Sonika Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Widze, ze spacerek sie nie udał... Ja tez bym sie nie mogla pojawic...:-( Quote
Sonika Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Mam małe pytanie. Kto byłby chętny na pojechanie z psami do Sobieszewa? :evil_lol: Dzisiaj tam byłam bez psa(nie pierwszy raz, ale dzisiaj na zdecydowanie dluzej niz wczesniej) Plaza dluga, szeroka, bylam tam do 16 i nie bylo zadnych ludzi. Mogloby tam biegac nawet stado psów. :p Nie wiem tylko jak jest w weekend. Się zakochałam normalnie, taka cisza i spokoj a z daleka otwarte morze. :loveu: :eviltong: Do tego las. Nie ma porownania co do Sopotu, Brzezna. Tak, tak wiem ze to daleko, ale z Wrzescza wystarczy wsiasc w tramwaj, potem w autobus, jechac z 40 min. i gotowe. :lol: :cool3: Wiem, ze Wix lubi dlugie spacery. :eviltong: Tak, wiem ze jestem glupia. Ale wsrod swoich znajomych nie mam typowych ludzi tak zwariowanych na punkcie psow i pewnie ze mna specjalnie na spacer nie pojada, phi. :eviltong: Quote
wix Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote]Wiem, ze Wix lubi dlugie spacery. :eviltong:[/quote] Nie badz taka cwana :diabloti: :razz: A tak powaznie, to chetnie, tylko kiedy? Trzebaby sie umowic jakos konkretniej. ja jestem raczej chetna, jesli bedzie mi data i godzina pasowac ;) Quote
Nesuniaaa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No u mnie by było naprawde ciężko dojechać tym bardziej że mam 2 psy.. Ja musze zjechać autobusem do wrzeszcze później tramwaj i znowu autobus.. No chyba że odbiore już prawko a tatus da samochód:P Quote
Sonika Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Wiem, ze dla niektorych ciezko, dlatego tylko spytalam. ;) Gdybym ja miala jechac z dwoma psami, to chyba bym faktycznie nie dojechala. A kiedy? to jakos z rana w sobote/niedziele(no chyba, ze w jakis wolny dzien, ale jest jakis w najblizszych tygodniach?) np. godzina 10. Quote
dog_master Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Tak, tak! Ja chętna! Ale w ten łikend nie mogę :( Quote
Viz Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Jak coś to piszcie jaki termin Wam odpowiada, ja chętnie się przejdę na takie nowe tereny. Bo tutaj wszystko już obeznane niestety. :eviltong: Quote
Nesuniaaa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A wiecie że w srode jest dzień wagarowicza:D? Quote
Viz Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Wiemy, ale w mojej szkółce są dni otwarte i będę oprowadzała znajomych po szkole. :diabloti: prawda [b]Sonika[/b]? :lol: Quote
Iwona. Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Coraz w bardziej odległych miejscach te spacerki planujecie, najpierw Matarnia teraz Sobieszewo, a w Sopocie przecież też są ładne miejsca spacerowe:razz: Dla nas to 10 min. jednym autobusem, 25min. kolejką i jeszcze 40 min. drugim autobusem, co w sumie daje 1 godz. i 15min. w jedną stronę, no ale czego się nie robi dla ukochanego piesa, jak będzie nam pasowalo to również się wybierzemy;) Quote
Viz Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote]no ale czego się nie robi dla ukochanego piesa[/quote] Dokładnie. :evil_lol: Quote
agara Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ej,, ja baaardzo chcem, a moze być nie w ten, nie w następny ale w JESZCZE następny weekend? Baardzo mi zależy..:( A teraz wyjeżdżam niestety, namówię jeszcze kuznkę, bo mieszka niedaleko i przyjdzie z piesiem:)? Quote
dog_master Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Nesuniaaa']A wiecie że w srode jest dzień wagarowicza:D?[/quote] Niektórzy już sobie sami zrobili, więc teraz nie mają... :angryy: Quote
Sonika Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Viz']Wiemy, ale w mojej szkółce są dni otwarte i będę oprowadzała znajomych po szkole. :diabloti: prawda [B]Sonika[/B]? :lol:[/quote] prawda, prawda. :evil_lol: Co do Sobieszewa, to ja proponuje przyszły weekend. :eviltong: Quote
kopfer Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A czy jest może ktoś, kto mieszka w okolicy Dolnego Miasta lub Starówki i chetnie pochodziłby na spacerki. Zapomnialam się przywitać.;) Agnieszka, też z Gdańska. Na forum nowa za sprawą mojego 11-sto miesięcznego psiora w typie beagle. No i szukam chętnych na stałe spacery, bo moi znajomi albo bez psa, albo uważają za głupote codzienne co najmniej godzinne spacery z psiorem. A na spacrki z wami też z chęcią bym się wybrała. Quote
Viz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Na razie pogoda nieciekawa, chociaż w niedzielę chętrnie bym gdzieś się wybrała... :cool3: Quote
dog_master Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pogoda piekna :) To co, gdzie jutro idziemy? :> Quote
wix Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 wiecie co, ja bylam dzisiaj w lesie przy Spacerowej ale troche dalej niz tam gdzie zwykle chodzimy, obok wiezy widokowej. i powiem szczerze ze ten las chyba nawet fajniejszy niz ten 'nasz' ;) Quote
Nesuniaaa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ojj tak tam są cudne tereny spacerowe:) Ale ja za chiny się tam nie dostane:( musiałabym jechac 2autobusami i tramwajem:/ Ale ja jeszcze nie wiem czy bede bo może sie wybiore do koleżanki weźmiemy konie i pojedziemy na dłuuuuuugi terenik :D Quote
Nesuniaaa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 No wiec mnie jutro nie bedzie niestety.. Życze miłego spacerku bo pogoda ma być naprawde cudna:)! Quote
dog_master Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Szkoda :( To kto idzie i gdzie? Mi tam obojetnie ;) Quote
Iwona. Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Nie będę ukrywać, że mnie bardziej pasowałoby przy Spacerowej;) Quote
Recommended Posts