Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']Dla wszystkich wiernych mojej galerii informuję, że w Netto od 28 do 30 marca będą akcesoria dla zwierzaków- legowiska,zabawki,kuweta dla kota, pojemniki na karmę, maty do samochodu,transporter dla kota :)[/QUOTE]
Pokaż ofertę :D bo znaleźć nie mogę :P

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

[quote name='Rinuś']nie mam pojęcia :evil_lol:
co myślicie o tych butach?
[URL]http://50style.pl/cms/gazetka.bhtml[/URL]

szukam fajnych butów na siłownie.[/QUOTE]

Dzień dobry:)
Melduję, że takie same Easytone'y będą w Biedrze od 25.03 w gazetce - za 139zł;) taki sam kolor, jak w linku, plus jeszcze czarne.
Natomiast o samych butach: easytone'y baardzo polecam do wysiłku fizycznego, są mega wygodne:)
Sama będę się czaić na drugą parę takich z biedry:diabloti:, jeśli oczywiście będą:eviltong:.

EDIT:
A co do powodu takiej ceny butów - ja z kolei słyszałam, że wycofują je z produkcji. Nie wiem, czy pamiętacie, ale buty te reklamowane były jako cudownie modelujące pośladki:evil_lol:, grooo ludzi w to uwierzyła, a potem były pretensje, że jak to tak? ZERO efektów? :-o i dlatego też żeby uniknąć niedomówień są wycofywane.. Ale ile w tym prawdy to też nie wiem... Choć z tym wpływaniem na stawy to też zbytnio bym nie wierzyła;)

Edited by Czekunia
Posted (edited)

[quote name='Unbelievable']my mamy samsunga ledowego i robi wrażenie :) ale jak czytałam to LG też były całkiem fajne[/QUOTE]
o dzięki, bo przy takim wydatku to każda opinia jest cenna :diabloti: prawie jak przy wyborze odpowiedniej hodowli hahaha
[quote name='Czekunia']Dzień dobry:)
Melduję, że takie same Easytone'y będą w Biedrze od 25.03 w gazetce - za 139zł;) taki sam kolor, jak w linku, plus jeszcze czarne.
Natomiast o samych butach: easytone'y baardzo polecam do wysiłku fizycznego, są mega wygodne:)
Sama będę się czaić na drugą parę takich z biedry:diabloti:, jeśli oczywiście będą:eviltong:.

EDIT:
A co do powodu takiej ceny butów - ja z kolei słyszałam, że wycofują je z produkcji. Nie wiem, czy pamiętacie, ale buty te reklamowane były jako cudownie modelujące pośladki:evil_lol:, grooo ludzi w to uwierzyła, a potem były pretensje, że jak to tak? ZERO efektów? :-o i dlatego też żeby uniknąć niedomówień są wycofywane.. Ale ile w tym prawdy to też nie wiem... Choć z tym wpływaniem na stawy to też zbytnio bym nie wierzyła;)[/QUOTE]

ooooo dzięki za info :evil_lol: tylko jak ludzie się na nie rzucą to ciekawe czy coś będzie w ogóle.
Właśnie czytałam coś o tym, że ludzie reklamacje składali w sensie, że chyba mysleli, że założą buty na nogi i po miesiącu będą mieli zajebistą dupę i uda :diabloti: najlepiej gdyby się jeszcze nie trzeba było w nich poruszać to w ogóle byłoby zajebiaszczo :evil_lol:

edit. akurat na buty obowiązuje od 2 kwietnia jak coś :lol:

Edited by Rinuś
Posted

[quote name='Korenia']Pokaż ofertę :D bo znaleźć nie mogę :P[/QUOTE]

nie ma jeszcze nigdzie, ja dostałam dzisiaj do skrzynki od listonosza :cool3:

Posted

[quote name='Amber']Boshe człowiek był głupi, nawet nie wiedziałam jaki mi interes koło nosa przeleciał... Dosłownie :evil_lol:[/QUOTE]

HA no właśnie ja się załamałam bo kiedyś nie było czegoś takiego , a teraz? :diabloti: niektóre to chcą 100 tys za swoją cnotę :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']ach ta dzisiejsza młodzież :loveu:[/QUOTE]

młodzież? to PACZAJ TO! stary a gupi.
[url]http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/272169425/Sprzedam-dziewictwo-Kupie-dziewictwo-tylko-powazne-oferty.html[/url]

Posted

[quote name='Rinuś']młodzież? to PACZAJ TO! stary a gupi.
[URL]http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/272169425/Sprzedam-dziewictwo-Kupie-dziewictwo-tylko-powazne-oferty.html[/URL][/QUOTE]
to akurat już zboczeniec :diabloti: i pedofil ...

