Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu dzięki:loveu:
cudne zdjęcia:)

Prześlij proszę Pani Kasi z Krakowa :)

Kochani otóż, napisała do mnie dziś w południe Pani Kasia, chciała zobaczyć Bartusia,
opowiedziałem o Bartusiu, wyjaśniłem gdzie jest i dałem kontakt do hoteliku, pani Kasia już dzwoniła do hoteliku z prośbą o zdjęcia Bartusia, pomówiliśmy też przez telefon.

Mimo odległości są zdecydowani na adopcję Bartusia, dołożą się lub całość zwrócą za transport, Państwo mają roczną córkę i wychowywała się z poprzednim, ukochanym pieskiem Rudym, który był z Państwem 15 lat.

Jeśli nie macie nic przeciwko, to pójdę na wizytę p/a- umówiliśmy się wstępnie w tą środę po południu.

Posted

[quote name='wojtuś']Aniu dzięki:loveu:
cudne zdjęcia:)

Prześlij proszę Pani Kasi z Krakowa :)

Kochani otóż, napisała do mnie dziś w południe Pani Kasia, chciała zobaczyć Bartusia,
opowiedziałem o Bartusiu, wyjaśniłem gdzie jest i dałem kontakt do hoteliku, pani Kasia już dzwoniła do hoteliku z prośbą o zdjęcia Bartusia, pomówiliśmy też przez telefon.

Mimo odległości są zdecydowani na adopcję Bartusia, dołożą się lub całość zwrócą za transport, Państwo mają roczną córkę i wychowywała się z poprzednim, ukochanym pieskiem Rudym, który był z Państwem 15 lat.

Jeśli nie macie nic przeciwko, to pójdę na wizytę p/a- umówiliśmy się wstępnie w tą środę po południu.[/QUOTE]

o mamusiu - nie wierzę!!!:):) to zaciskamy paluszki wszystkie:multi::multi::multi:

Posted (edited)

fotki wysłałam, ta Pani mówiła ze tak sie strasznie zakochała w Barcie, wstawiła sobie zdjęcie na pulpit i mówi że on sie na nią tak caly czas patrzy :D Przez telefon brzmi bardzo dobrze... :) O jeszcze wyśle Pani Kasi filmik jak Bartolomeo brykał z Sarką ;)

Edited by anka_szklanka
Posted

o matko ,aż boję się cieszyć :multi::multi::multi:
mam nadzieję że wszystko będzie ok,Bart cudowny psiaczek tak bardzo już należy mu się jego własny dom.

wojtuś ,a wiesz może gdzie wypatrzyła Barta pani Kasia ?
czy to może z tych ostatnich ogłoszeń ?

mocno,bardzo mocno trzymam kciuki, do środy to chyba jajko zniosę :roll:

Posted

No....nie wierze.:multi::multi::multi:
Mam nadzieje,ze wszystko bedzie oki.
A ostatnie fotki przeeeesliczne.;)
Jeśli adopcja dojdzie do skutku a ktoś by pytał o Bartusia to pamietajcie może o naszym Misiu, troche podobny.Mocno ogłaszany a jakoś kurna nikt o niego nie pyta.
Foty pozwolimy sobie wkleic jak juz Bartuś do domciu pojedzie.

Posted

[quote name='anka_szklanka']zdaje sie ze tak, z adoptujpsa.pl :)[/QUOTE]
dzięki :smile:
to dla nas ''ogłaszających'' cenna informacja wiadomo na których portalach warto ogłaszać

Posted

Aniu dziękuję za przesłanie zdjęć Barcika Pani Kasi:)

Agatko dopytam jeszcze Pani z którego ogłoszenia, choć Ania przypuszcza, że z adoptujpsa.pl :)
Savahno tak tak, jak wszystko będzie dobrze i Bartuś będzie w swoim domku wstaw proszę Misia :)

I obecne maile od Pani Kasi:

[I][COLOR=#000000][FONT=Arial]"""Dorzucenie sie do transportu ma Pan jak w banku. To czywiste przeciez. Prosze tylko pilnowac nam Barcika, zeby nam ktos go nie schwycil."""

"""Panie Wojtku, dostałam od Pani Ani pakiet zdjęći już nie moge sie doczekac Barta. To jednak prawda: patrzysz na psa i mowisz: ten. I juz."""

[/FONT][/COLOR][/I][COLOR=#000000][FONT=Arial]W środę Wam Kochani opowiem, jak było na wizycie:) Trzymajcie proszę kciuki, chciałbym by Bartuś miał już swój domek, a w Krakowie, będę go miał "na oku" ;);)[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Agata P']czyżbyś mu szczęście przyniosła :roll:[/QUOTE]
Wszystkie żeście mu szczęście przyniosły.Tak się cieszę cioteczki żeście weszły za Andzią69 na wątek i rozruszały go bo sytuacja Barta była nie ciekawa.

Posted

Czekamy niecierpliwie do środy.Kciuki zacisnięte, choć wszystko wskazuje na to ,że będzie dobrze.
Ciekawe z jakiego serwisu, bo chyba z jakiegoś mało popularnego....;)

Posted

[B]wojtuś[/B] czy Pani Kasia mieszka w domu z ogrodem czy w bloku? Uczul Ją bardzo mocno na Bartowe uciekinierstwo, ostatnio przechodzi sam z siebie w próbach rozmontowania siatki - usilnie rozwala ją na całej długości gadzina jedna.

Posted

Kochani Pani Kasia zrezygnowała z Bartusia,
dzwoniłem by potwierdzić wizytę, pomówiliśmy, wcześniej p. Kasia napisała maila,
gdzie wyjaśniła powody,
byli w trakcie badań z córcią, dziś odebrali wyniki, te zapalenia płuc i oskrzeli u dziecka to alergia, roztocza, sierść psa - trudno mi tutaj oceniać Panią Kasię, za 6 lat powtórne badanie dziecka, jednym słowem nie mogą mieć żadnego zwierzaka w domu.

Nic Bartuś, musimy znaleść Kochani inny domek.

Dziękuję Wam, tyle się nacieszyliśmy, ale to nic, będzie inny domek.

Posted

[quote name='anka_szklanka']yyyy no nie wierze :(
Już mu dzisiaj powiedziałam żeby zaczął sie pakowac...[/QUOTE]
Też mi trudno uwierzyć, poprzedni piesek Rudy odszedł gdy córcia miała 8 miesięcy,
zaczęły się u niej problemy właśnie przy poprzednim piesku, teraz wyniki to potwierdziły,
zobaczymy co dalej z tego wyjdzie..., mam pozostać w kontakcie z Panią Kasią, chce Bartusiowi wysłać karmę do hoteliku - mam napisać jaką, może któremuś ze znajomych p.Kasi spodoba się Bartuś... zobaczymy...
Kochani pozdrawiam:)

Posted

Wielka szkoda, ale bywa niestety...
Nie wiem czy teraz zdążę go ogłosić ale jak nie to się zabiorę za 1,5 tgodnia jak wróće.No chyba,że Agata go wyśle do domciu wczesniej.;)