Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kontakt:
Adres schroniska:
Schronisko dla Zwierząt "As", Jamrozowizna 1, 42-270 Kłomnice Tel. (0-34) 3215987 Kierownik schroniska: tech. wet. Dariusz Kaczmarek tel: (+48) 668117536
Aksamit ma ok 2,5 roku,jest szczekliwy i zwariowany. Ma mnóstwo energii. Biega,szaleje. Idealny do domu z ogrodem. Dla ludzi jest łagodny,zadowolny z okazywanego mu zainteresowania. Przebywa w schronisku od ok.12 miesięcy,czeka na dom.
Jezu! Gdzie są fotki Aksamita!? :crazyeye:

Posted

Nie no! I dalej nie ma fotek Aksamita :mad: Co się stało, że znikneły?!

Oddawać fotki!

Gdzie ten domek jest? Taka fajna psinka a tyle czeka na niego :shake:
Kto przygarnie taką ślicznotę???

Posted

Truskawa ma szansę zrobić Aksamitkowi zdjęcia osobiście. Ja niestety takiej szansy nie mam. Trzymam kciuki aby zdjęcia udało się zrobić.

Aksamitku hopnij po domeczek na I stronkę :multi:

Posted

[LEFT]Jutro jak sie uda zrobie Aksamitowi kilka fotek,nie obiecuje bo to różnie może być,może nie być w nastroju:cool3: Postaram się w każdym razie,Aksamita znam dość słabo,w sumie "tylko z widzenia",mam nadziej,że nie stwierdzi,że będę odpowiednia na obiad i pozwoli sobie zrobić fotki.
[/LEFT]

Posted

Truskawa a moze zrobisz sobie banerek do podpisu z Aksamitem? mnie juz się nie zmieści... :(

Kto zrobi ogłoszenia Aksamita w innych miejscach? To taki piekny pies!!!

Posted

Właśnie widzę...
Żeby poprawić Ci humor, Ciociu, powiem, że jeden z Twoich banerków nieaktualny :eviltong: Bulinkę już przecież CHCĄ :lol: