Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata J. napisał(a):
Ta osoba, to raczej młoda osoba. Była w schronie, szukała Madam ale nie znalazła, dlatego prosiła o nr boksu w którym sunia przebywa i o wiecej fotek jeśli posiadamy.

Posiadamy więcej fotek :) Dzisiaj byłam zrobić :)

Posted

Beata J. napisał(a):
ależ ona slodka. Bardzo dziękuję, od razu wysyłam dalej :lol:

Dzięki bardzo :) Pierwszy raz widziałam w sumie Madam - wcześniej nie zwracałam na nią uwagi i stwierdzam wszem, że ona jest PIĘKNA !

Posted

Jeśli ta osoba jest chętna, to moge się z nią spotkać i pokazać Madam. Jestem jutro w Schronie w godz. 10-15, we wtorek 10-16:30.Niech "wpadnie" jeśli znajdzie czas.I pyta o wolontariuszkę Agnieszkę :razz: Damy rade, trzeba pomóc tej smutnej suni !!

Posted

napisałam już jej tą wiadomość
Agnieszko, na PW podałam Ci maila tej osoby. Może sama chcesz do niej napisać, jakoś zachęcić. Ja na razie nie dostałam żadnej odpowiedzi

Posted

[CENTER]Spotkałam się dzisiaj z osobą zainteresowaną.To młoda dziewczyna, troche niezdecydowana,ale bardzo sympatyczna - takie jest moje pierwsze wrażenie.Miałabym jednak szczere obawy, czy gdyby wzięła Madam i coś byłoby nie tak, nie oddałaby jej znowu do zimnego boksu.Plusem jest to,że namyśla się i analizuje, nie chce podjąć pochopnej decyzji.Widziałam ją już w Schronisku kilkakrotnie, chodziła i oglądała psy[/CENTER]

[CENTER]Madam jej się podoba.Myślę, że jest na przysłowiowej tapecie, podobnie jak malutka Kamilka.Zobaczymy, co z tego wszystkiego będzie.Mam nadzieje, ze SAME korzysci[/CENTER]

Posted

Mail z wczoraj :

Witam
Dziękuję za tak wielkie zainteresowanie moją prośba o więcej zdjęć.
Piesek wygląda ślicznie i zupełnie nie przeszkadza mi wiek.
Od pewnego czasu starań się pomóc schronisku przynosząc drobne rzeczy i oglądam pieski.

Sprawa wygląda tak, że na pewno wezmę jakiegoś psa. Nie mniej jednak chcę dokonać naprawdę trafnego wyboru, gdyż nie wyobrażam sobie oddania go z powrotem to tego piekiełka. Szczerze mówiąc szukałam jakiegoś malutkiego pieska. Mieszkam w bloku i potrzebuję psa który umie rzyć na takiej przestrzeni i nie będzie zbyt chałasliwy (sąsiedzi maja malutkie dzieci nie będą więc tolerancyjni) zpozostałaych kryteriów musi mi się po prostu podobać i trochę do mnie pasować.

Mam wiec trochę wymagań co do tego psa natomiast kiedy go wybiorę na pewno otrzyma kawałek nieba i będzie moim pieszczochem. Pójdę zobaczyć dzisiaj tego pieska ale nie mogę obiecać ze go wezmę. Zastanawiam się nad jeszcze jedną maleńką sunią. Ma niestety straszna chorobę skóry. Trochę się boje reakcji rodziny gdy przyprowadzę tak zaniedbanego psa.

niemniej jednak dziękuję za pomoc i zainteresowanie

Posted

No to czekamy....Dobrze świadczy o tej osobie fakt, że zastanawia się i chce podjąćjak najlepszą decyzję. Trzymam kciuki, żeby Madam się poszczęściło. Bardzo mi jej szkoda .....