Sonika Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ja tez chetna, jak cos. Tylko gdzie i kiedy? Quote
dog_master Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Wlasnie, wlasnie, gdzie i kiedy? Tym razem Oliwa w takim razie? :> Gdzie konkretniej? [COLOR=PaleTurquoise][jeszcze zawedrujemy nie tam, gdzie trzeba, musze wiedziec, gdzie nie isc ;]][/COLOR] Quote
dog_master Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Eh ja odpadam rano... Najwczesniej ok 15 moge :( Coz, w koncu tylko raz w sezonie jest zakonczenie sezonu skokow ;) Quote
agara Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 hmmm Wpadłam na pomysł, ze spacerkiem w sobotę, moze w końcu na tej wspaniałej plaży w SObieszewie, puki jeszcze nie jest tak tłoczno, ja napewno, Ala też jest chętna < jeżeli nadal aktualne>, moja kuzynka z psiem...i? No bo jak bedzie cieplej i ludzie bedą obleżali plaże, to osbie pójdziemy do lasu, a tak to ja małej zabrac do lasu nie moge, a na plazę tak... tyle, ze ona panicznie sie boi psów i ucieka do wody, a ja nie chce zeby była mokra!!! Ale Wy mi pomożecie:D Quote
dog_master Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Na chwilę obecną jestem chętna[COLOR=White], ale nie wiem, czy to się utrzyma do soboty ;) [finał Odysei Umysłu jest, jak znajde kogoś, kto by ze mną poszedł, to lecę kumpla oglądać ;)][/COLOR] Sobieszewo fajny pomysł :) Tylko ja jakiegoś przewodnika potrzebuję, bo tych terenów nie znam ;) A reflektuje ktoś na agilitowanie w Bydgoszczy? W niedziele biegają, nie wiem, może w tą albo następną? :razz: Quote
agara Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 zrobię małego offka:D Ala, wiesz żę ma być zmiana admina? Pisałaś już:D? Quote
dog_master Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 O, wlasnie weszlam, napisalam o offie... Kogokolwiek! :| Quote
Sonika Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 NA dzien dzisiejszy do mi bardziej niedziela pasuje, sobote mam raczej zajetą... ;) A ja sie na Bydgoszcz nie pisze. :P Quote
kopfer Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 W niedziele plaża w sobieszewie będzie zabiglowana :lol: . Bo w każdą pierwszą niedziele miesiąca trójmiejskie beagle maja tam spacer, więc będzie dużo psiaków :multi: . Quote
Nesuniaaa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 My jutro z Martą (Viz) wybieramy się na mały rajd z kundelkami :D Jest ktoś może chętny:)? Od razu uprzedzam, że jest to ok20km do przejścia i nie ma zbytnio jak tego skrócić :) Quote
dog_master Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja jutro nie moge... Ooo, byloby fajnie z bigielkami :) Quote
kopfer Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A można wiedzieć gdzie dokładnie będziecie "rajdować". Co to za trasa i ile czasu wam zajmuje przejście? Ja bym może się wybrała, ale nie wiem czy mój brzydal by to wytrzymal. Zastanowie się jeszcze. Quote
Nesuniaaa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Skoro to beagel to napewno wytrzyma:P Ja biore 2 leniwe jamniki :D Jest to żółta trasa PTTK odcinek gdańsk PKS -> Złota Karczma. Spotykamy się jutro o 11.30 przy dworcu PKS w Gdansku. Ze Złotej Karczmy jeżdżą autobusy do Gdańska Głównego i Wrzeszcza. Ciężko mi powiedzieć ile czasu zajmie:) Mamy zamiar porobic troche fotek wiec pewnie bedzie dużo postojów:) Ale pewnie takz 3-4godzinki Quote
agara Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 na rajd nie, ale.. sobieszewo w niedziele/ JAK NAJBARDZIEJ, ja odrazu mówię, że się piszę, ale bez psa. Ona się zabardzo boi, a jak tam tyle bedzie psów, to nie dam rady jej upilnować... Quote
Viz Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ja się obawiam, że nie uda mi się przejść tych 20 km. :razz: a na sobieszewo się nie pisze raczej, niestety brak czasu. Quote
Sonika Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jutro to ja w szkołce bedę. :eviltong: Nessunia zapytam tak z ciekawosci, co to bylo za szkolenie na ktorym wczoraj byłam na tym boisku kolo ZSBO? :cool1: Quote
Sonika Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Tam nie mialo byc byłam tylko bylas. :oops: :lol: Quote
Nesuniaaa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nie byłam na żadnym szkoleniu :) Skąd ci to do głowy przyszło:)? Quote
Sonika Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nie wiem, bylam niemal pewna, ze ta dziewczyna z buldozkiem to ty. :eviltong: Do tego tam byl golden, owczarek i pare innych psow. No ale niewazne juz. :cool1: Quote
Nesuniaaa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jak z buldożkiem to może Kasia.. Ja mam dwa długowłose dziamnki:) Quote
Sonika Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 To jasne, ze o nie mi chodzilo. Jak zwykle sie inteligencją wykazałam. :roll: Quote
agara Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ej! dobra, dobra gdzie idziemym, kiedy i w ogóle jak!?;D z kim? dobra, szybko, myślcie:D Quote
Sonika Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No wlasnie, bo sie znowu spacerek nie uda. Jutro godzina 12, jak zwykle pod...? (tu juz wymyslcie) ;) Kto będzie? :p Quote
agara Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 mooożę... to sobieszewo:)? hm... sonika, ja nie wiem czy dobrze kojarzę (przepraszam, jak sie pomylę...) to ty będziesz z wózkiem:D? bo jak tak, to ja np. się dostosuję, nie wiem gdzie CI będzie wygodnie z wózkiem, a jeżeli pomyliłam się, to.. nie wiem...:(? Quote
Recommended Posts