Aga_Mazury Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 ....a Paduś to nie byle jaki psiak...jest teraz znany;) więc oczekuję tylko na poważne oferty jako jego menager ;) Quote
Evelin Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A ja czytając o czyms takim upewniam sie o debiliżmie wśród ludzi.... Czy to ma być kawał??? czy dowcip?????a w jakim celu??? Najgorsze ,że po tzw drugiej stronie barykady jest Paduś-psinka,która chce kochać... Quote
Aga_Mazury Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Evelin napisał(a):A ja czytając o czyms takim upewniam sie o debiliżmie wśród ludzi.... Czy to ma być kawał??? czy dowcip?????a w jakim celu??? Najgorsze ,że po tzw drugiej stronie barykady jest Paduś-psinka,która chce kochać... a mi jest bardzo przykro, że zupełnie nikt tym cudownym psiakiem się nie interesuje...nikt nawet nie zapytał o niego....:(.... Padusiu ja Cię kocham ...czy pokocha Cię ktoś jeszcze?... Quote
cytrynka10 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Paduś kochany psiaku kochamy Cię wszyscy .... i gdzieś na Ciebie czeka wspaniały dom :crazyeye: trzymam za Ciebie kciuki Quote
cytrynka10 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Znów Cię nikt nie odwiedził kochany psiaku.... łapy w góre trzymam kciuki Quote
Matusz Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 do góry Padus !! :) Szybko no, raz i dwa hoopp ,, no jak ładnie, już jesteś na pierwszej :):loveu: Quote
Aga_Mazury Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Dziś do Padusia do klatki dołączył nowy kolega.....pogryziony na swoim boksie...trochę do siebie doszedł i trafił do moich chłopaków....Tobuś mam nadzieję, że będzie Wam razem dobrze....sami moi uubieńcy w jednym miejscu :) Quote
cytrynka10 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dzis nie byłam jeszcze u Ciebie ale teraz się poprawiam ...powodzenia z nowym kolegą i trzymajcie się ciepło Quote
ewatr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 spercjalnie kupiła "Mojego Psa " zeby podziwiać Padusia i nasza Rzeszowską Violę z tego wątku : cudna Viola oboje prezentuja sie pięknie :multi: teraz to juz domki powinny sie sypać jak z rekawa :eviltong: / no co marzyć ludzka rzecz ! / Quote
Aga_Mazury Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Padusia zmieścić w kadrze na spacerze to istny wyczyn... przytulas mój :calus: Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Padusia zmieścić w kadrze na spacerze to istny wyczyn... przytulas mój :calus: oj chyba cioteczka Aga pomyliła zdjęcia :diabloti: Quote
neverend Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 chyba Ty pomyliłeś, to wątek Padusia...:eviltong: Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 neverend napisał(a):chyba Ty pomyliłeś, to wątek Padusia...:eviltong: na poczatku był Papus never:mad::mad:, ciotka Aga zeedytowała i jest Paduś Quote
cytrynka10 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 bo ciotka aga jest bardzo mądra i szybko sie poprawia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 cytrynka10 napisał(a):bo ciotka aga jest bardzo mądra i szybko sie poprawia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no właśnie tak :D :D Quote
cytrynka10 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 nie chwaląc sie w sumie to moja rodzina... a Padus dla Ciebie to wielkie :loveu: :loveu: :loveu: na dobry wieczór i noc Quote
Recommended Posts