baster i lusi Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='dexterka']dzwoniła wetka- rozmaz wyszedł ok , morfologia też bardzo dobra:)) BARCIK ZDROWY JAK RYBA:) Wetka za morfologię i rozmaz policzyła 35zł :) Jutro w takim bądź razie jadę go zaszczepić i rozliczyć się.[/QUOTE] uf jak dobrze że Bart zdrowy jak ryba.Poproszę o rozliczenie i nr.konta. Quote
barb Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='mdk8']błagam o deklaracje nawet malutkie dla psa , który musi natychmiast opuścić DS [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252802-EKSMISJA-z-domu-w-trybie-natychmiastowym-ale-dokąd-szukamy-sprawdzonego-hoteliku/page3[/URL][/QUOTE] Ciocia, Bartusiowi z tego wątku też brakuje deklaracji... Quote
dominikabankert Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='barb']Ciocia, Bartusiowi z tego wątku też brakuje deklaracji...[/QUOTE] taka prawda barb cioteczko sprawa duzej wagi pies idzie na bruk kazdy wtedy spamuje robi co moze ......... Quote
maarit Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Zaglądam na zaproszenie ale pomysłów i kasy brak. Quote
barb Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='Panna Marple']Melduję się na zaproszenie Malgoski:lol:[/QUOTE] [quote name='mimiś']biedak,tyle czasu czeka...[/QUOTE] [quote name='maarit']Zaglądam na zaproszenie ale pomysłów i kasy brak.[/QUOTE] [quote name='Figunia']Mam tak samo...[/QUOTE] Bartuś pokazuje się odwiedzającym Cioteczkom. [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/CAdQ3DZiAKK9g81T1RmFi9zymehB8I-rGE5XEpyFS1I=w311-h207-p-no[/IMG] Quote
andzia69 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 a moze ktoś zrobiłby bazarek dla psiaka? a inni poszukają fantów ? Quote
Malgoska Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='andzia69']a moze ktoś zrobiłby bazarek dla psiaka? a inni poszukają fantów ?[/QUOTE] myślę o tym nieustannie Quote
Malgoska Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='HELENA5']hooooooooooooooooooooooop[/QUOTE] [quote name='Aimez_moi']Dziekuje za zaproszenie......poczytam o chlopaczku....:)[/QUOTE] [quote name='margoth137']zaglądam do uśmiechniętego pychola na zaproszenie cioci Malgoska:)[/QUOTE] [quote name='dexterka']dzwoniła wetka- rozmaz wyszedł ok , morfologia też bardzo dobra:)) BARCIK ZDROWY JAK RYBA:) Wetka za morfologię i rozmaz policzyła 35zł :) Jutro w takim bądź razie jadę go zaszczepić i rozliczyć się.[/QUOTE] [quote name='Elisabeta']Podczytuje wątek Barta, ale się nigdy nie odzywałam. :oops: Jedna Osoba domyśli się, dlaczego robię to teraz... ;););) Bartuś jest przepięknym i kochanym psem. Został oszukany, ale teraz jest w dobrym miejscu. I ma Was. Trzymam kciuki za Dom dla niego. :-)[/QUOTE] [quote name='Panna Marple']Melduję się na zaproszenie Malgoski:lol:[/QUOTE] [quote name='mimiś']biedak,tyle czasu czeka...[/QUOTE] [quote name='maarit']Zaglądam na zaproszenie ale pomysłów i kasy brak.[/QUOTE] [quote name='Figunia']Mam tak samo...[/QUOTE] Bartuś dziękuje za przybycie. Teraz będzie mu raźniej. Kiedyś znajdzie cudowny domek - wierzę w to. Quote
baster i lusi Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='Malgoska']Bartuś dziękuje za przybycie. Teraz będzie mu raźniej. Kiedyś znajdzie cudowny domek - wierzę w to.[/QUOTE] Musi znależć bo to piękny i przyjazny psiak.Należy mu się po tylu pechach jakie w życiu go spotkały. Quote
