ogłoszeń widzę cisza ... :roll: Zaczynam ogłaszać Monę z mojego podpisu :) Jest prawie rówieśnicą Igora, a nawet chyba starsza ... Aż się boję ... :roll: Quote
Kajka_72 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ja nie moge zrozumiec, ze do tej pory nie ma chetnego na Igorka . Cudny z niego chlopak :-) Jolus :-) ta Twoja Toska to straszna pierdółka ;-) Jak jej stawy ? Ja wiem, ze takiego szczylka nie jest latwo upilnowac przed szalenstwem ale kto ma dac sobie rade jak nie Ty :loveu:? Ja czekam na wiesci o Igorku :-) Jolus jak cos bedziesz wiedzla daj koniecznie znac :-) Quote
joteska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 ciotki kochane z ogłoszeń cisza niestety:shake: Igor jak Donka5 pisze ma teraz miękkie puchate futro, szata mu sie poprawiła, uchem nie trzepie :) niepokoję sie jak z powodu zasypania dotrze na kontrolę ucha... przybił mnie wątek Sako, czy tu na dogo panują inne prawa i nie obowiązuje ustawa o zwierzetach? ... ale czekam na wieści o Sako od ortopedy z niecierpliwością, oby mógł wstać biedaczysko... Tosia pierdółka jakich mało:evil_lol: upilnować trudno, chodzi na specjalnych bandażykach wzmacniających nadgarstki i dostaje salvikal, chrzastki cielęce, glukozamine i chondroitynę, przestała kuleć pomimo głebokiego śniegu, pychola tak w śniegu tarza, że tylko widać wycięcia na oczka:evil_lol: to samo Vega- obie gwiazdy snieżne- wyglądają kładąc się w zaspach jak ufoludki 0X peknąc można ze śmiechu Quote
unixena Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Odwiedzam Igorka .[IMG]http://tmp1.glitery.pl/gify/15/45/1-buziaczki-8424.gif[/IMG] Quote
joteska Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 rozmawiałam z Donką5 bo dalej nie ma netu. Igorek dziś skończył krople do ucha. W poniedziałek pojedzie na kontrolę do lecznicy w Grójcu i jeśli będzie wszytko ok będzie umawiany na kastrację. Karmę zjada jak najęty, pod koniec przyszłego tygodnia znów jedzenie trzeba zamówić. Łapki suche, bez zmian, nie liże. Jest w dobrym humorze :) słyszałam jego spiewne dyskusjie z Donką5 na okoliczność oglądania łapek przez telefon ;) Quote
unixena Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Gadatliwy ten nasz Igorek.Ciagle z nadzieja czekamy ,ze w koncu ktos sie w nim zakocha i da mu domek .Jak ma apetyt ,to dobry znak .Chlopaczek w koncu z okropnej bidy schroniskowej przemienia sie w dorodnego oneczka .Jeszcze tylko kastaracja i niech zmyka do dobrego domku .Trzeba mocno prosic niebiosa ,by mu troche pomogly w tym ...[IMG]http://www.sirmi.ic.cz//smajl/49.gif[/IMG] Quote
Kajka_72 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) Igorku buziaki ;-) Jolu, ddepchaj sie skrzynkowo prosze ;-) edit Jola skrzynkaaaaaaaaaaaaa !!!! Edited February 18, 2012 by Kajka_72 Quote
DONnka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Z ogłoszeń Igora nadal cisza ??? Wiadomo już dokładnie kiedy będzie miał kastrację ??? Dobrze byłoby, żeby ogłoszenia Hitoshi pojawiły się jak już będzie po :) Cmokasy dla przystojniaka :loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 U mnie też cisza w sprawie adopcji. Chyba taki czas, nie wiem. Cieszę się, że Igorek zdrowieje. Quote
joteska Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 (edited) cioteczki kochane, jedna wielka cisza , no jak makiem zasiał :grab: skrzynkę odetkałam ale nie na długo:eviltong: podnoszę niedzielnie Igorka , zmykaj chłopaku na samą górę i sio to tego długo oczekiwanego domku:Dog_run::Dog_run: Edited February 19, 2012 by joteska literówka jak zwykle ;) Quote
