skubi Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 To ja się przy was strasznie staro czuje. Już 20 latek skończone. Quote
sheltia12 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 oj tam, przesadzasz Skubi. To jak, ktos chetny na ten weekend?!! Pozdrawiam, Sheltia Quote
sheltia12 Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Canis ja nie wiem czy w ten weekend nie wybiore sie ze znajomymi z DogZone gdzies do Parku na zaspe, jak chcesz możesz sie do nas przyłączyć a o adres fora jesli chcesz to napisz to napisze Ci na PW Pozdrawiam, Sheltia Quote
Canis_lupus_husky Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Oki :) ja nie jestem pewna czy ten weekend mi przypasuje ale jeszcze zobaczę... Pozdr. Quote
sheltia12 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 ja FMZ omawiamy włąśnie temat spotkania, moze i ty skubi sie przyłaczysz? czekamy ;) Narazie planujemy coś na przyszły weekend... Pozdrawiam, Sheltia Quote
skubi Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Na razie na przyszły weekend nie mam planów, więc jestem chętna :wink: Quote
sheltia12 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 to jak ustalimy dokładnie termin i miejsce to anpisze. A najlepiej zagadajcie do mnie na gadu ;) Pozdrawiam, Sheltia Quote
sheltia12 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 [color=red][b]Uwaga wszyscy, w tą Niedzielę o godz.11.00 w parku na Zaspie za KFC robimy spotkanie ludzi z psiakami :) Wszystkich chętnych zapraszam. Od dwroca głównego najłatwiej wsiąść w 6, 12 albo 16 do opery bałtyckiej, tam trzeba byłoby sie przesiasc w inny tramwaj w 2 albo 14. potem wysiasc na skrzyzowaniu Alei Rzeczypospolitej i Alei Jana Pawła II. Tam potem jezdzi autobus 127.[/b][/color] Mam nadzieje ze zainteresowani dotrą. Jesli jestescie chetni podajcie nr kom na PW żeby był kontakt :P z jakimi psami będziecie (rasa, pies/suka) oraz swój wiek. ;) no i najlepiej jeszcze imie :P Ja bede z kolakiem tricolorem suczkż, będzie jeszcze z 5 moich znajomych. Jestem Ania no i mam 15 lat. Jeśli ktoś chce moja kom to pisać na pw. Pozdrawiam, Sheltia [/b] Quote
Honey Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Witajcie, jako "nowa" tu na forum, nie wiem czy już podpadam pod kategorię dogomaniaków, czy też jeszcze nie :lol: Ale z Gdańska jestem z całą pewnością :D Pozdrawiam serdecznie _________________________ [url]www.braque-d-auvergne.pl[/url] [url]www.posokowiec.pl[/url] Quote
Viz Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Witaj Honey :) Z jakiej dzielnicy jestes, jakiego masz psiaka? ;) Quote
asia&smyk Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ja z Żukowa jestem, ale jak beddzie jakies spotkanko w Gdansku to postaram sie przyjechac ;) A moze ktos z Was ma ochote sie pofatygowac do Sopotu (czesto tam bywam), na plazy bylby ladny spacerek, co? Quote
Viz Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ja cesto w sobote bywam w Sopocie ;) Wiec jak cos to mozemy sie umowic :) Quote
asia&smyk Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 To fajnie Viz ;) Ale oczywiscie lepiej byloby jakby weicej osobek sie uzbieralo :) A tak w ogole to wiesz, ze ja być tarunia z fz? Quote
Viz Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Teraz juz wiem :lol: czemu Ty masz na kazdym forum inny nick? :P Ja juz sie poznac nie moge :lol: A w Sopocie jestem po lub przed agility ;) Wracam/Idę na agility plażą ;) Quote
asia&smyk Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 To moze przed mi bedzie pasowalo, ale jeszcze nie jeste pewna. A z nickami to jest tak, ze wszystkie trzy konta zakladalam w zupelnie roznym czasie. Tu rejestrowalam sie, kiedy chcialam miec sheltie - szelka to u mnie w domu zdrobnienie nazwy tej rasy wiec to stad, tak tez wtedy sie logowalam na czacie pieski świa. Na fz nick wybieralam niedlugo po odkryciu przeze mnie nowej stajni, gdzie najlepszy konik mial na imie Tara, a ze bylo zajete to napisalam tarunia. A na fmz to na poczatku nie chcialam byc rozpoznana z fz (tłumaczyłam juz czemu), to wybralam sobie taki nick jaki mam na poczcie, zeby latwiej bylo mi zapamietac. I to zarowno tu, jak i na Fz -cie rejestrowalam sie bardzo dawno, jak jeszcze nawet stalego łącza nie miałam i wydawalo mi sie ze to bez roznicy czy mam wszedzie taki sam nick. A teraz to mnie tak wkurza, ze szkoda gadac... :o Quote
Iwona. Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='szelk@'] A moze ktos z Was ma ochote sie pofatygowac do Sopotu (czesto tam bywam), na plazy bylby ladny spacerek, co?[/quote] Ja się nie muszę fatygować :wink: , a na plaży bywam weekendy w godzinach porannych 8) Quote
asia&smyk Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 O, to moglybysmy kiedys zrobic sobie w 3 spacerek po plazy :) Tylko, czy nasze psiaki by sie dogadaly? Mam nadzieje ze tak :D Quote
Viz Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ja tam mogłabym wziąć Lupinowastego. Ten to sie z kazdym psem dogada 8) Quote
Recommended Posts