Aaliyah1981 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 mam udalo sie :cool3: wzory do umowy adopcyjnej sa tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36224 Quote
mulinka Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Dino ma ogłoszenie na allegro i na ale.gratka na razie nie ma chętnych i właściciel też milczy, może jutro kupi Dziennik Łódzki i zobaczy ogłoszenie... Dziękuję za wzory umów adopcyjnych. Quote
Ulka18 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Mulinko, moze jeszcze GW sprobuj? GW jest dosc prozwierzeca i pomagaja w poszukiwaniu domow dla psiakow...nasze mieleckie psiaki tez sa w GW, raz w miesiacu. Quote
mulinka Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 masz rację Ula, damy ogłoszenie do Wyborczej, naajgorsze jest to że z takim zwierzyńcem to trudno znaleźć na cokolwiek czas ;) Dzisiaj zadzwoniła pani, która zapytała o psiaka, widziała, że już od dłuższego czasu jest ogłoszenie w gazecie. Pani ma w domu kota. Przesłałam mailem zdjęcia Dina no i czekamy... Quote
Aaliyah1981 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 mulinka napisał(a):masz rację Ula, damy ogłoszenie do Wyborczej, naajgorsze jest to że z takim zwierzyńcem to trudno znaleźć na cokolwiek czas ;) Dzisiaj zadzwoniła pani, która zapytała o psiaka, widziała, że już od dłuższego czasu jest ogłoszenie w gazecie. Pani ma w domu kota. Przesłałam mailem zdjęcia Dina no i czekamy... ojjjjjjjj to trzymamy kciuki moze sie zdecyduja informuj nas koniecznie Quote
mulinka Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Pani Monika napisała, że musi się zastanowić, boi się o swojego małego kotka. Ma dać odpowiedź w ciągu 3 dni. Mam nowe zdjęcia Dina. Jak znajdę chwilkę, to wkleję. Quote
Aaliyah1981 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 mulinka napisał(a):Pani Monika napisała, że musi się zastanowić, boi się o swojego małego kotka. Ma dać odpowiedź w ciągu 3 dni. Mam nowe zdjęcia Dina. Jak znajdę chwilkę, to wkleję. a jak nasz amancik z kotkami sie zgadza????zawsze mozna sprawdzic i mysle ,ze latwo mozna go przyzyczaic (cioteczka Gajax zabrala Niko kotry mial 5 lat i nienawidzil kotw a teraz spi z kotami na jednej kanapie) o czekam na foteczki Quote
mulinka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Dino z kotami się zgadza tylko wtedy gdy koty są w drugim pokoju ;) dopóki chodzą a nie biegają jest mało zainteresowany ale gdy widzi biegnącego kota zamienia się w kotożercę :roll: tzn. pędzi za kotem z wrogim warczeniem. Nasze 3 sunie też biegają ale bawią się z kotami. Nie chcemy ryzykować i staramy się zabierać koty z pola widzenia Dina, ale w ten sposób nasze kocie szkraby mają coraz mniej miejsca na zabawę a o gonitwach na razie musza zapomnieć. Napisałam tej pani, która dzwoniła, że Dino gania koty. Lepiej żeby wiedziała, nie moge tego ukrywać. Podałam pani adres strony fundacji niechciane i zapomniane, przytulisk łódzkich, może jakiś inny psiak znajdzie dom. Według mnie Dino powinien trafić do domu bez zwierząt. Quote
Aaliyah1981 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 to moze lepiej jednak do domku bez zwierzat :-( a mialy byc dzis foteczki :multi: Quote
mulinka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 proszę bardzo - świeże foteczki tak Dino przytula się do mojego męża: Quote
Aaliyah1981 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 o rany ale to 2-gie foto jest super takie prawdziwe psie dziecko:loveu: Quote
mulinka Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 oj tak, rozczula gdy się przytula :) Quote
modliszka84 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 czy w dniu znalezienia pies miał moze na sobie czerwoną obroże???? bo na pierwszym zdjęciu taką podobną widze właśnie. Znalazłam ogłoszenie: 09.12 (sobota) zaginął w Zgierzu NERO, roczny samiec, czarny podpalany, mieszaniec z przewagą owczarka niemieckiego, na szyi miał czerwoną obrożę. Ostatnio był widziany w tramwaju linii 11, wiec może być wszędzie:( 510-060-915 [email protected] Quote
mulinka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 modliszko, dziękuję za podpowiedź, znalazłam to ogłoszenie ale niestety to nie jest ten pies, ten którego szukają wygląda tak: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/443226_zaginol_pies_mieszaniec_owczarka.html Quote
mulinka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 No i ciagle nie ma chętnych na naszego tramwajowego podróżnika... A on tak grzecznie podaje łapy do wytarcia po powrocie ze spaceru, na dodatek wcale nie boi się odkurzacza ;) Quote
mulinka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Dzisiaj Dino ładnie bawił się z moimi psiakami :) Szkoda, że na razie nie ma na niego chętnych, bo biedaczysko chodzi ze mną tylko na krótkie spacery dookoła bloku. Boję się go zabierać do parku a tym bardziej puszczać bez smyczy, bo mógłby się zgubić a ciągle mam nadzieję, że odnajdzie się właściciel albo szybciutko nowy opiekun. Quote
mulinka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Oj, Dino to chyba to wcale nie jest taki młodzieniec jak myślałam...:oops: Już kilka osób widząc go powiedziało, że może mieć nawet kilka lat :roll: Faktycznie jak tak się dobrze przyjrzeć, to ma trochę siwą mordkę no i ząbki też nie bieluteńkie jak to bywa u szczeniaków. Ale cieszy się jak szczeniak z każdego spaceru, a przytula się najpiękniej na świecie :) Quote
mulinka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Jeszcze nie byliśmy z nim u weterynarza ale mamy to w najbliższych planach. Zwierzak wygląda na zdrowego ale warto sprawdzić właśnie w jakim jest wieku, nie zaszkodzi profilaktycznie odrobaczyć. Dino jest ogłoszony na www.ale.gratka.pl i na allegro, oprócz tego na stronie schroniska na Marmurowej w dziale znaleziono, na forum fundacji Medor ze Zgierza i na forum fundacji Niechciane i zapomniane. Quote
mulinka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 a tutaj na zdjęciach jest Dino i nasza mała Milka :) i jeszcze Dino na legowisku i te jego rozłożyste uszyska ;) Quote
mulinka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 No sami popatrzcie jaki on słodki :) Później wkleję jeszcze kilka nowych zdjęć. Acha, sprawa zrobiła się PILNA. Mamy tylko 5-6 dni na znalezienie nowego opiekuna , bo jedna z moich suniek ma cieczkę (ta, która jeszcze trzy tygodnie temu karmiła kotkę). Quote
Aaliyah1981 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 o rany wez wklej te fotki na pierwsza strone :loveu: tutaj widac jaki to kochany piesek jest on byl na allegro ??nikt sie nie dopytywal o niego?? Quote
mulinka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 dziękujemy za miłe słowa o psiaku :) jest na allegro ale żadnego zainteresowania, musimy tam też zmienić fotki Dino po spacerze w deszczu: i pyszczek z bliska: a tak sobie leży i myśli co go jeszcze czeka: Quote
Recommended Posts