Jump to content
Dogomania

Paduś co Ci jest? :( echhh bałem się ludzi a teraz ich UWIELBIAM:)tylko domu brak:(((

Recommended Posts

Posted

dokładnie....ten pies się tak zmienił...że poprostu az niemożliwe...nie boi się człowieka...merda zamaszyście...a na spacerach jestem tak szczęśliwa jak widzę jego szczęsie...tak pokazuje jak mu dobrze, jaki jest szczęśliwy...nie może się nacieszyć trawą, śniegiem, gałązką...mną...wszystkim.....

tylko te powroty:-(

• Replies 786
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paduś przypomnij się....echhhh gdybym miała większy dom....bym Cię zabrała do siebie...chociaż dla Ciebie napewno będzie lepiej jak znajdziesz Kochanego Opiekuna bo mi rąk brakuje w domu ;) a Tobie się należy mnostwo miziania....mnóstwoooooooooooooooo

Paduś wypatruje domku....Paduś tak pięknie umie się odwdzięczyć za zainteresowanie...za chwilę spaceru...za ciasteczko....

Czarusiu kiedyś wyjdziesz za bramy schroniska i już nie będziesz musiał wrócić....obiecuję...

Posted

Nie wiem czy mam rację...Ale...tytuł watku Paduś co Ci jest sugeruje,że on jest chory...Nie wiadomo na co...Czy on naprawde jest chory???? Objawy opisywane na poczatku ustąpiły zupełnie????
Zdjęcia pokazują szczęśliwego psa...wystarczy spacerek..
Trudno mi coś sugerować,bo jestem tu od niedawna...Nie wiem w jakiej sytuacji ma większe szanse na adopcję-chory na nieznaną chorobę,czy jako radosny piesek...To tylko luźne przemyslenia,mam nadzieję,że nikogo nie obrażam..

Posted

Paduś jutro znowu się zobaczymy (tfu tfu...)

:calus: ...znowu dasz mi tyle radości...tak się cieszę jak widze Twoje szczęście na spacerze.... szkoda tylko, że trwa krótko ...i potem wracasz do klatki...z której chcesz tak wyjść aż skrobiesz po spacerze...

znajdziesz domek Kochanie...znajdziesz...najlepszy...i zapomnisz o mnie :) ale to nieważne,....ważne, żebyś był kochany i szczęsliwy :loveu:

Posted

http://www.zippyvideos.com/5896485256606566/dzieciaczki_wsio_2_493/

http://www.zippyvideos.com/4316879696606606/dzieciaczki_wsio_2_492/

tu pierwsze próby filmików ;)

ale co się dzieje na allegro...

licytują Padusia...ja nie rozumiem o co chodzi? :shake: :oops:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=159618702

i jeszcze inna osoba prosiła o udostępnienie płatności allegro...hmmm..chyba pomyłki...

Posted

Paduś faktycznie to zupełnie inny pies niż ten, którego pierwszy raz zobaczyłam...dziś na spacer wyjmowaliśmy go z klatki jako ostatniego bo największy "narwaniec" i babcia Aga musi się nagimnastykować;)...

to jak widział, że chodzę między klatkami to zaczął przegryzać siatkę ;) ..i szczekał jakby krzyczał..."a Ty co robisz?...ja tutaaaaaaaaaaaj jestem...halooooo, puście mnie do nieeej, puście mnie do niej" ;)

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Paduś faktycznie to zupełnie inny pies niż ten, którego pierwszy raz zobaczyłam...dziś na spacer wyjmowaliśmy go z klatki jako ostatniego bo największy "narwaniec" i babcia Aga musi się nagimnastykować;)...

to jak widział, że chodzę między klatkami to zaczął przegryzać siatkę ;) ..i szczekał jakby krzyczał..."a Ty co robisz?...ja tutaaaaaaaaaaaj jestem...halooooo, puście mnie do nieeej, puście mnie do niej" ;)

oj to Ci Aga Mazury :loveu: nie zazdroszczę ciężko tak ignorować psa który tak za Tobą jest - a Paduś widać , że jest i to bardzo - wiem coś na ten temat bo sama mam w schronisku sunie "niby wirtualna " ale widujemy sie często i dobrze musze sie nagimnastykować żeby mnie nie widziała jak jestem z innymi psami bo zazdrosna jest okropnie ;) to wątek Marylaski można zajrzeć :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14190&page=86

Posted

ewatr napisał(a):
ale super filmiki
widać , ze on jest bardzo radosnym psiakiem i żywiołowym :lol:

takim, że nie mogę nadążyć...dlatego te filmiki trochę "rozbiegane"...bo szalony albo dorwie się do trawy i ją wcina (nic dziwnego pewnie dośc długo jej nie widział)...albo skacze na mnie...jak piłeczka...

kocham tego psiaka bardzo...:calus: