Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Przesadzę dzwoniąc jutro ? :roll:

Strasznie się niepokoję..

Wg mnie absolutnie nie :evil_lol:
Zreszta pisałaś, że Pani miła to na pewno zrozumie.
Ja to bym się cieszyła, że ktoś się martwi i interesuje
DZWOŃ :lol:

Posted

[CENTER]Oczywiscie nie wytrzymalam i napisalam sms-a dzisiaj.Dostalam taka odpowiedz:

"Jest bardzo grzeczna.Ciągle na kolankach, w pobliżu.Czujna, ale radosna.Ogromnie cieszą ją spacery, piłeczki...z Sonią się dogadują, bez konfliktów" :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Mam nadzieję, że Madamuś będzie tak dalej trzymac!!! Dobrze sie spisujesz mala, nie pokazuj rogow w przyszlosci !!! :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER]

Posted

Oj, jak cudnie! Madam kochana na kolankach, i piłeczką się bawi, i z koleżanką się dogaduje, radosna, bezkonfliktowa panienka. Oby tak dalej, oby jeszcze lepiej. Tak się cieszę!!!

Posted

Ja już mam sterylkę (plus usunięcie guzów na sutkach) za sobą. Dzisiaj właśnie moja Tina (z Dogo) miała wyjmowane szwy. U Madam też wszystko będzie OK. Dobrze, że Pani zdecydowała się na ten zabieg.
Madam, kochana sunieczko, bądź zdrowa i szczęśliwa i daj szczęście swojej Pani.

Posted

[CENTER]Ja Madam umawialam na zabieg, zanmi bylo jeszcze wiadomo, ze do domu pojdzie :diabloti: Pani przystala na termin i przyjedzie.Ich druga suka,Sonia, tez jest juz wysterylizowana,wiec wiedza, jaka to wygoda i zatrzyk zdrowia dla zwierzęcia.[/CENTER]

Posted

Koperek napisał(a):
A kiedy Madam ma przyjść z pańcią na zabieg?? Chętnie bym je zobaczyła obie!;) Tak mi w sercu Madam została...:roll:

Kopercu :evil_lol: czytanie ze zrozumieniem się kłania :diabloti:

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Madam w czwartek ma sterylkę :loveu:

Posted

[CENTER]Nie mogę być taka napastliwa i zawracać głowy kobitce
chwilę ! :lol: Odczekam jeszcze z tydzień i napiszę na pewno.Pani ma mój numer telefonu, gdyby coś się działo, myślę, że zadzwoni.Poza tym jeśli nasza księżniczka do tej pory nie pokazała rogów to raczej nie ma się już czym martwić.

Pani mieszka w okolicach Schroniska, więc pewnie nie raz się jeszcze zobaczymy i być może uda się zorganizować zdjęcia :lol: [/CENTER]

Posted

Spytałam, jak Madam czuje się po sterylce.Oto odpowiedź:

Dochodzi szybko do formy ;) Ranka pieknie sie goi,humor i rozbrykanie wrocilo w pelni, jeszcze zabawy spokojniejsze.Jest bardzo dzielna.Teraz spi na ciuchach..

A ja mysle, ze temat mozna oficjalnie zmienic :loveu: :loveu: :loveu: