Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli nie bedzie na wątku osób, które mają jakies info o Barcie, to kiepsko widzę funkcjonowanie tego wątku. Przecież nie można cały czas tylko hopać do góry. Czy ktoś z hotelu, gdzie jest Bart, nie mógłby choć raz na jakis czas napisac coś o Barcie i przysłać jakąs fotkę?
Przeceiż nawet teraz po powrocie z tej nieudanej adopcji, nie było ani jednego zdania na temat, w jakiej formie wrócił Bart, nie mówię już nawet o nowych fotkach.
Czy Owieczka mieszka w tej samej miejscowości, gdzie jest Bart, bo sie nie orientuję?
Jeżeli nie ma stałego dostępu do netu, to może mogłaby przekazac komus telefonicznie wieści o Barcie, komus , kto mógłby je umieszczać na wątku. Zdjecia tez na telefon mozna wysłać, jesli sie nie ma netu.

Posted

[quote name='erka']Jeżeli nie bedzie na wątku osób, które mają jakies info o Barcie, to kiepsko widzę funkcjonowanie tego wątku. Przecież nie można cały czas tylko hopać do góry. Czy ktoś z hotelu, gdzie jest Bart, nie mógłby choć raz na jakis czas napisac coś o Barcie i przysłać jakąs fotkę?
Przeceiż nawet teraz po powrocie z tej nieudanej adopcji, nie było ani jednego zdania na temat, w jakiej formie wrócił Bart, nie mówię już nawet o nowych fotkach.
Czy Owieczka mieszka w tej samej miejscowości, gdzie jest Bart, bo sie nie orientuję?
Jeżeli nie ma stałego dostępu do netu, to może mogłaby przekazac komus telefonicznie wieści o Barcie, komus , kto mógłby je umieszczać na wątku. Zdjecia tez na telefon mozna wysłać, jesli sie nie ma netu.[/QUOTE]

Masz w 100 % racje, mi ciezko jest pisac cokolwiek bo w sprawie Barta wiem tyle samo co Wy..chcialabym mu pomoc ..ale na dana chwile mam zwiazane rece bo bardzo malo o nim wiem :( Nie wiem nawet jak znalesc mu DT bo nie wiem ile kasy ma Bart jakie dlugi, ile bedzie kasy potrzeba..wiem ze teraz jest dlugi weekend i pewnie Owieczka nie ma dostepu do netu .. i tak sprawa z Bartem stoi w miejscu..

Posted

kopiuję z wątku Azy.Gdyby i Bart się załapał to było by dobrze.
[quote name='wojtuś']Domek dzisiaj dzwonił bardzo zainteresowany Azulą,
Państwo na emeryturze - muzyk i lekarz, dorosłe dzieci, wnuki
Domek z ogrodem, Azula będzie rozpieszczana i spała w domku na kanapie, dostęp do ogrodu wg potrzeb Psiaka.
Państwu w zimie odszedł Psiak i.. jednak postanowili wziąść kolejnego.
To domek w Jaśle - Podkarpackie,
Myślę żeby sprawdzić na ...już, Pani chciałaby Azulę jak najszybciej, wie o wizycie PA.
Kto Kochani mógłby sprawdzić domek w Jaśle?

Wie o Barcie, że poszedł do domku- wyjaśniłem że jednak wrócił, może wezmę oba do siebie, nie wiem jednak jak mąż- mówi Pani:)
Tak czy siak- domek najpierw sprawdźmy Kochani;)[/QUOTE]

[quote name='wojtuś']Dzieki :) już pisze do katarzyna005 z Jasła:)[/QUOTE]

[quote name='wojtuś']katarzyna005 już rozmawiała z Panią, wstępnie są umówieni na wizytę PA na środę po południu, gdyby coś wypadło to czwartek:)
Pani zachwycona, że tak ...szybko będzie wizyta;)
Kasiu dzięki :Rose:[/QUOTE]

[quote name='Guliwer89']A ja jak coś to jestem do usług gdyby transporcik był potrzebny tylko cholerka ciężko będzie z czasem ale coś pomyślimy ;) Jak ma ktoś z was konto Owieczki to bym poprosił bo w końcu kasiorkę wydam i będą problemy ;) ;)[/QUOTE]

Posted

[quote name='erka']Jeżeli nie bedzie na wątku osób, które mają jakies info o Barcie, to kiepsko widzę funkcjonowanie tego wątku. Przecież nie można cały czas tylko hopać do góry. Czy ktoś z hotelu, gdzie jest Bart, nie mógłby choć raz na jakis czas napisac coś o Barcie i przysłać jakąs fotkę?
Jeżeli nie ma stałego dostępu do netu, to może mogłaby przekazac komus telefonicznie wieści o Barcie, komus , kto mógłby je umieszczać na wątku. Zdjecia tez na telefon mozna wysłać, jesli sie nie ma netu.[/QUOTE]
Erko Kochana dzwoniłem do Izy gdzie jest Bart:)
Wszystko z Bartem dobrze, Iza mówi że już nadrobił, bo przez ten tydzień w nieudanym domku schudł,
Rana po kastracji sie goi, nie ma wysięku.
Owieczka jest sąsiadką Izy, przyjeżdża na weekendy, a teraz ma zepsuty samochód i nie może przyjechać,
stąd wiadomości o Barcie możemy mieć tylko od Izy.
Zdjęcia Psiaków robiła zawsze Owieczka i wstawiała na wątek.

Śledzę Kochani obydwa Psiaki:)
Zobaczymy po wizycie domku w Jaśle dla Azuli, katarzyna005 też odniosła pozytywne wrażenie po rozmowie z domkiem,
myślę, że to formalność ta wizyta ... ale trzeba sprawdzić,
Jeśli domek będzie ok, to zapytam jeszcze o Barta, musi być zgoda męża, Pani ma też obawy czy finansowo podoła utrzymać dwa Psiaki:)

Dzisiaj też rozmawiałem z nina_g bo przesłała zdjęcia Barta domkowi pod Tarnowem, czeka na decyzję domku w środę,
to domek znajomych, domek ogrodzony bez kociaków i małych dzieci:)

Posted

przepraszam za offa ale zajrzyjcie , pomóżcie chociaż podnosić i rozsyłać wątek, to pierwszy wątek mój i Guliwera:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217068-KAMA-%E2%80%93-potr%C4%85cona-po%C5%82amana-niewidzialna-"]http://www.dogomania.pl/threads/2170...-niewidzialna-[/URL]!!!

to jest Kama z wypadku , którą zgarnęliśmy z drogi odwożąc Grafita i Azulę do BDT

Posted

[quote name='Yana']a czy Owieczka przeslała juz rozliczenia Barta i Azy na koniec października ???[/QUOTE]

Owieczka od konca pazdziernika sie nie odzywa, widocznie nie ma dostepy do internetu.
Jak juz pisalam na watku Azy..ze Owieczka chciala zeby w razie co miejsce Azy zajol Bart, ja mam troche mieszane uczucia bo nie wiem jak sie chlopacy dogadaja ze soba..Grafit z Bartem..wiem ze ktos moze napisac ze Bart jest lagodny tylko ze bedzie z Grafitem 24/h na dobe..nie chcialabym pozniej miec problemu bo nie bede miala jak i gdzie odseparowac chlopakow od siebie..:(