Aga_Mazury Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 dokładnie....ten pies się tak zmienił...że poprostu az niemożliwe...nie boi się człowieka...merda zamaszyście...a na spacerach jestem tak szczęśliwa jak widzę jego szczęsie...tak pokazuje jak mu dobrze, jaki jest szczęśliwy...nie może się nacieszyć trawą, śniegiem, gałązką...mną...wszystkim..... tylko te powroty:-( Quote
Aga_Mazury Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Paduś przypomnij się....echhhh gdybym miała większy dom....bym Cię zabrała do siebie...chociaż dla Ciebie napewno będzie lepiej jak znajdziesz Kochanego Opiekuna bo mi rąk brakuje w domu ;) a Tobie się należy mnostwo miziania....mnóstwoooooooooooooooo Paduś wypatruje domku....Paduś tak pięknie umie się odwdzięczyć za zainteresowanie...za chwilę spaceru...za ciasteczko.... Czarusiu kiedyś wyjdziesz za bramy schroniska i już nie będziesz musiał wrócić....obiecuję... Quote
Aga_Mazury Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Paduś......popatrzcie jaki jestem piękny, szczęsliwy ...jak mogę pójśc na spacer.... Quote
Aga_Mazury Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Dzień Dobry Skarbie nasz.....i zapraszam na spacerek... Quote
Matusz Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Chodź Paduś, zobacz ile śniegu ! Tak bardzo kochasz zabawe na sniegu w towarzystwie człowieka !! Gdzie dla ciebie domek ? Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ale on tu jest szczęśliwy .............:loveu: żeby szybko znalazł dom toby dopiero sie zrobił radosny pies !!!! juz wtedy cały czas :p Quote
Evelin Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Nie wiem czy mam rację...Ale...tytuł watku Paduś co Ci jest sugeruje,że on jest chory...Nie wiadomo na co...Czy on naprawde jest chory???? Objawy opisywane na poczatku ustąpiły zupełnie???? Zdjęcia pokazują szczęśliwego psa...wystarczy spacerek.. Trudno mi coś sugerować,bo jestem tu od niedawna...Nie wiem w jakiej sytuacji ma większe szanse na adopcję-chory na nieznaną chorobę,czy jako radosny piesek...To tylko luźne przemyslenia,mam nadzieję,że nikogo nie obrażam.. Quote
Aga_Mazury Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 PAduś Dzień Dobry Skarbie.....cmokassssssy Evelin pewnie masz rację....jak wrócę to pomyslę...jaki by tu tytuł dać.... Quote
ewatr Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Paduś zanim Ciocia Aga wymyśli ;) to my sobie pojdziemy do gory na spacerek :multi: Quote
Aga_Mazury Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Cześc klusiowate malenstwo moje....:calus: co tam słychać w ostatni dzień stycznia? mam nadzieję, że w lutym to już dopcia Twoja będzie się wygrzewać w ciepłym domku...:calus: Quote
Aga_Mazury Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Paduś to znowu ja :) masz mnie dość?:evil_lol: idziemy choc na wirtualny spacer :painting: Quote
ewatr Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 o widzę ze tytuł zmieniony :multi: tak faktycznie lepiej brzmi bo Padus wesołek się zrobił jak jest z Ciocia Aga na spacerku :lol: Quote
Aga_Mazury Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 teraz Paduś z niecierpliwością wypatruje domu..... Quote
Evelin Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Padusiu , hopsaj na pierwszą stronkę.....Musisz szukać domku... Quote
Aga_Mazury Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Paduś jutro znowu się zobaczymy (tfu tfu...) :calus: ...znowu dasz mi tyle radości...tak się cieszę jak widze Twoje szczęście na spacerze.... szkoda tylko, że trwa krótko ...i potem wracasz do klatki...z której chcesz tak wyjść aż skrobiesz po spacerze... znajdziesz domek Kochanie...znajdziesz...najlepszy...i zapomnisz o mnie :) ale to nieważne,....ważne, żebyś był kochany i szczęsliwy :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 http://www.zippyvideos.com/5896485256606566/dzieciaczki_wsio_2_493/ http://www.zippyvideos.com/4316879696606606/dzieciaczki_wsio_2_492/ tu pierwsze próby filmików ;) ale co się dzieje na allegro... licytują Padusia...ja nie rozumiem o co chodzi? :shake: :oops: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=159618702 i jeszcze inna osoba prosiła o udostępnienie płatności allegro...hmmm..chyba pomyłki... Quote
neverend Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Paduś, to nie Paduś, tylko Wesoły Szachrajek!!! Quote
Aga_Mazury Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Paduś faktycznie to zupełnie inny pies niż ten, którego pierwszy raz zobaczyłam...dziś na spacer wyjmowaliśmy go z klatki jako ostatniego bo największy "narwaniec" i babcia Aga musi się nagimnastykować;)... to jak widział, że chodzę między klatkami to zaczął przegryzać siatkę ;) ..i szczekał jakby krzyczał..."a Ty co robisz?...ja tutaaaaaaaaaaaj jestem...halooooo, puście mnie do nieeej, puście mnie do niej" ;) Quote
ewatr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Paduś faktycznie to zupełnie inny pies niż ten, którego pierwszy raz zobaczyłam...dziś na spacer wyjmowaliśmy go z klatki jako ostatniego bo największy "narwaniec" i babcia Aga musi się nagimnastykować;)... to jak widział, że chodzę między klatkami to zaczął przegryzać siatkę ;) ..i szczekał jakby krzyczał..."a Ty co robisz?...ja tutaaaaaaaaaaaj jestem...halooooo, puście mnie do nieeej, puście mnie do niej" ;) oj to Ci Aga Mazury :loveu: nie zazdroszczę ciężko tak ignorować psa który tak za Tobą jest - a Paduś widać , że jest i to bardzo - wiem coś na ten temat bo sama mam w schronisku sunie "niby wirtualna " ale widujemy sie często i dobrze musze sie nagimnastykować żeby mnie nie widziała jak jestem z innymi psami bo zazdrosna jest okropnie ;) to wątek Marylaski można zajrzeć :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14190&page=86 Quote
ewatr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Aga_Mazury']http://www.zippyvideos.com/5896485256606566/dzieciaczki_wsio_2_493/ http://www.zippyvideos.com/4316879696606606/dzieciaczki_wsio_2_492/ tu pierwsze próby filmików ;) ale super filmiki widać , ze on jest bardzo radosnym psiakiem i żywiołowym :lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 ewatr napisał(a):ale super filmiki widać , ze on jest bardzo radosnym psiakiem i żywiołowym :lol: takim, że nie mogę nadążyć...dlatego te filmiki trochę "rozbiegane"...bo szalony albo dorwie się do trawy i ją wcina (nic dziwnego pewnie dośc długo jej nie widział)...albo skacze na mnie...jak piłeczka... kocham tego psiaka bardzo...:calus: Quote
Recommended Posts