Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='savahna']Dowiedziałam się przed chwila od Agaty P.Az zaniemówiłam.Bardzo,bardzo się cieszę:multi::multi::multi:

A erka do raportu karnego za nieupublicznienie wiadomóści:cool3::cool3:

Niech już będzie ten dzień.....:roll:[/QUOTE]

Savahna, to chyba raczej Ty do raportu, że nie zagladasz do Bartunia:razz:.

Posted

tak jak Wojtek pisał jestesmy umówieni na niedzielę, Pan to nawet chciał na już :D ale niestety ja czasowo nie wyrabiam.
Teraz w delegacji na szkoleniu jestem i rzadko moge zaglądać .
będę jechać z guliwerem oczywiście , co dwie głowy to nie jedna :D

Posted

[quote name='Czorcik']tak jak Wojtek pisał jestesmy umówieni na niedzielę, Pan to nawet chciał na już :D ale niestety ja czasowo nie wyrabiam.
Teraz w delegacji na szkoleniu jestem i rzadko moge zaglądać .
będę jechać z guliwerem oczywiście , co dwie głowy to nie jedna :D[/QUOTE]
Dzięki Dorotko :), no to pięknie :D
To jeszcze zapytam, czy nie potrzebujecie kasy na transport?

Posted (edited)

[quote name='wojtuś']Dzięki Dorotko :), no to pięknie :D
To jeszcze zapytam, czy nie potrzebujecie kasy na transport?[/QUOTE]
jeśli potrzebna kasa to poproszę nr.konta.

Rozliczenie finansów Barta.[B]
2013
STYCZEŃ.

[/B][B][COLOR=red][COLOR=#000000]Deklaracje stałe:[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000] [B]Yana[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] - 20 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 15.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl [/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 02.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł [/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 07.01.
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]*ag2709 -30zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł 40 zł wpłynęło 24.12.2012.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [COLOR=black]dominikabankert[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][COLOR=#008000] wpłacone na konto Kasi i ujęte we wcześniejszym rozliczeniu.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR]
[B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][SIZE=4][B]*[SIZE=2]Miryca 150 zł [COLOR=#006400]wpłynęło 03.01
===============================

+441
-360 opłata za hotel od 15.01. do 13.02. przelew w dniu 15 01.
-------------------
+ 81 zł stan konta Barta w dniu 17.01.
[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][B][COLOR=red][COLOR=#000000]Deklaracje stałe:[/COLOR][/COLOR]
[/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green].[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 25.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 25 zł wpłynęło 28.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 30.01.[/COLOR]
=====================================
+ 141 zł 31.01.
LUTY
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][B][COLOR=#000000]*[/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000] [B]Yana[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] - 20 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 03.01 .[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl [/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 29.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł [/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło .
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]*ag2709 -30zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł zł wpłynęło [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone25 zł wpłynęło 28.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [COLOR=black]dominikabankert[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][COLOR=#008000] wpłacone wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR]
===================================
-91 zł zwrot kosztów paliwa.
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][COLOR=green]
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B]

Edited by baster i lusi
Posted

[quote name='baster i lusi']jeśli potrzebna kasa to poproszę nr.konta. [/QUOTE]
Kontaktowałem się z Dorotką, rozmawiała z Guliwerem i mają prośbę o kasę za transport:
150 km x 0,60 gr = [B]90 zł
[/B]
Dorotka wraca z delegacji i wieczorem prześle Ci Grażynko nr konta :)

Posted (edited)

Ta niedziela to jakaś magiczna, Atos też jedzie do DS po ponad 1,5 roku w DT :) : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/216745-Bart-cudowny-psiak-potrzeba-deklaracji-i-jednorazowych-wplat-zeby-oplacac-hotelik?p=20375998#post20375998[/URL]

Edited by toyota
Posted

[quote name='wojtuś']Kontaktowałem się z Dorotką, rozmawiała z Guliwerem i mają prośbę o kasę za transport:
150 km x 0,60 gr = [B]90 zł
[/B]
Dorotka wraca z delegacji i wieczorem prześle Ci Grażynko nr konta :)[/QUOTE]

jak dostanę nr.konta to zaraz zrobię przelew.

Posted

[quote name='toyota']Ta niedziela to jakaś magiczna, Atos też jedzie do DS po ponad 1,5 roku w DT :) : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/216745-Bart-cudowny-psiak-potrzeba-deklaracji-i-jednorazowych-wplat-zeby-oplacac-hotelik?p=20375998#post20375998[/URL][/QUOTE]
Pamiętam Atoska, jak się cieszę :):)
link do jego wątku:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/207058-ATOS-jedzie-w-niedziel%C4%99-do-DS-%29%29%29%29%29%29%29%29%29%29%29%29-%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21[/url]

Posted

Tak bardzo się cieszę .:lol:
Dla mnie Bartuś to taki szczególny psiak,był jednym z pierwszych psiaków na dogo których śledziłam wątek(jeszcze razem z Azą), które ogłaszałam , do dziś na niektórych portalach mam kilkanaście jego ogłoszeń w różnych wersjach i za każdym razem kiedy odświeżałam Mu ogł. to z taką nadzieją,że może teraz się uda. Choć muszę przyznać,że ostatnio już zaczęłam tracić nadzieję a tu taka niespodzianka:lol:
Mam nadzieję,że będzie bardzo szczęśliwy ................

