malawaszka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 nie jest miłosniczką wody - byłam z nią nad rzeczką i nie umoczyła nawet pazurka, a moja Luna tam od razu zamienia się w wyderkę :D Quote
WATACHA Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='wilczy zew'] to psica ma nadwagę :smile: ciekawe czy jest miłośniczką wody[/QUOTE] Gdzieś chyba czytałam, że wręcz przeciwnie nawet stópki nie umoczy ;) Quote
Saththa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='malawaszka'][B]nie jest miłosniczką wody - byłam z nią nad rzeczką i nie umoczyła nawet pazurka, [/B]a moja Luna tam od razu zamienia się w wyderkę :D[/QUOTE] Po stokroć zazdraszczam :( Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Saththa']Po stokroć zazdraszczam :([/QUOTE] :lol: hahaha no ona jeszcze nie pokazała wszystkiego co potrafi więc żeby nie zapeszyć tfu tfu tfu Quote
wilczy zew Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 jeszcze może zmienić się w wyderkę lub zasmakować w kąpielach błotnych [URL=http://smajliki.ru/smilie-87718023.html][IMG]http://s.rimg.info/2f1613cace2aa5473027286b3d93a1a1.gif[/IMG][/URL] Quote
JOAPG Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='wilczy zew']jeszcze może zmienić się w wyderkę lub zasmakować w kąpielach błotnych [URL=http://smajliki.ru/smilie-87718023.html][IMG]http://s.rimg.info/2f1613cace2aa5473027286b3d93a1a1.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] zwłaszcza jak będzie miała dobry przykład, Lunka lubi wodę to ją może nauczyć. moja Meśka nauczyła taplania w kałuży niejedną psinę, która nie wykazywała wcześniej zainteresowania. Quote
malawaszka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 haha nie sądzę, żebym razem z nimi poszła nad rzekę - może kiedyś, ale w tej chwili Luna ma embargo na kąpiele bo pocerowana :lol: a Alfa dziś dała się namówić na umoczenie stópek :D wrzucałam do rzeki karmę i łakomczuch kombinował, trochę smrodku może zostawiła z łap i brody :D Quote
malawaszka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='WATACHA']Chciałabym zobaczyć jak ją kąpiesz ;).[/QUOTE] zapraszam :lol: terminy do wyboru mamy - środa albo piątek koło 17 lub sobota do południa - myślę, że ta sobota będzie najlepsza Quote
WATACHA Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='malawaszka']zapraszam :lol: terminy do wyboru mamy - środa albo piątek koło 17 lub sobota do południa - myślę, że ta sobota będzie najlepsza[/QUOTE] No aktualnie te terminy mi nie pasują, pocieszę się fotkami :) Quote
Saththa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='malawaszka'] a Alfa dziś dała się namówić na umoczenie stópek :D wrzucałam do rzeki karmę i łakomczuch kombinował, trochę smrodku może zostawiła z łap i brody :D[/QUOTE] malawaszko... ja Cie proszę... Ty nie rób tego przyszłemu właścicielowi :eek2: Nie wiesz co czynisz.... Jeszcze biedacy będą mieli oczko wodne... Magda doszła do wniosku ostatnio, ze jakby jej tak reagowały na oczko jak Tazzman... to musiałaby zasypać... Więc ZAPRZESTAŃ Kobieto- nie wiesz co czynisz :evil_lol::) Quote
malawaszka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Saththa']malawaszko... ja Cie proszę... Ty nie rób tego przyszłemu właścicielowi :eek2: Nie wiesz co czynisz.... Jeszcze biedacy będą mieli oczko wodne... Magda doszła do wniosku ostatnio, ze jakby jej tak reagowały na oczko jak Tazzman... to musiałaby zasypać... Więc ZAPRZESTAŃ Kobieto- nie wiesz co czynisz :evil_lol::)[/QUOTE] hahahaha spoko spoko - chcialam tylko żeby łapy wymoczyła :D Quote
Rudzia-Bianca Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Oczka wodne to mój psi koszmar :( mojemu sąsiadowi utopił się w oczku 19 letni pies :( wpadł w zimie pod lód i nie dał rady wyjść od tego czasu jak słyszę oczko wodne to widzę tylko tego biedaka :( przepraszam ze zasmucam od rana ... Quote
Tekla64 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Nikodem ladowal a w zasadzie nurkowal pod lod zaraz na samym poczatku i gdyby nie refleks Talego to bylaby tragedia ale skonczylo sie szczesliwie i wszytskie wiedza co jest garne z woda oczkeim i lodem i oby tak zostalo a wypadki chodza i wszytskiego nie da sie przewidziec za to nie da sie ze wsiego zrezygnowac Quote
Saththa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='malawaszka']hahahaha spoko spoko - chcialam tylko żeby łapy wymoczyła :D[/QUOTE] ale czy ona o tym wie? ze to tylko łapy? Tazzman wchodzi sie TYLKO Napić... a wyłazi cały mokry :P Rudzia. Tekla nawet nie chce mysleć... Quote
Tekla64 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 no patrzac wlasnie na to co wyrabia Tazzik to .... jest pewne niebezpieczenstwo hihihi ale mysle ze wielu az tak sfiksowanych psow na taplanie w wodzie nie ma, na 6 jeden jakbym jeszcze gosci policzyla to na 9 jeden hhihi taki sie trafil Quote
Rudzia-Bianca Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Tekla64']no patrzac wlasnie na to co wyrabia Tazzik to .... jest pewne niebezpieczenstwo hihihi ale mysle ze wielu az tak sfiksowanych psow na taplanie w wodzie nie ma, na 6 jeden jakbym jeszcze gosci policzyla to na 9 jeden hhihi taki sie trafil[/QUOTE] Moje dwa jak widzą wodę to małpiego rozumu dostają , jak idziemy zimą koło rzeki to nie da się ich spuścić ze smyczy bo pewnie by się ukąpały durnoty Quote
Rudzia-Bianca Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Tekla64']Nikodem ladowal a w zasadzie nurkowal pod lod zaraz na samym poczatku i gdyby nie refleks Talego to bylaby tragedia ale skonczylo sie szczesliwie i wszytskie wiedza co jest garne z woda oczkeim i lodem i oby tak zostalo a wypadki chodza i wszytskiego nie da sie przewidziec za to nie da sie ze wsiego zrezygnowac[/QUOTE] No ja wiem , pewnie gdybym już miała oczko to bym go nie zasypała , ale że nie miałam to pewnie już nie będę mieć ... Quote
Saththa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Tekla64']no patrzac wlasnie na to co wyrabia Tazzik to .... jest pewne niebezpieczenstwo hihihi ale mysle ze wielu az tak sfiksowanych psow na taplanie w wodzie nie ma, na 6 jeden jakbym jeszcze gosci policzyla to na 9 jeden hhihi taki sie trafil[/QUOTE] Tos mnie pocieszyła :mdleje: Quote
malawaszka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Saththa']Tos mnie pocieszyła :mdleje:[/QUOTE] no chyba nie miałaś złudzeń już i tak???? :lol: Quote
Saththa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='malawaszka']no chyba nie miałaś złudzeń już i tak???? :lol:[/QUOTE] nie spodziewałam się, ze to taki odrebny przypadek... 1 do 9... 1 na 10 matkoooooo :( Quote
Tekla64 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 nie zauwazylyscie postu rudzi ze ma dwa na raz takie przypadki?? wiec moje statystyki sa do kitu hihihi Quote
Saththa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Moje dwa jak widzą wodę to małpiego rozumu dostają , jak idziemy zimą koło rzeki to nie da się ich spuścić ze smyczy bo pewnie by się ukąpały durnoty[/QUOTE] HMMM [quote name='Tekla64']nie zauwazylyscie postu rudzi ze ma dwa na raz takie przypadki?? wiec moje statystyki sa do kitu hihihi[/QUOTE] hyhy dzieki ;) Quote
JOAPG Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Tekla64']no patrzac wlasnie na to co wyrabia Tazzik to .... jest pewne niebezpieczenstwo hihihi ale mysle ze wielu az tak sfiksowanych psow na taplanie w wodzie nie ma, na 6 jeden jakbym jeszcze gosci policzyla to na 9 jeden hhihi taki sie trafil[/QUOTE] a ja na 4 trafiłam 4 Moje. bydle poszło w gości do sąsiadów i z tymczasem oraz szczeniorem gospodarzy wychlupnęły cała wodę z fontanny Quote
Tekla64 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 nieee nie chodzi tylko o takie co to lubia wode chodzi o takie co to sa dzikie na wode i zadna sila ich nie powstrzymasz ani nigdy nie maja dosc Quote
Recommended Posts