Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sprawy ważne, tak sobie uporządkuję ;-)

1. Dograć transport od mamy Jolanovi do Katowic - na niedzielę wieczorem.
2. Dograć transport z Figu i Chauwą ( do Warszawy i z Warszawy)
3. Zrzutka na karmę.
4. Piękne zdjęcia.
5. Ruszamy z ogłoszeniami!

Kochani, tak się cieszę, że maluch już bezpieczny..
Jeżeli możecie, porozsyłajmy wątek, przyda się wsparcie na badanie i szczepienie oraz kastrację Marleya.

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, Figu będzie wiozła do mnie Misia z innego wątku. Trzeba to zgrać. Rozmawiałam z nią, dokończę rozmowę za pół godziny. Wtedy napisze co i jak o ile będzie jasne.

Posted

iwonamaj napisał(a):
Jezu, co za ulga :))). Dziewczyny, ja myślałam o nim cały czas, ale ten piekielny ząb...Ta karma jest u mnie. Może Yolanovi jadąc z psiaczkiem podjedzie? Ma ktoś do niej telefon? Bo to jest prawie po drodze...

Karmę mogłabym zabrać w sobotę. Dzisiaj dojechałam do mamy ok 20.30, trochę posiedziałam. Mały rozgościł się, trochę poburczał na kotkę, która z wielkim zaciekawieniem chciała się z nim zapoznać, powyjadał z jej miski trochę suchej karmy dla kotów i umościł się na kanapie. Wyjeżdżałam do domu ok 21.30 i jeszcze z moimi psami musiałam wyjść. Na karmę zabrakło czasu ale na pewno nie będzie głodował. W sobotę będę u mamy to podjadę. mam telefon i adres.

Posted

Mały w aucie był bardzo grzeczny ale nie chciał jechać sam na tylnej kanapie tylko od razu przesiadł się do przodu. Mam dwie foty ale nie umiem wstawić, jak ktoś umie to poproszę o maila

Posted

yolanovi napisał(a):
Mały w aucie był bardzo grzeczny ale nie chciał jechać sam na tylnej kanapie tylko od razu przesiadł się do przodu. Mam dwie foty ale nie umiem wstawić, jak ktoś umie to poproszę o maila

Yolanovi, wysylam na pw :)

Posted

Witaj Karo!!!

Piękny, cudowny, czekoladowy słodziak!!!
Jolanovi - dziękuję Ci bardzo, bardzo mocno!!!

On biedaczek cały czas śpi....wymęczony...

Ile może ważyć?
Szelki pasowały?

Chauwo - czekam zatem na wieści co do transportu, bo chciałam dzwonić do figu.

Podaj mi proszę konto na PW, Marta1990 wpłaci 10 PLN na karmę dla malucha, (dziękuję!)
ja wpłacę na razie 50 PLN.

Posted

właśnie dzwoniłam do mamy - piesio grzecznie przespał całą noc na fotelu, rano bardzo ładnie prosił o wyjście. nic w domu nie zrobil, z kotką już sie zaprzyjaźnił, już nie burczy. apetyt mu dopisuje. wszytko jest w jak najlepszym porządku:smile:

Posted

[quote name='yolanovi']właśnie dzwoniłam do mamy - piesio grzecznie przespał całą noc na fotelu, rano bardzo ładnie prosił o wyjście. nic w domu nie zrobil, z kotką już sie zaprzyjaźnił, już nie burczy. apetyt mu dopisuje. wszytko jest w jak najlepszym porządku:smile:
No to pieknie!!!
Dziękujemy za wieści Jolanovi!!!

Bazarek - na razie bez zdjęć, bo jestem w pracy.
Wkleję wieczorem:

http://www.dogomania.pl/threads/216425-Kolczyki-sukienka-Camaieu-bluzeczka-nietoperz-i-narzuta-dla-Marleya-KT.?p=17849077#post17849077

Posted

karo sosnowiec napisał(a):
witam wszystkich:) bardzo dziękuję za pomoc i tak duże zainteresowanie małym rudzielcem.Bardzo się cieszę że ma teraz szansę na ciepły dom.Karolina

Witaj na dogomanii:):) Wielkie wyrazy uznania i szacunku że pomogłaś Marleyowi:)

Posted

Jasza napisał(a):
Mysza - a ja dziękuję za te wszystkie telefony wczoraj!:-)

No co ty, zresztą nic nie pomogły , ale najważniejsze że Marley grzeje pupę na kanapie:):)
Jesteście wielkie:loveu: