Aga_Mazury Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Padusiu Kochanie Ty moje....powinnam dzisiaj do Ciebie zajrzeć Skarbie moj.... a Ty domku tu szukaj najlepszego Quote
Aga_Mazury Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 UWAGA UWAGA Padusiek mój Kochany dziś zamerdał do mnie ogonem...jej...ależ radości mi sprawił...jak zwykle poszłam do niego z ciasteczkami a on się ucieszył... cudaczek mój słodki...machaaaaaa do mnieeeeeee ogonem... Kocham go... :calus: kto da mu dom???? będę jego fanem....na zawsze...plissssssssss :modla: Quote
Evelin Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Paduś,cóż ja mogę...Pozdrowić merdający ogonek i ...... wypad na pierwszą stronkę. Quote
Aga_Mazury Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Padus...Słońce moje...caly czas o Tobie myślę...cały czas szukam i czekam na domek dla Ciebie... znajdziemy go... Quote
Aga_Mazury Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 najnormalniej w świecie tęsknię za Tobą...rudasku mój...zalękniony...już teraz będzie tylko lepiej... zaczynam myśleć, że on poprostu jest bardzo mocno zastraszony...może był bity...teraz zaczynamy odbudowywać relacje..."damsko-męskie";) szkoda tylko, że tak rzadko mogę bywać w schronisku...:oops: Quote
Evelin Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ale dobrze,że jesteś.....(Jesli masz wątpliwości,to pomyśl co by było gdybys tam nie zawitała).Czy np Migotka znalazłaby swoją Maupę???Padusiu, wszystkie pieski są cudowne i maja swoją szansę..UWIERZ...My też wierzymy... Quote
Aga_Mazury Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='Samturia']Paduś, zrobiłam dla Ciebie bannerek... kto mi trochę zmniejszy ten banerek...bo mnie coś otumaniło i zapomniałam jak ja to zrobiłam z obecnym banerkiem...tzn..jak ja go po zmniejszeniu wstawiłam za Boga nie pamiętam Quote
Aga_Mazury Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Paduś Ślicznoto moja Kochana....podnoszę Cię do góry...jak najwyżej.. Quote
Aga_Mazury Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Paduś się nie trzęsie...macha do mnie zamaszyście ogonem...jak mnie dzisiaj zobaczył to wyskoczył z budy jak poparzony...łasuch jeden...przywiozłam mu dziś kurczaczka gotowanego w rosołku... niestety jego współtowarzysz jest chyba już tak ślepiutki bo nie widział ani nie czuł nawet gdzie jego kawałeczek kurczaka spadł... .taki Kochany staruszek...spokojny... Quote
ewatr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Padus super , że sie oswajasz :p teraz jeszcze domek i spokój murowany !!! Quote
anielica Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Aga_Mazury napisał(a): niestety jego współtowarzysz jest chyba już tak ślepiutki bo nie widział ani nie czuł nawet gdzie jego kawałeczek kurczaka spadł... .taki Kochany staruszek...spokojny... cieszę się, że Paduś ma sie dobrze:) a ten staruszek, Boże, starość niczyja nie powinna być taka, ani ludzka, ani zwierzęca... :placz: Quote
ewatr Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Paduś na gore !!!! pokazywac sie trzeba :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Jak nie zaskoczą nas wichury i inne nieprzewodziane okoliczności losu...to wybierzemy się jutro z Padusiem na pierwszy nasz spacer...myślę, że juz na tyle przestał się mnie bać, że mogę spróbować...i wtedy się pomiziamy, poprzytulamy...potarmosimy...i w ogóle jak to pies z człowiekiem powinien ;) smakołyków oczywiście jak zwykle także nie zabraknie ;) może uda mi się także zabrać psiego staruszka na spacer...jeśli jednak będzie protestował..(ślepy, może się bać dotykania..itd) nie będę nachalna...bardzo mi go szkoda...bardzo.... Quote
ewatr Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 i zdjecia Aga :loveu: ze spacerku jakby sie dało zrobić !!! to zawsze by było inaczej niz z klatki :-( Quote
Aga_Mazury Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 ewatr napisał(a):i zdjecia Aga :loveu: ze spacerku jakby sie dało zrobić !!! to zawsze by było inaczej niz z klatki :-( zdjęcia to wiadomo ;) więc nawet nie wspomniałam ;) mam tylko nadzieję, że pogoda pozwoli....na ten spacer...budzik już nastawiony ..TZ zostawiam z dziećmi ...chyba sobie poradzą przez chwilę beze mnie ;) Quote
Aggie Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 :lol: trzymamy kciuki za TZta i dzieciaczki....... ale tu Paduś bedzie miał pierwszy spacerek :cool3: czekamy i spacerujemy na pierwsza stronke? Quote
Aga_Mazury Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 ....i stało się...wybrałam się z Padusiem na spacer...o moje biedne serce i kondycja ;) żeby przejśc do lasku gdzie można spacerować trzeba przejśc przez ulicę i w tym właśnie miejscu Paduś mi się uparł stanął dęba poczym wywinął się z obroży....dokładnie w momencie gdy nadjeżdżały samochody...:angryy: rzuciłam się na niego całym ciałem ;) jak ochroniarz ;) ale to, ze go złapałam to nic, ale weź go utrzymaj jak się wije i wyrywa ...nie to, że on chce ode mnie uciec...wręcz przeciwnie jak się wyswobadzał z obroży (a miało to miejsce kilkakrotnie) odrazu skakał do mnie radośnie... niestety przy ruchu ulicznym to niebezpieczne a potem na samym spacerze też niebezpieczne bo były jeszcze inne psy...a róznie się lubią... jak jakiś psiak warknąl na Padusia to on się schował za mnie...;)... słuchajcie ogólnie na spacerze radośc tak wielka, że az miło było popatrzeć...tarzał się w trawie, podkakiwał ...nie mógł się nacieszyć...i znowu podskakiwał i znowu się tarzał... ale grubiutki to on jest ;) taka kluseczka :) sądzę, że on nie ma padaczki (źle chyba zinterpretowałam jego zachowanie)...on musiał być dośc źle potraktowany przez ludzi, zwierzęta, że panicznie bał się kontaktu z człowiekiem...i tak okazywał ten strach...teraz pomaleńku jest lepiej... czasami przywierał też do ziemi...tak specyficznie z lęku...ale ogólnie myślę, że spokojnie może iśc do adopcji...zdrowy, wesoły...czekający na miłość psiak.. obiecałam mu jak wracaliśmy do schroniska, że znajdziemy mu dom...bo dogomania to takie magiczne miejsce... pomózcie mi ...spełnić tą obietnicę... zdjęcia robiła neverend i matusz więc pewnie później wkleją więcej...z moich zdjęc to albo jest tylko ogon albo zadek...albo sama trawa ;) taki szybki ten Paduś mój..jak go wołałam to on odrazu skok na mnie...i podskoki z radości ;) Quote
Matusz Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 a tutaj zdjęcia Padusia z dzisiejszego spaceru z Agą :) :evil_lol: Sliczny ten Padus:loveu:, prawda Ciotki i Wujkowie ?? :cool1: Quote
Recommended Posts