Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cassi_ napisał(a):
biedactwo się ocierpi :( jest taka słodka

Ja nie specjalnie na zachowaniach kociaków się znam, ale to kociątko jest ogromnie przytulaste i przecudnie mruczące, i o dziwo, bardzo spokojna i ufna!
A w dotyku... mięciutka, milutka. Zachowywała się jakby nie była po zabiegu, jakby wszystko było w porządku... cudna koteczka!

Posted

Ja ze zdjęciami nie pomogę, bo sama muszę się nauczyć -jestem zupełnie zielona w temacie kopiuj-wklej ale chciałam powiedzieć,że ze zdjęć widzę,że Kicia jest nieprawdopodobnym pieszczochem...no, marzenie...Ja mam dwa koty /mamusia i synek/ i one są tak zaabsorbowane sobą, że nas jedynie łaskawie od czasu do czasu dostrzegają, hm...No jeszcze kontakty z psami to jest coś, bo też włochate ale my to się zupełnie nie liczymy. Czy Ptysia jest cały czas taka pieszczochowata ? Czy to duża koteczka - ze zdjęć wygląda na sporego zwierzaka ale, to może być złudzenie... Jak tam ta biedna łapka ?

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/216963-J%C4%98ZYK-ANGIELSKI-dla-ka%C5%BCdego-dzieci-polityk%C3%B3w-biznesmen%C3%B3w_translator_s%C5%82owniki-6.11

Język angielski dla wszystkich!!!

Na CD-ROM i w wydawnictwach książkowych... od podstaw do zaawansowanych... dla polityków i biznesmenów... uczniów i studentów... do egzaminów państwowych... słowniki...translatory...[SIZE=3]specjalistyczne...

ZAPRASZAMY!!!!

prócz tego słownik i niemiecki i hiszpański także mamy!

Posted

Ciekawa jestem ile Ptysia może mieć lat /wiem, że u kota to trudno ocenić ale może coś wiadomo/. Szkoda, że łapka nie chce się goić...Z niecierpliwością czekam na informacje o kotce.

Posted

joanka40 napisał(a):
Ciekawa jestem ile Ptysia może mieć lat /wiem, że u kota to trudno ocenić ale może coś wiadomo/. Szkoda, że łapka nie chce się goić...Z niecierpliwością czekam na informacje o kotce.

Zapytam... dzieciakiem już nie jest.

Posted

Już też czekamy...Jak pisałam wcześniej moje koty nas olewają - ale kiedyś u weterynarza widzę taki oto słodki obrazek - siedzi Pani, a w Jej objęciach /zaznaczam, nie miała żadnego transporterka/ kotek. Moje koty w transporterku wiklinowym, zamek jeszcze obwiązany sznurkiem, bo przecież wyłażą na siłę i chcą nawiewać, a tu taki widok... No to dysząc z zazdrości, pytam się, czy ten kotek od zawsze był taki słodki. A Pani mi mówi, że nie, że dopiero od dwóch lat. No to ja się pytam - a ile kotek ma lat ? A Pani na to - 15 . No i tu totalna załamka, bo moje koty są dużo młodsze /jeden ma 3 lata, a drugi tak na oko weterynarskie 5,6/ . Przede mną daleka droga do przyjaźni z moimi kotami. Więc jak widzę takie zdjęcia z Ptysiem, to mnie skręca i nie mogę spać po nocach.

Posted

Dziękuję,że zaglądacie do koteczki... krótko wczoraj z BUDRYSKIEM rozmawiałam, akurat do wetra się wybierała( oczywiście podrzuciłam Wasze pytania co do ew. przyczyn problemów z gojeniem się...ale o wiek zapomniałam spytać :( ), mogę przekazać, że koteczka czuje się lepiej, po ostatnim zabiegu, wydaje się,że nóżka jest lepsza i ranka jakby zaczynała się goić... BUDRYSEK dość optymistycznie patrzyła już na sytuację kici...

Mimiś, podrzucę konto BUDRYSEK... środki z pewnością się przydadzą...Sama nie wejdzie teraz na neta, bo siadł jej domowy komp, a w pracy już ledwie chodzi... kontakt z nią tylko telefoniczny( nr ma w podpisie).

Posted

Rozmawiałam wczoraj o koteńce z BUDRYSEK... stan łapki ewidentnie się poprawia!Dostaje jeszcze antybiotyki, teraz nie ma założonego opatrunku, a rana po zabiegu goi się pieknie.
Sama kicia jest bardzo miłym i przytulaśnym koteczkiem w wieku ok. 2/3 lat... całkiem spora, puchata i "traktorkująca" urokliwie.
Zgodna, dobrze dogaduje się i z kotami i z psiakami, chetnie pałaszuje wszystko co dostaje, czyściutka... niezbyt ruchliwa jeszcze, ale ładnie chodzić się stara i nie wykazuje jakichkolwiek zahamowań w tym względzie.