Posted

[quote name='Agata P']Tak bardzo się cieszę .:lol:
Dla mnie Bartuś to taki szczególny psiak,był jednym z pierwszych psiaków na dogo których śledziłam wątek(jeszcze razem z Azą), które ogłaszałam , do dziś na niektórych portalach mam kilkanaście jego ogłoszeń w różnych wersjach i za każdym razem kiedy odświeżałam Mu ogł. to z taką nadzieją,że może teraz się uda. Choć muszę przyznać,że ostatnio już zaczęłam tracić nadzieję a tu taka niespodzianka:lol:
Mam nadzieję,że będzie bardzo szczęśliwy ................[/QUOTE]

[quote name='divia_gg']No ja to bylam po prostu wścieknięta na tą jego sytuację. Czarownice świętokrzyskie czarują dalej, no nie dziewczyny. Trzymam kciuki bAAAAAAAAAArdzo mocno:)[/QUOTE]
Oj Kochane :loveu: :loveu:

Czarują, czarują.. jak Bartuś będzie już w domku zajrzę do Was na kielecki ;);)

Posted

[quote name='baster i lusi']Przelałam 90 zł .Zwrot kosztów paliwa.[/QUOTE]
Dzięki :)

Rozmawiałem z P.Małgosią z "Mokrego Noska" - przygotuje Bartusia jutro do wyjazdu :)
i z Państwem też pomówiłem - czekają na Barta :)

Czorcik szczęśliwej drogi dla Was życzę :), kciuki trzymam cały czas... by ten domek był tym właśnie miejscem dla Bartusia :)

Posted

[quote name='baster i lusi']Czy ktoś wie czy Bart już na miejscu i jak spotkanie.[/QUOTE]
Tak Grażynko :)
Bartuś został w Konstantynowie, w swoim domku :)
Państwo młodzi, od razu zakochali się w Bartusiu i Bartuś również ich zaakceptował :)
Dostał michę jedzenia :)
Będzie miał swój pokój i swój tapczan zamiast legowiska.
Dorotka przekazała też Pani uwagi o zaczipowaniu, adresówce, pilnowaniu Bartusia w tym początkowym okresie w nowym miejscu.
Państwo mają wielkie serce do zwierzaków, a Pani wzięła nawet urlop, aby być z Bartusiem :)
Za 2 tygodnie Dorotka pojedzie w odwiedziny:)
Tyle wiem Kochani, może jeszcze wieczorem Dorotka coś napisze, jak wrócą do Warszawy :)
Jestem na razie pod wrażeniem tego wszystkiego...;);) Będziemy z domkiem Bartusia w kontakcie :)

Posted

[quote name='wojtuś']
Bartuś został w Konstantynowie, w swoim domku :)
[/QUOTE]
:multi::multi::multi::p:p:multi::multi::multi::multi:
Jejku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Najlepszego psiaczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tyle czasu, aż się wierzyć nie chce,że normalny,fajny pies tyle się musiał naczekać.

[URL="http://smayliki.ru/smilie-1271251143.html"][IMG]http://s20.rimg.info/a2672a837fc6dc2f42ca6507e2b720fa.gif[/IMG][/URL][URL="http://smayliki.ru/smilie-586204935.html"][IMG]http://s7.rimg.info/fa29ca72f0a11ac44d55a0e1c44b4de5.gif[/IMG][/URL][URL=http://smayliki.ru/smilie-1271251143.html][IMG]http://s20.rimg.info/a2672a837fc6dc2f42ca6507e2b720fa.gif[/IMG][/URL]

Posted

Suuuuuuuuuuuuuuper :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Po tak długim czasie należał mu się najlepszy dom ,myślę że taki będzie i Bartuś już zawsze będzie kochany i szczęśliwy:loveu:

Posted

już wróciliśmy, ponieważ Bart jest uciekinierem, mieliśmy trochę zarzutów pod względem ogrodzenia, tzn dla każdego innego psa teren byłby zabezpieczony bardzo dobrze,ale znam możliwości Barta, pani Kasia powiedziała, że specjalnie dla niego będa płot podnosić , pani zakochana w Barcie, a pan ukucnął sobie na Bart wpasował się między niego a swoja nową panią i był bardzo zadowolony :D umówilismy się juz za tydzień w sobotę w odwiedziny :)

Posted

aaa i jeszcze jedno nie moglismy znaleźć adresu, dojazd dosć skomplikowany, nawet nawigacja zwariowała :D pomogła nam policja i Bart jechał kawałek drogi pod eskortą policji :D

Posted

[quote name='Czorcik']już wróciliśmy, ponieważ Bart jest uciekinierem, mieliśmy trochę zarzutów pod względem ogrodzenia, tzn dla każdego innego psa teren byłby zabezpieczony bardzo dobrze,ale znam możliwości Barta, pani Kasia powiedziała, że specjalnie dla niego będa płot podnosić , pani zakochana w Barcie, a pan ukucnął sobie na Bart wpasował się między niego a swoja nową panią i był bardzo zadowolony :D umówilismy się juz za tydzień w sobotę w odwiedziny :)[/QUOTE]

[quote name='Czorcik']aaa i jeszcze jedno nie moglismy znaleźć adresu, dojazd dosć skomplikowany, nawet nawigacja zwariowała :D pomogła nam policja i Bart jechał kawałek drogi pod eskortą policji :D[/QUOTE]
Czorcik :), Guliwer :) podziękowania dla Was :Rose:
A z tą Policją to dopiero numer :D

Bartuś szczęścia życzę i bądź Kochany piesku grzeczny ;);)

Posted

Na pewno uprzedziliście domek by na początku Bart chodził albo na smyczy albo na długiej lince.Myślę ,że można by było kupić Bartowi w prezencie linkę 10 m .Jest trochę na plusie a i chyba będzie zwrot z hotelu za niewykorzystane dni bo ma opłacony hotelik do 13 lutego.Bart nie przynoś nam chłopaku wstydu i bądż grzeczny.