Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie, wlasnie, gdzie i kiedy? Tym razem Oliwa w takim razie? :> Gdzie konkretniej? [COLOR=PaleTurquoise][jeszcze zawedrujemy nie tam, gdzie trzeba, musze wiedziec, gdzie nie isc ;]][/COLOR]

Posted

hmmm
Wpadłam na pomysł, ze spacerkiem w sobotę, moze w końcu na tej wspaniałej plaży w SObieszewie, puki jeszcze nie jest tak tłoczno, ja napewno, Ala też jest chętna < jeżeli nadal aktualne>, moja kuzynka z psiem...i?
No bo jak bedzie cieplej i ludzie bedą obleżali plaże, to osbie pójdziemy do lasu, a tak to ja małej zabrac do lasu nie moge, a na plazę tak...
tyle, ze ona panicznie sie boi psów i ucieka do wody, a ja nie chce zeby była mokra!!!
Ale Wy mi pomożecie:D

Posted

Na chwilę obecną jestem chętna[COLOR=White], ale nie wiem, czy to się utrzyma do soboty ;) [finał Odysei Umysłu jest, jak znajde kogoś, kto by ze mną poszedł, to lecę kumpla oglądać ;)][/COLOR]

Sobieszewo fajny pomysł :) Tylko ja jakiegoś przewodnika potrzebuję, bo tych terenów nie znam ;)

A reflektuje ktoś na agilitowanie w Bydgoszczy? W niedziele biegają, nie wiem, może w tą albo następną? :razz:

Posted

W niedziele plaża w sobieszewie będzie zabiglowana :lol: . Bo w każdą pierwszą niedziele miesiąca trójmiejskie beagle maja tam spacer, więc będzie dużo psiaków :multi: .

Posted

My jutro z Martą (Viz) wybieramy się na mały rajd z kundelkami :D Jest ktoś może chętny:)?
Od razu uprzedzam, że jest to ok20km do przejścia i nie ma zbytnio jak tego skrócić :)

Posted

A można wiedzieć gdzie dokładnie będziecie "rajdować". Co to za trasa i ile czasu wam zajmuje przejście? Ja bym może się wybrała, ale nie wiem czy mój brzydal by to wytrzymal. Zastanowie się jeszcze.

Posted

Skoro to beagel to napewno wytrzyma:P Ja biore 2 leniwe jamniki :D Jest to żółta trasa PTTK odcinek gdańsk PKS -> Złota Karczma. Spotykamy się jutro o 11.30 przy dworcu PKS w Gdansku. Ze Złotej Karczmy jeżdżą autobusy do Gdańska Głównego i Wrzeszcza.
Ciężko mi powiedzieć ile czasu zajmie:) Mamy zamiar porobic troche fotek wiec pewnie bedzie dużo postojów:) Ale pewnie takz 3-4godzinki

Posted

na rajd nie, ale..
sobieszewo w niedziele/
JAK NAJBARDZIEJ, ja odrazu mówię, że się piszę, ale bez psa. Ona się zabardzo boi, a jak tam tyle bedzie psów, to nie dam rady jej upilnować...

Posted

Jutro to ja w szkołce bedę. :eviltong:

Nessunia zapytam tak z ciekawosci, co to bylo za szkolenie na ktorym wczoraj byłam na tym boisku kolo ZSBO? :cool1:

Posted

Nie wiem, bylam niemal pewna, ze ta dziewczyna z buldozkiem to ty. :eviltong:
Do tego tam byl golden, owczarek i pare innych psow.
No ale niewazne juz. :cool1:

Posted

mooożę...
to sobieszewo:)?
hm...
sonika, ja nie wiem czy dobrze kojarzę (przepraszam, jak sie pomylę...)
to ty będziesz z wózkiem:D?
bo jak tak, to ja np. się dostosuję, nie wiem gdzie CI będzie wygodnie z wózkiem, a jeżeli pomyliłam się, to.. nie wiem...:(?