Korenia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Beata J. napisał(a):Przeslałam maila do Agnieszki On nie ma dostępu do netu - ma tylko bardzoo sporadycznie... Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Korenia, wysłałam Tobie tego maila. Chyba że jeszcze komuś podesłać? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Na szczęście już mam dostęp do internetu.Odpisałam Ci Beatko. Quote
Koperek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Na razie trzymam kciuki, żeby to była sensowna osóbka!:thumbs: :thumbs: Quote
Beata J. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ta osoba, to raczej młoda osoba. Była w schronie, szukała Madam ale nie znalazła, dlatego prosiła o nr boksu w którym sunia przebywa i o wiecej fotek jeśli posiadamy. Quote
Korenia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Beata J. napisał(a):Ta osoba, to raczej młoda osoba. Była w schronie, szukała Madam ale nie znalazła, dlatego prosiła o nr boksu w którym sunia przebywa i o wiecej fotek jeśli posiadamy. Posiadamy więcej fotek :) Dzisiaj byłam zrobić :) Quote
Agnie Koty Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 śliczna pręguska, oby uśmiechnęło się do niej szczeście. oczka smutne, ech.... Quote
Beata J. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ależ ona slodka. Bardzo dziękuję, od razu wysyłam dalej :lol: Quote
Korenia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Beata J. napisał(a):ależ ona slodka. Bardzo dziękuję, od razu wysyłam dalej :lol: Dzięki bardzo :) Pierwszy raz widziałam w sumie Madam - wcześniej nie zwracałam na nią uwagi i stwierdzam wszem, że ona jest PIĘKNA ! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Jeśli ta osoba jest chętna, to moge się z nią spotkać i pokazać Madam. Jestem jutro w Schronie w godz. 10-15, we wtorek 10-16:30.Niech "wpadnie" jeśli znajdzie czas.I pyta o wolontariuszkę Agnieszkę :razz: Damy rade, trzeba pomóc tej smutnej suni !! Quote
Beata J. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 napisałam już jej tą wiadomość Agnieszko, na PW podałam Ci maila tej osoby. Może sama chcesz do niej napisać, jakoś zachęcić. Ja na razie nie dostałam żadnej odpowiedzi Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Zaraz się z nią skontaktuję. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Jeszcze nie mam odpowiedzi. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [CENTER]Spotkałam się dzisiaj z osobą zainteresowaną.To młoda dziewczyna, troche niezdecydowana,ale bardzo sympatyczna - takie jest moje pierwsze wrażenie.Miałabym jednak szczere obawy, czy gdyby wzięła Madam i coś byłoby nie tak, nie oddałaby jej znowu do zimnego boksu.Plusem jest to,że namyśla się i analizuje, nie chce podjąć pochopnej decyzji.Widziałam ją już w Schronisku kilkakrotnie, chodziła i oglądała psy[/CENTER] [CENTER]Madam jej się podoba.Myślę, że jest na przysłowiowej tapecie, podobnie jak malutka Kamilka.Zobaczymy, co z tego wszystkiego będzie.Mam nadzieje, ze SAME korzysci[/CENTER] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Mail z wczoraj : Witam Dziękuję za tak wielkie zainteresowanie moją prośba o więcej zdjęć. Piesek wygląda ślicznie i zupełnie nie przeszkadza mi wiek. Od pewnego czasu starań się pomóc schronisku przynosząc drobne rzeczy i oglądam pieski. Sprawa wygląda tak, że na pewno wezmę jakiegoś psa. Nie mniej jednak chcę dokonać naprawdę trafnego wyboru, gdyż nie wyobrażam sobie oddania go z powrotem to tego piekiełka. Szczerze mówiąc szukałam jakiegoś malutkiego pieska. Mieszkam w bloku i potrzebuję psa który umie rzyć na takiej przestrzeni i nie będzie zbyt chałasliwy (sąsiedzi maja malutkie dzieci nie będą więc tolerancyjni) zpozostałaych kryteriów musi mi się po prostu podobać i trochę do mnie pasować. Mam wiec trochę wymagań co do tego psa natomiast kiedy go wybiorę na pewno otrzyma kawałek nieba i będzie moim pieszczochem. Pójdę zobaczyć dzisiaj tego pieska ale nie mogę obiecać ze go wezmę. Zastanawiam się nad jeszcze jedną maleńką sunią. Ma niestety straszna chorobę skóry. Trochę się boje reakcji rodziny gdy przyprowadzę tak zaniedbanego psa. niemniej jednak dziękuję za pomoc i zainteresowanie Quote
Koperek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mimo kilku ort!:eviltong: list mi się nawet podoba:lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Podałam jej adres wątku, może się do nas zaloguje :eviltong: Quote
Beata J. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No to czekamy....Dobrze świadczy o tej osobie fakt, że zastanawia się i chce podjąćjak najlepszą decyzję. Trzymam kciuki, żeby Madam się poszczęściło. Bardzo mi jej szkoda ..... Quote
Isabel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Z uwagi na chorobę skóry tej drugiej suni wygląda na to, że padnie na Madam. Trzymam mocno kciuki! Quote
Recommended Posts