Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Właśnie minął rok odkąd Aksamit trafił do schroniska,on jednak wcale się z tego nie cieszy,wolałby ten czas spędzić w domu z ukochanym człowiekiem,na którego codziennie czeka. Jednak nadal bezskutecznie!
Aksamit nie może zrozumieć czemu jeszcze nikt go nie zabrał,czemu nadal siedzi w boksie,przecież jest taki ładny,miły,do każdego stara się pomredać ogonem… I nadal czeka!
Aksamit to bardzo towarzyski pies,bardzo lubi ludzi.Chętnie się bawi. Żadne zdjęcie nie odda jego urody i pięknego umaszczenia.
Ma dopiero 3 lata,całe życie przed nim! Nie każ mu dłużej czekać,zabierz go do domu!!! Na pewno to odceni i będzie wdzięczny do końca zycia!!

Aksamit ma numer 305 a w schronisku przebywa od 12.05.2006.
"

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dopiero na tych fotkach zauważyłam, ze Aksamit jakby z Amstaffem jest mieszany. Albo ja źle oceniam...

Biedny Aksamitku, kiedy ten Twój ukochany domeczek się znajdzie?

Posted

[LEFT]Ja po pierwsze nie umiem za bardzo robić banerków a po drugie nie bardzo mam czas na kombinowanie. Specjalistką od banerów to na dogo jest chyba Lupe,już nie jeden piękny baner zrobiła.
[/LEFT]

Posted

Ja wiem, że takie gadanie - och jaki piękny, jaki piękny - na nic sie nie zda:shake: ale Aksamit naprawdę jest piękny i dlatego wciąż nie rozumiem dlaczego jeszcze nikt go nie zaadoptował!

musimy go więcej rozreklamowac! Więcej ogłoszeń...

Posted

Kiedyś tam napisałam tekst do ogłoszeń Aksamita. Ponieważ jutro będę robiła aktualizacje psom, które ogłaszam, mogłabym zrobić ogłoszenia i jemu. Niestety, nie moge pobrać zdjęć...