Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczy zew']

to psica ma nadwagę :smile: ciekawe czy jest miłośniczką wody[/QUOTE]

Gdzieś chyba czytałam, że wręcz przeciwnie nawet stópki nie umoczy ;)

Posted

[quote name='malawaszka'][B]nie jest miłosniczką wody - byłam z nią nad rzeczką i nie umoczyła nawet pazurka, [/B]a moja Luna tam od razu zamienia się w wyderkę :D[/QUOTE]

Po stokroć zazdraszczam :(

Posted

[quote name='wilczy zew']jeszcze może zmienić się w wyderkę lub zasmakować w kąpielach błotnych [URL=http://smajliki.ru/smilie-87718023.html][IMG]http://s.rimg.info/2f1613cace2aa5473027286b3d93a1a1.gif[/IMG][/URL][/QUOTE]

zwłaszcza jak będzie miała dobry przykład, Lunka lubi wodę to ją może nauczyć. moja Meśka nauczyła taplania w kałuży niejedną psinę, która nie wykazywała wcześniej zainteresowania.

Posted

haha nie sądzę, żebym razem z nimi poszła nad rzekę - może kiedyś, ale w tej chwili Luna ma embargo na kąpiele bo pocerowana :lol:

a Alfa dziś dała się namówić na umoczenie stópek :D wrzucałam do rzeki karmę i łakomczuch kombinował, trochę smrodku może zostawiła z łap i brody :D

Posted

[quote name='WATACHA']Chciałabym zobaczyć jak ją kąpiesz ;).[/QUOTE]

zapraszam :lol: terminy do wyboru mamy - środa albo piątek koło 17 lub sobota do południa - myślę, że ta sobota będzie najlepsza

Posted

[quote name='malawaszka']zapraszam :lol: terminy do wyboru mamy - środa albo piątek koło 17 lub sobota do południa - myślę, że ta sobota będzie najlepsza[/QUOTE]

No aktualnie te terminy mi nie pasują, pocieszę się fotkami :)

Posted

[quote name='malawaszka']
a Alfa dziś dała się namówić na umoczenie stópek :D wrzucałam do rzeki karmę i łakomczuch kombinował, trochę smrodku może zostawiła z łap i brody :D[/QUOTE]

malawaszko... ja Cie proszę... Ty nie rób tego przyszłemu właścicielowi :eek2: Nie wiesz co czynisz.... Jeszcze biedacy będą mieli oczko wodne... Magda doszła do wniosku ostatnio, ze jakby jej tak reagowały na oczko jak Tazzman... to musiałaby zasypać... Więc ZAPRZESTAŃ Kobieto- nie wiesz co czynisz :evil_lol::)

Posted

[quote name='Saththa']malawaszko... ja Cie proszę... Ty nie rób tego przyszłemu właścicielowi :eek2: Nie wiesz co czynisz.... Jeszcze biedacy będą mieli oczko wodne... Magda doszła do wniosku ostatnio, ze jakby jej tak reagowały na oczko jak Tazzman... to musiałaby zasypać... Więc ZAPRZESTAŃ Kobieto- nie wiesz co czynisz :evil_lol::)[/QUOTE]

hahahaha spoko spoko - chcialam tylko żeby łapy wymoczyła :D

Posted

Oczka wodne to mój psi koszmar :( mojemu sąsiadowi utopił się w oczku 19 letni pies :( wpadł w zimie pod lód i nie dał rady wyjść od tego czasu jak słyszę oczko wodne to widzę tylko tego biedaka :(
przepraszam ze zasmucam od rana ...

Posted

Nikodem ladowal a w zasadzie nurkowal pod lod zaraz na samym poczatku i gdyby nie refleks Talego to bylaby tragedia ale skonczylo sie szczesliwie i wszytskie wiedza co jest garne z woda oczkeim i lodem i oby tak zostalo
a wypadki chodza i wszytskiego nie da sie przewidziec za to nie da sie ze wsiego zrezygnowac

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha spoko spoko - chcialam tylko żeby łapy wymoczyła :D[/QUOTE]

ale czy ona o tym wie? ze to tylko łapy? Tazzman wchodzi sie TYLKO Napić... a wyłazi cały mokry :P

Rudzia. Tekla nawet nie chce mysleć...

Posted

no patrzac wlasnie na to co wyrabia Tazzik to .... jest pewne niebezpieczenstwo hihihi ale mysle ze wielu az tak sfiksowanych psow na taplanie w wodzie nie ma, na 6 jeden jakbym jeszcze gosci policzyla to na 9 jeden hhihi taki sie trafil

Posted

[quote name='Tekla64']no patrzac wlasnie na to co wyrabia Tazzik to .... jest pewne niebezpieczenstwo hihihi ale mysle ze wielu az tak sfiksowanych psow na taplanie w wodzie nie ma, na 6 jeden jakbym jeszcze gosci policzyla to na 9 jeden hhihi taki sie trafil[/QUOTE]

Moje dwa jak widzą wodę to małpiego rozumu dostają , jak idziemy zimą koło rzeki to nie da się ich spuścić ze smyczy bo pewnie by się ukąpały durnoty

Posted

[quote name='Tekla64']Nikodem ladowal a w zasadzie nurkowal pod lod zaraz na samym poczatku i gdyby nie refleks Talego to bylaby tragedia ale skonczylo sie szczesliwie i wszytskie wiedza co jest garne z woda oczkeim i lodem i oby tak zostalo
a wypadki chodza i wszytskiego nie da sie przewidziec za to nie da sie ze wsiego zrezygnowac[/QUOTE]

No ja wiem , pewnie gdybym już miała oczko to bym go nie zasypała , ale że nie miałam to pewnie już nie będę mieć ...

Posted

[quote name='Tekla64']no patrzac wlasnie na to co wyrabia Tazzik to .... jest pewne niebezpieczenstwo hihihi ale mysle ze wielu az tak sfiksowanych psow na taplanie w wodzie nie ma, na 6 jeden jakbym jeszcze gosci policzyla to na 9 jeden hhihi taki sie trafil[/QUOTE]

Tos mnie pocieszyła :mdleje:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Moje dwa jak widzą wodę to małpiego rozumu dostają , jak idziemy zimą koło rzeki to nie da się ich spuścić ze smyczy bo pewnie by się ukąpały durnoty[/QUOTE]
HMMM
[quote name='Tekla64']nie zauwazylyscie postu rudzi ze ma dwa na raz takie przypadki??
wiec moje statystyki sa do kitu hihihi[/QUOTE]

hyhy dzieki ;)

Posted

a ja na 4 trafiłam 4 Moje. bydle poszło w gości do sąsiadów i z tymczasem oraz szczeniorem gospodarzy wychlupnęły cała wodę z fontanny