Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam małe pytanie.
Kto byłby chętny na pojechanie z psami do Sobieszewa? :evil_lol:
Dzisiaj tam byłam bez psa(nie pierwszy raz, ale dzisiaj na zdecydowanie dluzej niz wczesniej)
Plaza dluga, szeroka, bylam tam do 16 i nie bylo zadnych ludzi. Mogloby tam biegac nawet stado psów. :p Nie wiem tylko jak jest w weekend.

Się zakochałam normalnie, taka cisza i spokoj a z daleka otwarte morze. :loveu: :eviltong: Do tego las. Nie ma porownania co do Sopotu, Brzezna.
Tak, tak wiem ze to daleko, ale z Wrzescza wystarczy wsiasc w tramwaj, potem w autobus, jechac z 40 min. i gotowe. :lol: :cool3:

Wiem, ze Wix lubi dlugie spacery. :eviltong:

Tak, wiem ze jestem glupia. Ale wsrod swoich znajomych nie mam typowych ludzi tak zwariowanych na punkcie psow i pewnie ze mna specjalnie na spacer nie pojada, phi. :eviltong:

Posted

[quote]Wiem, ze Wix lubi dlugie spacery. :eviltong:[/quote]

Nie badz taka cwana :diabloti: :razz:

A tak powaznie, to chetnie, tylko kiedy? Trzebaby sie umowic jakos konkretniej. ja jestem raczej chetna, jesli bedzie mi data i godzina pasowac ;)

Posted

No u mnie by było naprawde ciężko dojechać tym bardziej że mam 2 psy.. Ja musze zjechać autobusem do wrzeszcze później tramwaj i znowu autobus.. No chyba że odbiore już prawko a tatus da samochód:P

Posted

Wiem, ze dla niektorych ciezko, dlatego tylko spytalam. ;)
Gdybym ja miala jechac z dwoma psami, to chyba bym faktycznie nie dojechala.

A kiedy? to jakos z rana w sobote/niedziele(no chyba, ze w jakis wolny dzien, ale jest jakis w najblizszych tygodniach?) np. godzina 10.

Posted

Jak coś to piszcie jaki termin Wam odpowiada, ja chętnie się przejdę na takie nowe tereny. Bo tutaj wszystko już obeznane niestety. :eviltong:

Posted

Coraz w bardziej odległych miejscach te spacerki planujecie, najpierw Matarnia teraz Sobieszewo, a w Sopocie przecież też są ładne miejsca spacerowe:razz:
Dla nas to 10 min. jednym autobusem, 25min. kolejką i jeszcze 40 min. drugim autobusem, co w sumie daje 1 godz. i 15min. w jedną stronę, no ale czego się nie robi dla ukochanego piesa, jak będzie nam pasowalo to również się wybierzemy;)

Posted

ej,, ja baaardzo chcem, a moze być nie w ten, nie w następny ale w JESZCZE następny weekend?
Baardzo mi zależy..:(
A teraz wyjeżdżam niestety, namówię jeszcze kuznkę, bo mieszka niedaleko i przyjdzie z piesiem:)?

Posted

[quote name='Viz']Wiemy, ale w mojej szkółce są dni otwarte i będę oprowadzała znajomych po szkole. :diabloti: prawda [B]Sonika[/B]? :lol:[/quote]
prawda, prawda. :evil_lol:

Co do Sobieszewa, to ja proponuje przyszły weekend. :eviltong:

Posted

A czy jest może ktoś, kto mieszka w okolicy Dolnego Miasta lub Starówki i chetnie pochodziłby na spacerki.
Zapomnialam się przywitać.;)
Agnieszka, też z Gdańska. Na forum nowa za sprawą mojego 11-sto miesięcznego psiora w typie beagle.
No i szukam chętnych na stałe spacery, bo moi znajomi albo bez psa, albo uważają za głupote codzienne co najmniej godzinne spacery z psiorem.
A na spacrki z wami też z chęcią bym się wybrała.

Posted

wiecie co, ja bylam dzisiaj w lesie przy Spacerowej ale troche dalej niz tam gdzie zwykle chodzimy, obok wiezy widokowej. i powiem szczerze ze ten las chyba nawet fajniejszy niz ten 'nasz' ;)

Posted

Ojj tak tam są cudne tereny spacerowe:) Ale ja za chiny się tam nie dostane:( musiałabym jechac 2autobusami i tramwajem:/ Ale ja jeszcze nie wiem czy bede bo może sie wybiore do koleżanki weźmiemy konie i pojedziemy na dłuuuuuugi terenik :D