Jump to content
Dogomania

Inka i Bawarka w swoich własnych domkach! Dziękujemy serdecznie wszystkim za pomoc

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jutro napiszę w sprawie allegro. Co do innych ogłoszeń to Hitoshi robi ogłoszenia na 130 portalach za 20zł. Na 2 suczki to by było 40zł. Napiszcie mi co o tym sądzicie, kupić im te ogłoszenia z pieniążków, które mamy zebrane?
Anja dzięki za foty :)

Posted

[quote name='Plicha']Jutro napiszę w sprawie allegro. Co do innych ogłoszeń to Hitoshi robi ogłoszenia na 130 portalach za 20zł. Na 2 suczki to by było 40zł. Napiszcie mi co o tym sądzicie, kupić im te ogłoszenia z pieniążków, które mamy zebrane?
Anja dzięki za foty :)[/QUOTE]

może te po 15 zł na koty? zawsze troszkę taniej....

Posted

Jeśli mogę się wtrącić ;) to chyba nie ma sensu robić 130 portali, naprawdę. Lepiej chyba co tydzień- dwa odświeżać najpopularniejsze portale, pakiet 20-30 i tyle. Ale jak uważacie.

Posted

[INDENT][B]Hallo ! Dobry wieczor ! [/B]
[B]Jeszcze tylko dzis i jutro i koniec bazarku. [/B]
[B]Moze jeszcze jaks mala licytacja w tym czasie ?[/B]
[B]Dla Nutka i Adiego. [/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/219294-BAZAREK-ROZNOSCI-(CD-DVD-ciuszki-błyskotki)-dla-NUTKA-i-ADIEGO.-Do-04-01-12[/URL]

[IMG]http://img805.imageshack.us/img805/9990/doreklamyend1.jpg[/IMG]
[/INDENT]

Posted

[quote name='mysza 1']Jeśli mogę się wtrącić ;) to chyba nie ma sensu robić 130 portali, naprawdę. Lepiej chyba co tydzień- dwa odświeżać najpopularniejsze portale, pakiet 20-30 i tyle. Ale jak uważacie.[/QUOTE]

no też prawda, ale może coś komuś przy okazji szukania samochodu np wpadłoby w oko ;)
na tablicy jest jedna panienka.
a czy są wogóle teraz jakieś mniejsze bazarki?

Posted

[quote name='mysza 1']Jeśli mogę się wtrącić ;) to chyba nie ma sensu robić 130 portali, naprawdę. Lepiej chyba co tydzień- dwa odświeżać najpopularniejsze portale, pakiet 20-30 i tyle. Ale jak uważacie.[/QUOTE]

Ja korzystałam z pakietów po 130 ogłoszeń, ale tak naprawdę uważam podobnie jak Mysza. :) nie zdarzyło mi się jeszcze, aby zadzwonił ktoś z tych mało popularnych stron.

Posted

[quote name='tripti']no też prawda, ale może coś komuś przy okazji szukania samochodu np wpadłoby w oko ;)
na tablicy jest jedna panienka.
a czy są wogóle teraz jakieś mniejsze bazarki?[/QUOTE]
Właśnie sama szukam. Ale mówiąc szczerze to mi już wszystko opada, mam nawet ładne szczeniaki, które nie mogą domu znaleźć a ogłoszenia ciągle odnawiam. Nie mówiąc o innych psach.
A ten szorstki mój nowy nabytek to dzikus i wariat, dramat z nim będzie. :( że ja zawsze muszę takie dziwadła wybierać ;)

Posted

no to pięknie :( ale w sumie na to się zapowiadało, że będzie potrzebował więcej czasu. Ciekawe jak ta rudzinka?
a te ważniejsze portale to (?):
gumtree
allegro
tablica
alegratka
cafeanimal
marusek

co jeszcze?

Posted

[quote name='pikola']Czy mozna dziewczyny razem oglaszac,czy osobno?[/QUOTE]

wydaje mi się, że lepiej osobno, portale typu gumtree jak inna fotka i imię i tytuł przyjmą drugie ogłoszenie, czyli będzie ich więcej w sieci, a zawsze można wspomnieć, że są dwie siostrzyczki.

