Evelin Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Mimo,że to smutne,dobrze,że Paduś ma chociaż swoją sobotę... Tak mało i tak wiele... Paduś maszeruje na pierwszą stronkę......W Walentynki ,może się ktoś zakocha....:Dog_run: Zakochanych wielbicieli(lki) to On ma...:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Żeby jeszcze jeden taki wielbiciel (lka) się trafił,który może stworzyc Mu domek... Quote
Matusz Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ludzie dzisiaj Walentynki !! Zakochajcie sie w Padusiu !! :loveu::loveu: Zobaczcie jaki on uroczy !! Quote
Aga_Mazury Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Serce mi podskoczyło jak zobaczyłam w TV regionalnej dziś program...o schronisku i nawet moje szczęscie miało swoje sekundowe ujęcie...:)...takie lekkie zdezorientowane było.... a wczoraj na spacerze....mój Boże....zrobić mu zdjęcie to cud.... "jesteś szalony"..... Quote
Matusz Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Serce mi podskoczyło jak zobaczyłam w TV regionalnej dziś program...o schronisku i nawet moje szczęscie miało swoje sekundowe ujęcie...:)...takie lekkie zdezorientowane było.... a wczoraj na spacerze....mój Boże....zrobić mu zdjęcie to cud.... "jesteś szalony"..... w TVP 3 regiolnalnej bylo ?? o naszym schronie ?? kiedy beda powtorki ?? Quote
Aga_Mazury Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 matusz5 napisał(a):w TVP 3 regiolnalnej bylo ?? o naszym schronie ?? kiedy beda powtorki ?? na Vectra...:eviltong: Quote
Matusz Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Aga_Mazury napisał(a):na Vectra...:eviltong: Widziałem, ale dosyc krótki ten materiał... Quote
Evelin Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Paduś jak żyjesz????Co nowego u Ciebie?? Quote
Aga_Mazury Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Porównajcie.... zastraszony piesek w schroniskowej klatce w kąciku :( a tu Paduś po przemianie ;) odrazu widać, któe zdjęcia wstawiał Matusz :eviltong: czyż on nie jest przepiękny?.... (oczywiście pytam o Padusia;)) Quote
Matusz Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Porównajcie.... zastraszony piesek w schroniskowej klatce w kąciku :( a tu Paduś po przemianie ;) odrazu widać, któe zdjęcia wstawiał Matusz :eviltong: czyż on nie jest przepiękny?.... (oczywiście pytam o Padusia;)) Pewnie ze jest piękny, tak jak i ten, który robił mu zdjęcie nr 2 :) Quote
neverend Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ach ten Paduś... Prawdziwy facet....:cool3::cool3: Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Padusiek jutro nasza randka :Dog_run: :) :painting: ciekawe czy Ty czujesz, że jutro sobota i spacer :) Quote
ewatr Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Padusiek jutro nasza randka :Dog_run: :) :painting: ciekawe czy Ty czujesz, że jutro sobota i spacer :) na 100 % czuje :lol: ja miałam raz taka sytuacje , że przyjechałam do Mary Jane do schroniska w dniu w którym nigdy nie przyjezdzam a pracownicy mi mówia : a to my teraz wiemy czemu Marylka sie tak inaczej zachowywała i tak tylko przy kracie wysiadywała i na brame patrzyła i taka niespokojna była - ona wiedziała ze beda dzisiaj odwiedziny :eviltong: wierzyć nie wierzyć ale psy chyba maja jakis taki instynkt :lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 ewatr napisał(a):na 100 % czuje :lol: ja miałam raz taka sytuacje , że przyjechałam do Mary Jane do schroniska w dniu w którym nigdy nie przyjezdzam a pracownicy mi mówia : a to my teraz wiemy czemu Marylka sie tak inaczej zachowywała i tak tylko przy kracie wysiadywała i na brame patrzyła i taka niespokojna