DONnka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ponieważ bezduszne przepisy zmusiły mnie do zmiany jednej z beneficjentek mojego bazarku, postanowiłam przekazać tę część dochodu z bazarku na Igora. Bazarek trwa do 24.02.2012 roku do godz. 22.00 Link do wątku: [url]www.dogomania.pl/threads/223085[/url] Zapraszam serdecznie :):):) Quote
joteska Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 DONnko:loveu: , bardzo dziękuję w imieniu Igorka:sweetCyb: na cudny bazaruś dla potrzebujących onków serdecznie zapraszamy :) Quote
Donka5 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dzisiaj nie wyrobiłam się na kontrole do lekarza-jutro.Jutro również umówie Igorka na kastracje.Na całe szczęście mrozy odeszły :-) Quote
joteska Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 dzięki Donka5 za info, zatem czekamy... Quote
Kajka_72 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Igorku jestem i czekam z niecierpliwoscia na wiecej informacji :-) Marzylabym o jakiejs foteczce ;) Qrcze , taki piekny pies , a tel. milczy :( Jolus , oczywiscie wierzymy, ze ktos chlopaka wypatrzy :-) Quote
joteska Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 :) Kajko, tez marze o foteczkach i szerszych relacjach tak by więcej o zyciu hotelikowym Igora wiedzieć, zachowaniu itd- Donka5 obiecała nadrobić ;) tylko nadal odcieta od świata w sensie internetowym, jesteśmy w kontakcie tel. Igorek był wczoraj na kontroli u veta, ucho ma jedynie większą ilość wydzieliny, wygląda vetowi na alergię, za nic nie dał sie diabełek opanować przez 2 dorosłych facetów by mu je przeczyścić:crazyeye:, więc zostało mu odpuszczone do.... najbliższej środy. Bunt na całego :diabloti: a wiemy już , że potrafi. Ostatniego dnia lutego Igor ma umówiona kastrację, przy okazji znieczulenia będzie miał dokładnie uszko jeszcze przeczyszczone i zalecone krople do samooczyszczania- będzie je podawała Donka5 bo do niej ma zaufanie i pozwala sie do uszu dotykać :) Igorkowi zarosły wszystkie wyłysienia na podgardlu i szyi, ma piękną miękką puszystą sierść, łapki wygojone, ogólnie chłopak staje sie coraz bardziej przystojny:evil_lol: z finansów: czekam na rozliczenie czyszczeń i zakropleń ucha przez 2 tygodnie z paragonem od veta - przyśle Donka5 na fakture za poprzednia wizytę u veta od Donki5, ostatnia wizyta gratis, ostatni transport jeszcze nie wiem zamówiłam Igorowi dziś woras 12kg royal canin sensitivity control 259zł , bo poprzedni sie kończy, może uda sie coś podmienić za następnym razem bo wydatki mnie lekko powaliły :huh: na razie Igor ma kastrację i nie chciałabym teraz testowa innej przystępniejszej karmy, namierzyłam Joserę na bazie kaczki tj obecny RC ale nie mam z nią doświadczenia, może coś cioteczki doradzicie? przyszła wpłata stała 10zł od bela51- bardzo dziękujemy! telefon w prawie Igora milczy ale kciuki i dobre fluidy nadal bardzo potrzebne:fadein::kiss_2: Quote
DONnka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Kciuki trzymam permanentnie, choć ostatnio wszędzie rzadziej zaglądam :oops: Dopadła mnie sama proza życia - problemy różnej maści i kalibru :shake: Ale o psiakach zawsze pamiętam :):):) Cmokam pychol Igora :loveu: Ciągle mamy w odwodzie ogłoszenia Hitoshi - tak więc nie odpuszczamy i na domek ciągle czekamy ;) Quote
Kajka_72 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Igorek je taka sama karme jak moja Sabinka ale ona dozywotnio juz na niej byc musi . Wiadomosci w sumie bardzo dobre ale ucho i tak mnie niepokoi:shake: Dobrze, ze przy kastracji bedzie wyczyszcza dobrze to i bedzie wiadomo co w nim jest. Ja jestem moze przewrazliwiona tym punkcie ale jak jest spora wydzielina , to cos dziac sie musi. Czekamy na info :-) Oczywiscie "serce" i fluidy chlopakowi dosylam :loveu: Quote
Recommended Posts