Roxana Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Wiem, że był ale jego allegro już napewno się skonczyło, na innych ogłoszeniach jeszcze może trwa ale jak narazie nic... Pokazuj się śliczna psinko na I stronce! Quote
Roxana Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Jejciu- ile jeszcze przyjdzie Ci czekać śliczna psinko na domeczek? :shake: Znajdź się domciu- proszę! Quote
fizia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Znalazłam na stronie schroniska zdjęcie z profilu:) http://www.schronisko.klomnice.pl/gallery.php?img=adoptuj_psa/305/#_self Quote
Roxana Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ciągle domeczku szukamy, ciągle ze smutkiem czekamy... Quote
Roxana Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ciotka bardzo chora :shake: ale jeszcze dam jakoś radę podnieść pieseczka do góry. Hopaj kochanie :multi: Quote
iwop Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 cioteczki trzeba go poogłaszac! on na samym dogo domku nie znajdzie...:shake: Quote
Roxana Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Aksamitek domeczku szuka, własnego kącika w nim do spania a w Twoim serduszku do JEGO kochania :loveu: Quote
Roxana Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Domku- ile jeszcze muszę czekać? Czas tak szybko mi ucieka... Czy ja znajdę jeszcze Ciebie? Ciągle czekam z utęsknieniem... Kiedy schron na DOM zamienię? Quote
Roxana Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ależ ten domek uparty jest! Jak się schował przed biedną psinką tak wyleźć nie chce i schronieniem służyć :mad: Domku- w tej chwili proszę się ujawnić i przygarnąć psinkę do siebie! Quote
Roxana Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No domku, znajdź się proszę... Psinka czeka i tęskni za tobą... Quote
Roxana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia dał :multi: A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje... Quote
iwop Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 a jak z ogłoszeniami? czy aksamit szuka domku tylko tutaj na dogo?:shake: Quote
Roxana Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No domeczku! Sprężaj się kochany! Z niecierpliwością na Ciebie czekamy! Quote
iwop Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Roxana czy Aksamit jest gdzies ogłaszany...? Pytam chyba z 5 raz a ty nie chcesz odpowiedziec... przeciez z tego powtarzanego w kółko wierszyka domek się nie znajdzie...:( Quote
Roxana Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nie wiem czy pytasz piąty czy drugi raz... Mi ciągle nie wszystkie posty się wyświetlają, pokazuje, ze coś pisane było tylko nie widzę co :shake: Teraz się dopiero wyświetliło. Z tego co wiem jest ogłaszany gdzie indziej, allegro miał robione dwa razy i nic. Obecnie allegro nie ma. Ja nie mam tam konta i coraz mniej czasu mogę temu wszystkiemu poświęcać :-( Quote
iwop Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 kochana to trzeba go rozreklamowac...Jutro zrobie allegro tylko podaj kontakt - o tekst może poprosze yone bo ona robi niesamowite ogłoszenia:p roxana on naprawde jest sliczny...:( trzeba poprosić o banerek i ogłaszać gdzie się da... Quote
Recommended Posts