zasadzkas Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Trzymam kciuki bardzo mocno :thumbs: Quote
jayo Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 caly czas tu zagladamy i teraz moooocno kciuki trzymamy!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [CENTER]Przesadzę dzwoniąc jutro ? :roll: Strasznie się niepokoję..[/CENTER] Quote
Beata J. Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Przesadzę dzwoniąc jutro ? :roll: Strasznie się niepokoję.. Wg mnie absolutnie nie :evil_lol: Zreszta pisałaś, że Pani miła to na pewno zrozumie. Ja to bym się cieszyła, że ktoś się martwi i interesuje DZWOŃ :lol: Quote
Isabel Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Zadzwoń koniecznie, my też się tutaj niepokoimy. Tak sobie myślę, że jeżeli Pani sama nie zadzwoniła, to znaczy że wszystko OK. Inaczej już by alarmowała. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Albo bez słowa odprowadziła do Schroniska.. Madam potrzebuje czasu, żeby poczuć się pewniej.. teraz może być ok, a potem.. zadzwonię pod koniec tygodnia.. nie chcę być napastliwa.. jak wytrzymam.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 [CENTER]Oczywiscie nie wytrzymalam i napisalam sms-a dzisiaj.Dostalam taka odpowiedz: "Jest bardzo grzeczna.Ciągle na kolankach, w pobliżu.Czujna, ale radosna.Ogromnie cieszą ją spacery, piłeczki...z Sonią się dogadują, bez konfliktów" :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mam nadzieję, że Madamuś będzie tak dalej trzymac!!! Dobrze sie spisujesz mala, nie pokazuj rogow w przyszlosci !!! :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
Isabel Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Oj, jak cudnie! Madam kochana na kolankach, i piłeczką się bawi, i z koleżanką się dogaduje, radosna, bezkonfliktowa panienka. Oby tak dalej, oby jeszcze lepiej. Tak się cieszę!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Potrzebuje czasu by uwierzyc, ze ma juz dom, swoje miejsce i nas.Widzimy po niej, ze ma ciezkie przezycia za soba i bywa nieufna,ale jest lagodna.W czw. zabieg... Madam w czwartek ma sterylkę :loveu: Quote
Isabel Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ja już mam sterylkę (plus usunięcie guzów na sutkach) za sobą. Dzisiaj właśnie moja Tina (z Dogo) miała wyjmowane szwy. U Madam też wszystko będzie OK. Dobrze, że Pani zdecydowała się na ten zabieg. Madam, kochana sunieczko, bądź zdrowa i szczęśliwa i daj szczęście swojej Pani. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 [CENTER]Ja Madam umawialam na zabieg, zanmi bylo jeszcze wiadomo, ze do domu pojdzie :diabloti: Pani przystala na termin i przyjedzie.Ich druga suka,Sonia, tez jest juz wysterylizowana,wiec wiedza, jaka to wygoda i zatrzyk zdrowia dla zwierzęcia.[/CENTER] Quote
Koperek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A kiedy Madam ma przyjść z pańcią na zabieg?? Chętnie bym je zobaczyła obie!;) Tak mi w sercu Madam została...:roll: Quote
Beata J. Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 UFFFFFFF, takie wiadomości to mogę czytać codziennie :lol: Quote
Korenia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Koperek napisał(a):A kiedy Madam ma przyjść z pańcią na zabieg?? Chętnie bym je zobaczyła obie!;) Tak mi w sercu Madam została...:roll: Kopercu :evil_lol: czytanie ze zrozumieniem się kłania :diabloti: Agnieszka(Visenna) napisał(a): Madam w czwartek ma sterylkę :loveu: Quote
zasadzkas Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ja też mam ją w pamięci mocno. Mam wielką nadzieję, że uda się cyknąć jakąś fotkę :roll: Quote
Koperek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 NO i co?? Byłam w czwartek w schronie dłuuugo i ich nie widziałam!!!:angryy: W który to czwartek ma być?? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 W ten... nie wiem, co sie stalo.. Quote
Bella11 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Nie widziałam jej w Schronisku ale Irena mówiła że była więc może Madam już po zabiegu Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [CENTER]Jak Pani Irena mówi, że była - to była.Jeszcze zresztą będę pisać do opiekunki.[/CENTER] Quote
jayo Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dajcie znac co z Madam... Bardzo bysmy sie cieszyli, gdyby to byl juz ten i staly i szczesliwy dom.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [CENTER]Nie mogę być taka napastliwa i zawracać głowy kobitce chwilę ! :lol: Odczekam jeszcze z tydzień i napiszę na pewno.Pani ma mój numer telefonu, gdyby coś się działo, myślę, że zadzwoni.Poza tym jeśli nasza księżniczka do tej pory nie pokazała rogów to raczej nie ma się już czym martwić. Pani mieszka w okolicach Schroniska, więc pewnie nie raz się jeszcze zobaczymy i być może uda się zorganizować zdjęcia :lol: [/CENTER] Quote
Isabel Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 A zatem czekamy na dalsze wieści i koniecznie zdjęcia. Quote
Witokret Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czekamy czekamy... i mamy nadzieje, ze wszystko bedzie ok :lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Spytałam, jak Madam czuje się po sterylce.Oto odpowiedź: Dochodzi szybko do formy ;) Ranka pieknie sie goi,humor i rozbrykanie wrocilo w pelni, jeszcze zabawy spokojniejsze.Jest bardzo dzielna.Teraz spi na ciuchach.. A ja mysle, ze temat mozna oficjalnie zmienic :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Isabel Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wspaniałe wiadomości! I wspaniałe zakończenie! Madam, wszystkiego najlepszego w nowym, już teraz naprawdę twoim własnym domu! Quote
Recommended Posts