Posted

Tutaj jest bazarek z mniejszą ilością ogłoszeń: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219980-Bazarek-ogłoszeniowy-(30-za-6-zł-40-za-7zł-60-za-10-zł)-na-tymczasy-do-25.01.2012"]KLIK[/URL]

A CatAngel właśnie robiła dla Tusi z Korabiewic ogłoszenia i przekazała mi info, że teraz za 15zł można kupic u Niej pakiet 150ogłoszeń ale niekoniecznie dla 1 psiaka. Można podzielic ogłoszenia na 2 psy (po 65ogłoszeń) lub 3 psy (po 45ogłoszeń).

Posted

[quote name='tripti']wydaje mi się, że lepiej osobno, portale typu gumtree jak inna fotka i imię i tytuł przyjmą drugie ogłoszenie, czyli będzie ich więcej w sieci, a zawsze można wspomnieć, że są dwie siostrzyczki.[/QUOTE]
Moge zrobic ogloszenia,tylko czy mamy dwa rozne teksty i fotki kazdej suni z osobna?
Pieniazki lepiej zaoszczedzic:lol:

Posted

Super, dzięki Pikola :) Są 2 teksty, zdjęcia trzeba wybrać najładniejsze, bo Anja trochę nowych zrobiła. Zaraz Ci wyślę teksty do ogłoszeń.

Albo wkleję te teksty tutaj bo wydaje mi się że trzeba je trochę poprawić np. te informacje o anemii może już są nieaktualne? Anja jak to wygląda?

[B]Inka – mini amstaff ? JRT ? czy kundelek ?[/B]
Inka miała domek, miała pana, pełną miskę i rękę do głaskanie, była kochana, ale tylko pozornie, kiedy pojawił się pierwszy problem – cieczka, pan postanowił się jej pozbyć. Jej i siostry, bo Inka ma siostrę Bawarkę. Obie sunie zostały wyrzucone pod bramą schroniska. Żyły tam jakiś czas, w zimnie i o głodzie, jadły ochłapy i spały pod krzaczkiem .
Na szczęście znalazł się dobry człowiek który im pomógł, zabrał do hotelu dla zwierząt gdzie suczki zostały wysterylizowane. Inka uczy się teraz od nowa kochać, szybko zaakceptowała nową opiekunkę. Niestety sunia ma ogromną anemię, jest w trakcie leczenia , z cierpliwością znosi wszelkie zabiegi, rozumie, że to dla jej dobra. Brana na ręce wtula się całą sobą w człowieka, głaskana przymyka oczka. Szukamy dla niej nowego domu, kochającego domu, którego nie przestraszy pierwszy napotkany problem. Inka w zamian odda całe serce i będzie najwierniejszym przyjacielem. Inka przez weterynarza została oceniona na ok 1 rok i waży ok 10 kg.
[B]Kontakt:[/B] 502-610-354, 798-211-667, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

[B]Bawarka – słodka sunia w typie JRT szuka domu ![/B]
Bawarka miała domek, miała pana, pełną miskę i rękę do głaskania, była kochana, ale tylko pozornie, kiedy pojawił się pierwszy problem – cieczka, pan postanowił się jej pozbyć. Jej i siostry, bo Bawarka ma siostrę Inkę .Obie sunie zostały wyrzucone pod bramą schroniska. Żyły tam jakiś czas, w zimnie i o głodzie, jadły ochłapy i spały pod krzaczkiem.
Na szczęście znalazł się dobry człowiek który im pomógł, zabrał do hotelu dla zwierząt gdzie suczki zostały wysterylizowane.Bawarka uczy się teraz od nowa kochać, szybko zaakceptowała nową opiekunkę, uwielbia spacery z nią, pcha się na kolana przy każdej okazji, rozdaje buziaki. Bawarka jest sunią bardzo pogodną, mimo tragedii jaka ją spotakała cieszy się życiem, jest radosna. Bawarka ma około roku i waży ok 10 kg, jest zdrowa.
Szukamy dla niej nowego domu, kochającego domu, którego nie przestraszy pierwszy napotkany problem.
[B]Konakt: [/B]502-610-354, 798-211-667, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

Niech się inne cioteczki wypowiedzą, może trochę pozmieniamy teksty?

A teraz miła wiadomość: z bazarku bajkowego doszło jeszcze 72zł (w sumie 177zł :) ). Czyli na koncie teraz mamy 874zł.
Anja wyślij mi numer konta na PW to przeleję Ci pieniążki za grudzień.

Posted

Tak,wydaje mi sie ze teksty musza byc rozne jesli sunie maja byc oglaszane oddzielnie:lol:No i zdjecia,kazdej z osobna:lol:

Bo mozna rowniez razem np.
Inka i Bawarka roczne sunie w typie JRT szukaja domku razem lub osobno..
Inka tu opis../opis krotki, rzeczowy/
Bawarka opis..

Zdjecia mozna dac suniek razem i tez kazdej z osobna.
Ja tak to widze:lol:

Posted

Ok,to ja jutro rusze z ogloszeniami Inki i tymi zdjeciami co sa na watku.Szkoda czasu a jutro mam wolne,w miedzy czasie moze powstanie tekst dla Bawarki.Bo z takim prawie identycznym to mnie wyrzuci np.z gumtree.

Posted

Pozmieniałam trochę teksty, jak Wam się podoba tak?:
[B]

Inka – mini amstaff ? JRT ? czy kundelek ?[/B]
Inka to nieduża, młoda i radosna sunia, która razem z siostrą została wyrzucona pod bramą schroniska. Żyły tam obie jakiś czas, w zimnie i o głodzie, jadły ochłapy i spały pod krzaczkiem.
Na szczęście znalazł się dobry człowiek który im pomógł, zabrał do hotelu dla zwierząt gdzie suczki zostały wysterylizowane. Inka bardzo szybko przekonała się do ludzi, uwielbia zabawy i głaskanie. Brana na ręce wtula się całą sobą w człowieka i przymyka oczka. Bardzo potrzebuje opiekuna, którego mogłaby pokochać już na zawsze (jej psiego serduszka starczyłoby nawet dla całej rodzinki).
Szukamy dla Inki nowego, kochającego i odpowiedzialnego domu. Sunia w zamian odda całe serce i będzie najwierniejszym przyjacielem. Inka przez weterynarza została oceniona na ok 1 rok i waży ok 10 kg.
[B]Kontakt:[/B] 502-610-354, 798-211-667, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

[B]Bawarka – słodka sunia w typie JRT szuka domu ![/B]
Bawarka miała domek, miała pana, pełną miskę i rękę do głaskania, była kochana, ale tylko pozornie, kiedy pojawił się pierwszy problem – cieczka, pan postanowił się jej pozbyć, wyrzucając ją wraz z jej siostrą pod bramą schroniska gdzie koczowały przez jakiś czas marznąc i głodując.
Dzięki dobremu sercu wolontariuszki obie suczki zostały zabrane do hotelu dla zwierząt gdzie zostały wysterylizowane. Bawarka uczy się teraz od nowa kochać, szybko zaakceptowała nową opiekunkę, uwielbia spacery z nią, pcha się na kolana przy każdej okazji, rozdaje buziaki. Bawarka jest sunią bardzo pogodną, mimo tragedii jaka ją spotkała cieszy się życiem, jest radosna. Bawarka ma około roku i waży ok 10 kg, jest zdrowa.
Szukamy dla niej kochającego, odpowiedzialnego domu, którego nie przestraszy pierwszy napotkany problem. W zamian Bawarka będzie najlepszym przyjacielem całej rodziny.
[B]Kontakt: [/B]502-610-354, 798-211-667, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[quote name='Plicha']Anja, jak jest z anemią Inki? Jest już dobrze? Bo też chcę dziś wysłać teksty do allegro dla suniek, może trzeba by to zmienić?[/QUOTE]

Już dawno nie ma śladu , panienka przytyła , na szczęście do normalnej wagi nie tak jak siostra , bo Bawarka zaczyna słonia przypominać :D