Posted

Na dziewictwo się już nie załapiemy, ale zawsze pozostaje... [URL="http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenia/"]http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenia/?std=1&keyword=sprzedam+nerke&results=2[/URL] :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Mi się nudzi, dziękuję :grins:

Szkoda, że taki krótki :eviltong:[/QUOTE]
Zawsze można zrobić zmasowany atak i go nieco rozruszać :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']hej :p

dla nudzących się wąteczek o adopcji z fundacji :diabloti:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240989-Adopcja-psa-z-fundacji[/URL][/QUOTE]

ale z fundacją rottka to standart , więc wcale im nie wierzę
poza tym już pisałam nie raz ...żadnych adopcji z Fundacji i dogo :grins:

Posted

[quote name='Alicja']ale z fundacją rottka to standart , więc wcale im nie wierzę
poza tym już pisałam nie raz ...żadnych adopcji z Fundacji i dogo :grins:[/QUOTE]

ale to z tej drugiej? bo ta pomorska fundacja rottka chyba jest w miarę ok co?
no ale co nie zmienia faktu, że ja też żadnej adopcji z dogo i fundacji...

Posted

[quote name='Rinuś']ale to z tej drugiej? bo ta pomorska fundacja rottka chyba jest w miarę ok co?
no ale co nie zmienia faktu, że ja też żadnej adopcji z dogo i fundacji...[/QUOTE]
no z tej od tej pani prezes :lol: Agnieszki P.
pomorska spoko , aczkolwiek ja powiedziałam z żadną fundacją już się nie skumam ...mój 1% poszedł teraz i jużzawsze tak będzie na nasze najbliższe schronisko , w Rybniku

Posted

wiecie , że w sumie strasznie przykro jest pisać - żadnego psa z dogo czy fundacji.
Bo idea miała być taka , że powinno się pragnąć adoptować psa z tak sprawdzonych źródeł.

Ja tam nic nie mam do osoby od której mam Klamkę , ale wiem że też swoje ma za uszami i oberwała solidnie.
Chyba już jej nie ma na dogo ... nie wiem co się nawet u niej dzieje , fundacyjne forum olałam ;)

Na szczęście mam innego szpiega w Szczecińskim schronisku i zawsze przesyła pozdrowienia od Klamki :evil_lol:
i w sumie jeśli te osoby nie poddadzą się panującym zwyczajom adopcyjnym , to jest cień nadziei że adopcja psa z ich rąk może być niezła.
Nie nie , nie chwale dnia przed nocą i nie reklamuje. Śledzę uważnie ;) ta osoba ma odemnie psa ;) więc kontakt mam i to świetny bardzo przyjacielski i wiele godzin przegadałyśmy na temat adopcji psów.
Cieszę się , że nie robią tego na siłę i masowo. Tylko małymi kroczkami , po sztuce do celu , bez tysięcy złotych wymuszonych szantażem.

Posted

ja mam z właścicielami ,,moich,,wyadoptowanych psów fajny kontakt , sami odzywają się jak chcą :) ..jest ich niewiele , bo to krótki epizod był w czasie urlopu zdrowotnego , ale są i cieszę się ze są w tych a nie innych domach :)

Posted

Cieżko się wypowiadać na taki temat, każdy może napisać co chce... ludzie są różni... nie wiadomo po której stronie jest prawda :)
głupi przykład podam, że jak sama zajmowałam się adopcjami, mieliśmy pięknego jamniora, waga ok 15kg :D pies nie był tłusty, był tak duży :) długi, niski, piękny pies :) rodzina chętna się dla niego znalazła wiedzieli o psie wszystko co mogłam im powiedzieć, za swoje pieniądze zawiozłam go do Wrocławia i z psem wróciłam, bo... okazał się za duży :)))))))) a jego wielkość można było zobaczyć na zdjęciach, w opisie... waga nie kłamie :) pani chciała żebym go zostawiła, że ona poszukamu mu domu, z łzami w oczach odwiozłam tego psa do schroniska wycieczkę sobie zrobił... :/ a gdyby u niej został? mogłabym się też dowiedzieć że pies jest agresywny, chory, i pewnie wiele innych historii :)

a co do samej agresji tej rottki to ciężko ocenić charakter psa który jest chory... wybaczcie ale mój poprzedni pies gryzł każdego jak coś go bolało , a na widok dzieci to już w ogóle warczał ostrzegawczo gdy był chory, obecna suka da sobie nawet palec do oka wsadzić obcemu :) przy niej każdy zrobi wszystko, ale psy są różne, a gdy cierpią reagują również różnie....

Posted

Ja już nie mam słów na te wszystkie żebraczki, które robią nagonki na wszystko i na nic tylko po to, żeby przekonać ludzi do jedynej słusznej racji :roll: niby tylko 1%, a walka jak w ringu bokserskim....

Posted

Ta akcja o bazarek na nowego psa to już w ogóle jest mistrzostwem :evil_lol:

przyszłam z dobrą wiadomością - na urodzinki będę miała nowiutką 50-tkę 1.8 :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][B]Ta akcja o bazarek na nowego psa to już w ogóle jest mistrzostwem [/B]:evil_lol:

przyszłam z dobrą wiadomością - na urodzinki będę miała nowiutką 50-tkę 1.8 :diabloti:[/QUOTE]

dlaczego ja o tym nic nie wiem ? :diabloti: