Elisabeta Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 To już dziś zaczynam zaciskac kciuki! :) Ninko, może, może... Quote
NikaEla Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 w sierpniu chce poznać Ninkę jedna Pani.. z Wrocławia. może.. może.. oby ... Quote
Nadziejka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 zagladam z pozdrowieniami i kciukami chlodziku czekamy Quote
Elisabeta Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 I ja zaglądam do Ninki. :) Ewuniu, chłodzik tak, ale może bez śniegu jeszcze... ;) Quote
andegawenka Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Wczoraj skończyłam bazarek. Chciałabym przeznaczyć z niego 100 zł dla Ninki. Sylwija, podziwiam Cię i bardzo dziękuję za serce dla Nineczki :) Handziu przegapiłam, ale ja ostatnio rzadko na dogo Quote
sylwija Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Ninuś super dogaduje się z Felkiem, który jest bardzo problematyczny szaleja czasem tak, ze maqlo kojca nie rozwala ona w ogóle nie pamięta już o operacji łapki, ja tez nie potrafię odróżnić, która to łapka była :) Quote
Elisabeta Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Miła Trójeczka... :) Niech sobie Ninka i Feluś szaleją, póki są razem. Że też mają siłę w taką duchotę. ;) Teraz trochę odpoczniemy od upałów. Quote
Livka Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Cioteczki, podeślijcie mi konto do wpłaty. Już się robi :) 1 Quote
handzia Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Już się robi :) Dziękuję bardzo :) Pieniążki już wysłałam, proszę o potwierdzenie na bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147605-mega-bazar-dla-zamojszczak%C3%B3w-zako%C5%84czony-rozliczamy/page-19#entry16317460:) Quote
Elisabeta Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Zaglądam do Ninki. :) Na koncie Suni na razie chwila oddechu... Handziu, jesteś Kochana. :wub: Macie przecież z Kudlatają i Alą tyle psich serc w potrzebie na Zamojszczyźnie... Quote
handzia Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Elisabeta, dziękuję Ci za miłe słowa :) ale ja zrobiłam tylko bazarek...;) Nie możemy zapomnieć o Sylwiji, która też zabrała od nas (czyli z naszego regionu) dwie sunie w tragicznym stanie. Jak będę robiła kolejne bazarki, też postaram się coś uskrobać dla Ninki :) Quote
Elisabeta Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Sylwija to Sylwija... :wub: Handziu, miejmy nadzieję, ze jak zrobisz następny bazarek, to Ninka będzie już we własnym Domku. ;) 1 Quote
Guest TyŚka Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Ninka ma strasznego pecha. Pamiętam jej wątek na forum haszczym, jak jeszcze była szczeniaczkiem... i poszła do "siebie". Nadal nie mogę zrozumieć, czemu nikt jej nie chce :( Quote
sylwija Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 życie jest niesprawiedliwe, a Ninka po przejściach.. zdjęcie ostatniego, nie mogę znaleźć poprzedniego rachunku, zakupu karmy, generalnie jest tak, ze dla Ninki worek 15 kg starcza na 2 miesiące je festival,czasem zmieszany z miniwell :) Kondycja Ninki dobra, zaraz zobaczę, czy jakieś zdjęcie wyszło bo ona ciągle albo biega jak szalona, albo niucha jak szalona ;) Quote
Elisabeta Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Smacznego, Ninko. :) Widac że ta karma suni służy, skoro ma w sobie tyle radosnej energii. ;) Muszę kiedyś zamówic dla swojej... Quote
sylwija Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 tak, ja kupuję swoim i tymczasowiczom właśnie Joserę, czasem 1stChoice - ale ona droższa i, odpukać, żadnych dolegliwości żołądkowych, w ogóle dobra i smaczna karma.. i koopy ładne ;) naprawdę to ważne, unika się wizyt wet. zw. ze złym odżywianiem, nawet, jak na dt był Teodor, husky bardzo wrażliwy, funkcjonował znakomicie na Josera Festoval,, a w hotelu wychudł koszmarnie, aż myślałam, że choroba,bardzo był wycieńczony, po przejściach koszmarnych pies.. i Ninuś, jakby szalona troszkę ;) Quote
Guest TyŚka Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Fotka baaardzo mi się podoba :p Można ją dodać do ogłoszeń ;) Quote
Elisabeta Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Szalone foty Ninki są cudne. :) Jeśli chodzi o karmy, to zawsze miałam zaufanie do czeskich. Nie są drogie, a naprawdę dobrej jakości. Brit Care, Fitmin... Wszystko jest też ok przy karmieniu nimi. Smakowitośc karmy... Dla mojej suni wszystkie karmy są smakowite. Iw ogóle wszystko, co się do zjedzenia nadaje. ;) Quote
andegawenka Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Nowy bazarek ogłoszeniowy :) http://www.dogomania.com/forum/topic/148068-og%C5%82oszenia-5-portali-1z%C5%82-15-portali-250-dla-lusi-do-2508/ Quote
Livka Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Dziękuję bardzo :) Pieniążki już wysłałam, proszę o potwierdzenie na bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147605-mega-bazar-dla-zamojszczak%C3%B3w-zako%C5%84czony-rozliczamy/page-19#entry16317460 :) Na koncie Ninki pojawiło się całe 100 zł z bazarku handzi - ślicznie dziękujemy :) Sylwio leci do Ciebie przelew - 286,14 zł :) Melduję, że Ninka nie ma długów, a kaska czeka na kolejny wór karmy :) Quote
sylwija Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 bardzo się cieszę i dziękuję :) a Nineczka właśnie pojechała na szczepienie - na wściekliznę u nas tyle psów, że w trzech turach - dzisiaj już była jedna, teraz druga, a w środę trzecia ;) Quote
Recommended Posts