była - ona wiedziała ze beda dzisiaj odwiedziny :eviltong: wierzyć nie wierzyć ale psy chyba maja jakis taki instynkt :lol: :oops: o cholercia..... to Paduś wiedział, że ja w środe byłam w schronisku?:oops: a specjalnie do niego nie poszłam, żeby się nie nakręcał...:oops: to teraz mi dałas do myslenia.... no nic jutro nadrobimy Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Padusiek mój oczywiście był na spacerku......mało tego dziś nawet na chwilę go "sprzedałam" matuszowi potem never.... każdy chce poskakac z Padusiem:evil_lol: spacer z nim mnie wykańcza:evil_lol: Skarbulec mój Kochany..... ...kto widział Padusia w "Mój Pies"? :) możecie powiedziec , że macie znajomego znanego psa.... po autografy proszę się zgłaszać do menagera Padusia (czyli mnie)...zobaczę co da się zrobić...;) Quote
Matusz Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Padusiek mój oczywiście był na spacerku......mało tego dziś nawet na chwilę go "sprzedałam" matuszowi potem never.... każdy chce poskakac z Padusiem:evil_lol: spacer z nim mnie wykańcza:evil_lol: Skarbulec mój Kochany..... ...kto widział Padusia w "Mój Pies"? :) możecie powiedziec , że macie znajomego znanego psa.... po autografy proszę się zgłaszać do menagera Padusia (czyli mnie)...zobaczę co da się zrobić...;) Paduś to psia rewelacja !! :loveu::loveu: Tylko zastanawiam się nadal, gdzie jest dla tak wspaniałego psiaka dom ????? !!!!! :shake::shake::shake::cool3::cool3::cool3::mad::mad::mad: Quote
ewatr Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 no to psia rewelacjo :loveu: maszerujemy na góre :eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 ,,,u mnie w Ostrózie nigdzie nie ma "Mój pies: :motz: Padusiu co ja jeszcze mam zrobić, żeby znaleźć Ci domek?...no co?:placz: Quote
lidka_park Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a):,,,u mnie w Ostrózie nigdzie nie ma "Mój pies: :motz: Padusiu co ja jeszcze mam zrobić, żeby znaleźć Ci domek?...no co?:placz: Aguś, a byłaś w pasarzu albo w tym prasowym naprzeciwko przychodni ???? Quote
Aga_Mazury Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 już mam ..kupione w Olsztynie :) dostałam dziś koło południa sms-a ...że ktoś chce adoptować padusia "nazywam się iksińska chcę adoptować Padusia, prosze oddzwonić" nie miałam czasu bo akurat byłam na zakupach i miałam oddzwonić wieczorem... za jakąś godzinę dostałam sms "nazywam się igrekowski chcę kupic psa" sprawa na tyle dziwna, że wysłane z tego samego numeru tel. a podane dwa różne nazwiska nie będę dzwonić...bo po pierwsze chyba ktoś robi sobie delikatnie mówiąc jaja...a po drugie telefon działa w dwie strony ;)...i jak komuś będzie zależało to zadzwoni :) oooooooooo! Quote
Matusz Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a):już mam ..kupione w Olsztynie :) dostałam dziś koło południa sms-a ...że ktoś chce adoptować padusia "nazywam się iksińska chcę adoptować Padusia, prosze oddzwonić" nie miałam czasu bo akurat byłam na zakupach i miałam oddzwonić wieczorem... za jakąś godzinę dostałam sms "nazywam się igrekowski chcę kupic psa" sprawa na tyle dziwna, że wysłane z tego samego numeru tel. a podane dwa różne nazwiska nie będę dzwonić...bo po pierwsze chyba ktoś robi sobie delikatnie mówiąc jaja...a po drugie telefon działa w dwie strony ;)...i jak komuś będzie zależało to zadzwoni :) oooooooooo! no właśnie, prawda !! Quote
ewatr Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a):a po drugie telefon działa w dwie strony ;)...i jak komuś będzie zależało to zadzwoni :) oooooooooo! ooooooooooo ;) i tak trzymaj - jak zależy to zadzwoni !!! Quote
Recommended Posts