mar....ka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 złodzieje kradna posty:mad: Ale widzę, że zdjęcia z imprezki ocalili:diabloti: Quote
Kitka20 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Kiłi napisał(a):No właśnie mi też posty znikają:placz: Pokazują się dopiero po 2-4 godzinach:-( Ten pewnie też się później dopiero pokaże:angryy: Już mnie to zaczyna wkurzać... Hehe Tobie się chociaż pojawiają po 4 godzinach a moje znikają na amen wczorajszych ni ma a były:placz: Quote
Kiłi Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Ok zaryzykuje i wkleje zdjęcia:diabloti: Po imrezce Quote
DORRAG Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Cześć:p A dla Pańci juz zagrakło miejsca:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kiłi Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 DORRAG napisał(a): A dla Pańci juz zagrakło miejsca:evil_lol: :evil_lol: No niestety:evil_lol: Troche chmurek I pszczółek :D Quote
Kitka20 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ech znikające posty mnie wkurzają:angryy: Witaj Kiłi wymiziaj trójeczkę odemnie a Spota najdłużej:lol: Quote
Kiłi Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 No i pojechaliśmy wreszcie na wieś Chodziliśmy po lesie siedzieliśmy wśród traw oglądaliśmy samoloty na niebie słodko chrapaliśmy robiliśmy grilla spaliśmy byliśmy nad jeziorem... ...i łowiliśmy patyki... ...piliśmy wode... ...oraz pozowaliśmy Chodziliśmy po drogach podziwialiśmy no i opalaliśmy się a na koniec przyjechał do nas Maniek... ...dwunogi pies długoręki no i oczywiście się zmęczyliśmy Quote
DORRAG Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cześć:p :sabber: :sabber: :oops: Mój nochalek:loveu: :loveu: pewnie śnią mu sie te pyszności:evil_lol: Quote
Kiłi Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Kitka20 napisał(a):Kiłi a gdzie wy na wieś jeździcie?? W Bory Tucholskie:razz: Mamy domek w Okoninach Nadjeziornych:lol: madzia i medor napisał(a):Przepięękneeee:loveu: Dziękować;) DORRAG napisał(a):Cześć:p :sabber: :sabber: :oops: Mój nochalek:loveu: :loveu: pewnie śnią mu sie te pyszności:evil_lol: Pewnie i się śnią, tylko czy to takie pyszności były... tyle się trudziłam by zrobić kurczaczka w sosie cytrynowo-bazyliowym...a wyszły bez smaku:evil_lol: Zaraz lece biegać po galeryjkach, bo cosik mi się zaległości zrobiły:evil_lol: (aha i dzisiaj wjechałam moją kochaną eLeczką...pod prąd:diabloti: ) Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 .....................wpadłam na chwilke po dłuugim weekendzie.................widzę ze wsiowaliście sie:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kiłi napisał(a): (aha i dzisiaj wjechałam moją kochaną eLeczką...pod prąd:diabloti: ) Buhahahaa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kiłi napisał(a):W Bory Tucholskie:razz: Mamy domek w Okoninach Nadjeziornych:lol: (aha i dzisiaj wjechałam moją kochaną eLeczką...pod prąd:diabloti: ) Ech, moje ukochane Bory!!! A co zmienili organizację ruchu bez Twojej wiedzy???:evil_lol: Quote
Kiłi Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 No bo to było tak: Ja sobie jechałam spokojnie, był skręt w prawo, a że instruktorka nic nie powiedziała, że mam skręcać to pojechałam prosto... niestety nie zauważyłam znaku nakazu jazdy w prawo:oops: No bo co ja mam prowadzić, zmieniać biegi, patrzyć się czy mi szaloni piesi nie wpadają pod koła i jeszcze do tego na znaki patrzeć?:-o :diabloti: :diabloti: Szczekaliśmy na rower... http://www.youtube.com/watch?v=IGDo3lDC4Vs ...i na wszystko co się rusza:diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=E-KOun94aeg A tak ptaszki śpiewały http://www.youtube.com/watch?v=ojm8SaXpSas Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No proszę, jakie psy obronne:diabloti::diabloti:;) Jaki ładny śpiew ptaszków:cool3: Quote
Kiłi Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 madzia i medor napisał(a):No proszę, jakie psy obronne:diabloti::diabloti:;) Jaki ładny śpiew ptaszków:cool3: No jeden zalizuje, a drugi zabija samym wyglądem:evil_lol: A ptaszyska to cały czas ćwierkały... miło tak było...słonko grzało, cisza, śpiew ptaków i winko :lol: fajnie fajnie:cool3: Quote
Kitka20 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A unas burza i ulewa aż strach się bać ech:shake: Quote
Jagoda1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Wasz Maniek, faktycznie budzi grozę wyglądem, tyle ciałka:evil_lol: . Spocik w dobrej kondycji, jak na swoje lata, pogratulować:razz: . No i ten śpiew ptaków w Borach...:lol: Quote
Kiłi Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Kitka20']A unas burza i ulewa aż strach się bać ech:shake: U nas też ulewa:shake: [quote name='madzia i medor']Wiatamy:p:p:p:p Ano dzieńdybry!:lol: I jeszcze troche zdjątek ze wsi Kwiatki widzieli wy kiedyś coś takiego:evil_lol: brrr chrapu chrapu Tops pozuje Quote
Recommended Posts