barb Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='andzia69']a moze ktoś zrobiłby bazarek dla psiaka? a inni poszukają fantów ?[/QUOTE] [quote name='Malgoska']myślę o tym nieustannie[/QUOTE] ;) [quote name='baster i lusi']Musi znależć bo to piękny i przyjazny psiak.Należy mu się po tylu pechach jakie w życiu go spotkały.[/QUOTE] A co u Twoich "psiaczków" Cioteczko, bo wątek urywa się chyba w grudniu 2013 r. ? [quote name='Marta72']pokazuje psiaka:)[/QUOTE] Witaj Marta u Barta :lol: Jak się miewa Szczęściara ? :lol: Quote
Marta72 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 u nas wszystko dobrze:) właśnie przed chwilką zarezerwowałam nam wakacje nad morzem:) Quote
Malgoska Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='Marta72']u nas wszystko dobrze:) właśnie przed chwilką zarezerwowałam nam wakacje nad morzem:)[/QUOTE] gdzie?????? mu też w tym roku z Szelcią nad morze Quote
anica Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Witam :) .... a my się pochwalimy.... urlopem na Mazurach:eviltong: ... jak co roku zresztą! Quote
Malgoska Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='anica']Witam :) .... a my się pochwalimy.... urlopem na Mazurach:eviltong: ... jak co roku zresztą![/QUOTE] ja ze względu na komary nie jeżdżę na Mazury, chociaż to przepiękna kraina; chyba że znasz jakieś miejsce gdzie nie ma tych wredot to chętnie skorzystam ostatnio byłam w Piasutnie dobre parę lat temu ale pod względem komarów masakra Quote
BORYSboxer Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='Marta72']nasze miejsce to Dzwirzyno koło Kołobrzegu:)[/QUOTE]Ale super, moja corka co roku jezdzi tam na oboz sportowy bo maja super nowa hale i miejsce ogolnie super...Mnie tam ciągnie na poludnie nad morzem byeam dwa razy do roku albo i rzadziej mimo ze mam ponad 10 km tylko... Quote
Malgoska Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='BORYSboxer']Ale super, moja corka co roku jezdzi tam na oboz sportowy bo maja super nowa hale i miejsce ogolnie super...Mnie tam ciągnie na poludnie nad morzem byeam dwa razy do roku albo i rzadziej mimo ze mam ponad 10 km tylko...[/QUOTE] morze jest cudne:) co roku tam jestem Quote
barb Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='dominikabankert']taka prawda barb cioteczko sprawa duzej wagi pies idzie na bruk kazdy wtedy spamuje robi co moze .........[/QUOTE] To ja pospamuję dla benków. [quote name='oska1983']Kochani, Fundacja Bernardyn od wielu lat pomaga bezdomnym, skrzywdzonym wielkopsom. W obecnej chwili otacza opieką około 120 psów o wadze 50+. Są to najczęściej psy zabrane ze skandalicznych warunków, popadające w depresję w schroniskach, w ciężkim stanie fizycznym, chore, nieadopcyjne. W Fundacji odzyskują chęć do życia, zdrowieją, tryskają energią. Fundacja Bernardyn pomaga zawsze, kiedy tylko może. Teraz my mamy okazję pomóc tym wspaniałym Ludziom i wspaniałym psom. Co miesiąc sklep internetowy krakvet [URL]http://www.krakvet.pl/[/URL] przekazuje darmowo karmę na schronisko/fundację, które wygra w ankiecie umieszczonej na stronie internetowej. W tym miesiącu Bernardyny mają dużą szansę na wygraną. Bardzo prosimy o pomoc dla nich. Wystarczy tylko przejść przez poniższy schemat (kopiuję z facebooka) [COLOR=#141823][FONT=Helvetica]JAK ODDAĆ GŁOS?[/FONT][/COLOR] [COLOR=#141823][FONT=Helvetica]1. Wejdź na: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/ucp.php?mode=register[/URL][/FONT][/COLOR] [COLOR=#141823][FONT=Helvetica]2. Zarejestruj się i podaj prawdziwy adres e-mail.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#141823][FONT=Helvetica]3. Wejdź na swoja pocztę podaną przy rejestracji i aktywuj rejestrację na forum. 4. Zaloguj się. 5. Napisz jakiś post na: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611[/URL] 6. Wejdź na [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=17585[/URL] i kliknij na Fundację BERNARDYN. 7. Przy oddawaniu głosu zostaniesz poproszony o podanie numeru telefonu, podaj go i poczekaj na kod weryfikacyjny. UWAGA! Nikt nie wydzwania, nikt nie wysyła reklam. Nr telefonu służy wyłącznie do weryfikacji prawidłowego naliczania głosów. 8. Wpisz kod w ramkę i wyślij. Dostaniesz potwierdzenie oddania głosu w ankiecie DZIĘKUJEMY!!! [/FONT][/COLOR] Strona fundacji : [URL]http://www.bernardyn.org.pl/[/URL] Za każdy głos wielkie dzięki :)[/QUOTE] Quote
anica Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='Malgoska']ja ze względu na komary nie jeżdżę na Mazury, chociaż to przepiękna kraina; chyba że znasz jakieś miejsce gdzie nie ma tych wredot to chętnie skorzystam ostatnio byłam w Piasutnie dobre parę lat temu ale pod względem komarów masakra[/QUOTE]... Miłomłyn, blisko Ostródy :) komary nie są tutaj bardziej dokuczliwe niż we Wrocławiu;) Quote
dominikabankert Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 na bazarku uzbierala sie piekna kwota 160zl znowu do przodu :multi::multi::multi: Quote
barb Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [quote name='dominikabankert']na bazarku uzbierala sie piekna kwota 160zl znowu do przodu :multi::multi::multi:[/QUOTE] Skoro jest już na koncie to dobrze byloby gdyby została zaksięgowana w drugim poście, podobnie jak wpłata jadwigi :lol: Quote
Agata P Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [I]''Dobry wieczór. Czy ogłoszenie nadal aktualne? Gdzie znajduje się piesek? Czy jest bardzo energiczny i skoczny, czy nadaje się dla starszej osoby? Pozdrawiam.''[/I] Takiego maila dostałam z pytaniem o Barta. Przekierowałam Panią do Dexterki . Czyli jakiś maleńki odzew z ogłoszeń jest.To trzeba kuć żelazo póki gorące i ogłaszać ,ogłaszać ogłaszać....... Quote
barb Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) [quote name='Agata P'][I]''Dobry wieczór. Czy ogłoszenie nadal aktualne? Gdzie znajduje się piesek? Czy jest bardzo energiczny i skoczny, czy nadaje się dla starszej osoby? Pozdrawiam.''[/I] Takiego maila dostałam z pytaniem o Barta. Przekierowałam Panią do Dexterki . Czyli jakiś maleńki odzew z ogłoszeń jest.To trzeba kuć żelazo póki gorące i ogłaszać ,ogłaszać ogłaszać.......[/QUOTE] Z jakiego portalu ? :lol: Moze to zbieg okoliczności ale o to samo pytalam dexterkę na wątku. Kopiuję tu odpowiedź, gdybyś chciala odpisać sama. [quote name='dexterka']hmm na chwilę obecną bardzo ciężko odpowiedzieć mi na Twoje pytanie. Myślę,że Bart jeszcze nie do końca się u nas zadomowił i pokazał swoje prawdziwe " ja" :) |Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć ,że to psiak umiarkowanie spokojny, mógłby zamieszkać ze starszą osobą , ale raczej aktywną 65-latką , która zabierze go na przxynajmniej jeden spacer poza posesję dziennie , niż z 80-letnią babcią , która szuka spokojnego psa do głaskania i przytulania. On jest bardzo spragniony człowieka , ale tak samo potrzebny mu ruch. Także to wszystko zależy od konkretnej osoby:) [/QUOTE] Edited May 21, 2014 by barb dodanie cytatu Quote
Recommended Posts