Korenia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 [quote name='Rinuś']Dla wszystkich wiernych mojej galerii informuję, że w Netto od 28 do 30 marca będą akcesoria dla zwierzaków- legowiska,zabawki,kuweta dla kota, pojemniki na karmę, maty do samochodu,transporter dla kota :)[/QUOTE] Pokaż ofertę :D bo znaleźć nie mogę :P Quote
Czekunia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 (edited) [quote name='Rinuś']nie mam pojęcia :evil_lol: co myślicie o tych butach? [URL]http://50style.pl/cms/gazetka.bhtml[/URL] szukam fajnych butów na siłownie.[/QUOTE] Dzień dobry:) Melduję, że takie same Easytone'y będą w Biedrze od 25.03 w gazetce - za 139zł;) taki sam kolor, jak w linku, plus jeszcze czarne. Natomiast o samych butach: easytone'y baardzo polecam do wysiłku fizycznego, są mega wygodne:) Sama będę się czaić na drugą parę takich z biedry:diabloti:, jeśli oczywiście będą:eviltong:. EDIT: A co do powodu takiej ceny butów - ja z kolei słyszałam, że wycofują je z produkcji. Nie wiem, czy pamiętacie, ale buty te reklamowane były jako cudownie modelujące pośladki:evil_lol:, grooo ludzi w to uwierzyła, a potem były pretensje, że jak to tak? ZERO efektów? :-o i dlatego też żeby uniknąć niedomówień są wycofywane.. Ale ile w tym prawdy to też nie wiem... Choć z tym wpływaniem na stawy to też zbytnio bym nie wierzyła;) Edited March 21, 2013 by Czekunia Quote
Rinuś Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 (edited) [quote name='Unbelievable']my mamy samsunga ledowego i robi wrażenie :) ale jak czytałam to LG też były całkiem fajne[/QUOTE] o dzięki, bo przy takim wydatku to każda opinia jest cenna :diabloti: prawie jak przy wyborze odpowiedniej hodowli hahaha [quote name='Czekunia']Dzień dobry:) Melduję, że takie same Easytone'y będą w Biedrze od 25.03 w gazetce - za 139zł;) taki sam kolor, jak w linku, plus jeszcze czarne. Natomiast o samych butach: easytone'y baardzo polecam do wysiłku fizycznego, są mega wygodne:) Sama będę się czaić na drugą parę takich z biedry:diabloti:, jeśli oczywiście będą:eviltong:. EDIT: A co do powodu takiej ceny butów - ja z kolei słyszałam, że wycofują je z produkcji. Nie wiem, czy pamiętacie, ale buty te reklamowane były jako cudownie modelujące pośladki:evil_lol:, grooo ludzi w to uwierzyła, a potem były pretensje, że jak to tak? ZERO efektów? :-o i dlatego też żeby uniknąć niedomówień są wycofywane.. Ale ile w tym prawdy to też nie wiem... Choć z tym wpływaniem na stawy to też zbytnio bym nie wierzyła;)[/QUOTE] ooooo dzięki za info :evil_lol: tylko jak ludzie się na nie rzucą to ciekawe czy coś będzie w ogóle. Właśnie czytałam coś o tym, że ludzie reklamacje składali w sensie, że chyba mysleli, że założą buty na nogi i po miesiącu będą mieli zajebistą dupę i uda :diabloti: najlepiej gdyby się jeszcze nie trzeba było w nich poruszać to w ogóle byłoby zajebiaszczo :evil_lol: edit. akurat na buty obowiązuje od 2 kwietnia jak coś :lol: Edited March 21, 2013 by Rinuś Quote
Rinuś Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 [quote name='Korenia']Pokaż ofertę :D bo znaleźć nie mogę :P[/QUOTE] nie ma jeszcze nigdzie, ja dostałam dzisiaj do skrzynki od listonosza :cool3: Quote
Rinuś Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 jest na sali dziewica? :diabloti: [url]http://www.oglaszamy24.pl/szukaj/ogloszenia/sprzedam-dziewictwo[/url] Quote
Amber Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Boshe człowiek był głupi, nawet nie wiedziałam jaki mi interes koło nosa przeleciał... Dosłownie :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Amber']Boshe człowiek był głupi, nawet nie wiedziałam jaki mi interes koło nosa przeleciał... Dosłownie :evil_lol:[/QUOTE] HA no właśnie ja się załamałam bo kiedyś nie było czegoś takiego , a teraz? :diabloti: niektóre to chcą 100 tys za swoją cnotę :crazyeye: Quote
Rinuś Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Vectra']ach ta dzisiejsza młodzież :loveu:[/QUOTE] młodzież? to PACZAJ TO! stary a gupi. [url]http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/272169425/Sprzedam-dziewictwo-Kupie-dziewictwo-tylko-powazne-oferty.html[/url] Quote
Vectra Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='Rinuś']młodzież? to PACZAJ TO! stary a gupi. [URL]http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/272169425/Sprzedam-dziewictwo-Kupie-dziewictwo-tylko-powazne-oferty.html[/URL][/QUOTE] to akurat już zboczeniec :diabloti: i pedofil ... Quote
Amber Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Na dziewictwo się już nie załapiemy, ale zawsze pozostaje... [URL="http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenia/"]http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenia/?std=1&keyword=sprzedam+nerke&results=2[/URL] :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 hej :p dla nudzących się wąteczek o adopcji z fundacji :diabloti: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240989-Adopcja-psa-z-fundacji[/url] Quote
Amber Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Mi się nudzi, dziękuję :grins: Szkoda, że taki krótki :eviltong: Quote
