Vlk Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Lulu została znaleziona przez moją koleżankę. Tu wklejam jej tekst o piesku: LULU - trzymiesięczna suczka. Trzy tygodnie temu została potrącona przez tira. Właściciele psa wrzucili ją po wypadku do komórki stwierdzając, że nic jej nie jest i pozostawili ją na pastwę losu. Po długich zmaganiach z głupotą ludzką udało mi się przechwycić psa. Lulu ma połamaną miednice i zwichniętą łapkę, na szczęście nie odniosła obrażeń wewnętrznych. Kości bardzo szybko się zrosły i Lulu jest w tej chwili pełnosprawnym szczeniakiem. Jedyny ślad po wypadku to zawsze opuszczony ogonek na wskutek uszkodzenia nerwów prawdopodobnie.LULU do czasu znalezienia domu przebywa u mnie. Nie mogę jej jednak zatrzymać na stałe z powodu posiadania dwóch innych psów. LULU jest śliczna, malutka i kochana, uwielbia się przytulać, jednak nie jest natarczywa, akceptuje towarzystwo innych psów. Jest przyjaźnie nastawiona do ludzi. Nauczona spać w swoim posłaniu, w trakcie nauki załatwiania się na dworze (dobrze jej idzie). Jest bardzo czujna, świetnie nadaje się do pilnowania domu. Będzie niedużym pieskiem jak dorośnie. Quote
Vlk Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Jeśli ktoś miałby chwilę, to poproszę o kilka ogłoszeń suńki :) sama się tym nie zajmę chwilowo bo chyba właśnie będzie mi do domu nowy czworołap przybywał :) Quote
Vlk Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 nikt nie zajrzał do słodkiej :( a ja adoptowałam sunię i mam teraz urwanie głowy... ojojoj. Jutro spróbuję pozapraszać ludzi :) Quote
Vlk Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 dziękuję :) nawet nie mam czasu tu zaglądać za często... ogłosiłam sunię na innych wątkach, tylko mam problem z ogłoszeniami na portalach ogłoszeniowych :) Quote
Vlk Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 no to Lulu, dajesz do przodu :D nie rzucił się komuś w oczy bazarek z ogłoszeniami? Sama nie dam rady porobić, nawet nie mam czasu poszukać :D tyle rzeczy do zrobienia... tylko jakiś niedrogi bo musiałam karmę kupić niedawno :D :D :D Quote
Justyna Lipicka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 poszukam zaraz bo gdzieś dziewczyny oferowały darmowe 20 ogłoszeń!! znalazłam, ale ogłoszenia na razie wstrzymane:( http://www.dogomania.pl/threads/216502-Oferuję-po-20-ogł-dla-każdego-psiaka-z-dogo-zamówienia-wstrzymane-narazie może niedługo wznowią!! a jak nie to ja postaram się coś w weekend zrobić bo będę mieć więcej czasu Ewentualnie tu jest niedrogi bazarek- 60ogłoszeń- 10zł http://www.dogomania.pl/threads/216725 Quote
Vlk Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Dziękuję Justynko, niestety ten drugi bazarek już też wstrzymany z nowymi zgłoszeniami :( Quote
akasha3791 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Cudowna! Mam nadzieję, że szybko znajdzie się dla niej jakiś nowy dom. Quote
Justyna Lipicka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 to ja przez weekend jej porobię, na tych 20tu najbardziej znanych:) Quote
Justyna Lipicka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/216844-Oferuj%C4%99-po-30-og%C5%82osze%C5%84-dla-ka%C5%BCdego-psiaka-z-dogo-!!Ograniczone-do-100-zam%C3%B3wie%C5%84?p=17893945#post17893945 tu umieściłam Lulu:) post #55- trzeba tylko maila telefon i imię podać!! czekam na info i zmienię w opisie!! Quote
Vlk Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 dziękuję Ci bardzo, kochana jesteś :) na PW wysyłam dane Quote
Vlk Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 mały update: sunia z rezydentami dogaduje się dobrze ale do innych psów się rzuca - najprawdopodobniej ze strachu. Była jedna osoba nią zainteresowana ale mała się rzucała na dotychczasową suczkę... Quote
Justyna Lipicka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Zmieniłam w ogłoszeniu opis do zwierząt-Na nieznane psy reaguje strachem objawiającym się między innymi szczekaniem, dlatego najlepiej jakby była jedynym psem w domu. Quote
Vlk Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 nadciągam ze zdjęciami żywego srebra w listkach :) podobno bardzo ciężko jej zrobić zdjęcia, bo jest jak iskierka, ciągle się rusza i biega albo wchodzi nosem w obiektyw ;) kontakt: [email protected] tel 694 075 756 Quote
Recommended Posts