Rinuś Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='Amber']Mi się nudzi, dziękuję :grins: Szkoda, że taki krótki :eviltong:[/QUOTE] Zawsze można zrobić zmasowany atak i go nieco rozruszać :diabloti: Quote
Alicja Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Rinuś']hej :p dla nudzących się wąteczek o adopcji z fundacji :diabloti: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240989-Adopcja-psa-z-fundacji[/URL][/QUOTE] ale z fundacją rottka to standart , więc wcale im nie wierzę poza tym już pisałam nie raz ...żadnych adopcji z Fundacji i dogo :grins: Quote
Rinuś Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='Alicja']ale z fundacją rottka to standart , więc wcale im nie wierzę poza tym już pisałam nie raz ...żadnych adopcji z Fundacji i dogo :grins:[/QUOTE] ale to z tej drugiej? bo ta pomorska fundacja rottka chyba jest w miarę ok co? no ale co nie zmienia faktu, że ja też żadnej adopcji z dogo i fundacji... Quote
Alicja Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Rinuś']ale to z tej drugiej? bo ta pomorska fundacja rottka chyba jest w miarę ok co? no ale co nie zmienia faktu, że ja też żadnej adopcji z dogo i fundacji...[/QUOTE] no z tej od tej pani prezes :lol: Agnieszki P. pomorska spoko , aczkolwiek ja powiedziałam z żadną fundacją już się nie skumam ...mój 1% poszedł teraz i jużzawsze tak będzie na nasze najbliższe schronisko , w Rybniku Quote
Vectra Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 wiecie , że w sumie strasznie przykro jest pisać - żadnego psa z dogo czy fundacji. Bo idea miała być taka , że powinno się pragnąć adoptować psa z tak sprawdzonych źródeł. Ja tam nic nie mam do osoby od której mam Klamkę , ale wiem że też swoje ma za uszami i oberwała solidnie. Chyba już jej nie ma na dogo ... nie wiem co się nawet u niej dzieje , fundacyjne forum olałam ;) Na szczęście mam innego szpiega w Szczecińskim schronisku i zawsze przesyła pozdrowienia od Klamki :evil_lol: i w sumie jeśli te osoby nie poddadzą się panującym zwyczajom adopcyjnym , to jest cień nadziei że adopcja psa z ich rąk może być niezła. Nie nie , nie chwale dnia przed nocą i nie reklamuje. Śledzę uważnie ;) ta osoba ma odemnie psa ;) więc kontakt mam i to świetny bardzo przyjacielski i wiele godzin przegadałyśmy na temat adopcji psów. Cieszę się , że nie robią tego na siłę i masowo. Tylko małymi kroczkami , po sztuce do celu , bez tysięcy złotych wymuszonych szantażem. Quote
Alicja Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 ja mam z właścicielami ,,moich,,wyadoptowanych psów fajny kontakt , sami odzywają się jak chcą :) ..jest ich niewiele , bo to krótki epizod był w czasie urlopu zdrowotnego , ale są i cieszę się ze są w tych a nie innych domach :) Quote
zaba14 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Cieżko się wypowiadać na taki temat, każdy może napisać co chce... ludzie są różni... nie wiadomo po której stronie jest prawda :) głupi przykład podam, że jak sama zajmowałam się adopcjami, mieliśmy pięknego jamniora, waga ok 15kg :D pies nie był tłusty, był tak duży :) długi, niski, piękny pies :) rodzina chętna się dla niego znalazła wiedzieli o psie wszystko co mogłam im powiedzieć, za swoje pieniądze zawiozłam go do Wrocławia i z psem wróciłam, bo... okazał się za duży :)))))))) a jego wielkość można było zobaczyć na zdjęciach, w opisie... waga nie kłamie :) pani chciała żebym go zostawiła, że ona poszukamu mu domu, z łzami w oczach odwiozłam tego psa do schroniska wycieczkę sobie zrobił... :/ a gdyby u niej został? mogłabym się też dowiedzieć że pies jest agresywny, chory, i pewnie wiele innych historii :) a co do samej agresji tej rottki to ciężko ocenić charakter psa który jest chory... wybaczcie ale mój poprzedni pies gryzł każdego jak coś go bolało , a na widok dzieci to już w ogóle warczał ostrzegawczo gdy był chory, obecna suka da sobie nawet palec do oka wsadzić obcemu :) przy niej każdy zrobi wszystko, ale psy są różne, a gdy cierpią reagują również różnie.... Quote
Unbelievable Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Ja już nie mam słów na te wszystkie żebraczki, które robią nagonki na wszystko i na nic tylko po to, żeby przekonać ludzi do jedynej słusznej racji :roll: niby tylko 1%, a walka jak w ringu bokserskim.... Quote
Rinuś Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ta akcja o bazarek na nowego psa to już w ogóle jest mistrzostwem :evil_lol: przyszłam z dobrą wiadomością - na urodzinki będę miała nowiutką 50-tkę 1.8 :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Rinuś'][B]Ta akcja o bazarek na nowego psa to już w ogóle jest mistrzostwem [/B]:evil_lol: przyszłam z dobrą wiadomością - na urodzinki będę miała nowiutką 50-tkę 1.8 :diabloti:[/QUOTE] dlaczego ja o tym nic nie wiem ? :diabloti: Quote
Rinuś Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']dlaczego ja o tym nic nie wiem ? :diabloti:[/QUOTE] może dlatego , że akcja się toczyła na fejsbuku :diabloti: Quote
Recommended Posts