Jump to content
Dogomania

Lulu - słodki szczeniak po wypadku - szuka swojego nowego domu :)

Recommended Posts

Posted

Lulu została znaleziona przez moją koleżankę. Tu wklejam jej tekst o piesku:

LULU - trzymiesięczna suczka. Trzy tygodnie temu została potrącona
przez tira. Właściciele psa wrzucili ją po wypadku do komórki
stwierdzając,
że nic jej nie jest i pozostawili ją na pastwę losu. Po długich
zmaganiach z głupotą ludzką udało mi się przechwycić psa. Lulu ma
połamaną miednice i zwichniętą łapkę, na szczęście nie odniosła obrażeń wewnętrznych.
Kości bardzo szybko się zrosły i Lulu jest w tej chwili pełnosprawnym
szczeniakiem. Jedyny ślad po wypadku to zawsze opuszczony ogonek na wskutek uszkodzenia nerwów prawdopodobnie.LULU do czasu znalezienia domu przebywa u mnie. Nie mogę jej jednak
zatrzymać na stałe z powodu posiadania dwóch innych psów.
LULU jest śliczna, malutka i kochana, uwielbia się przytulać, jednak
nie jest natarczywa, akceptuje towarzystwo innych psów. Jest
przyjaźnie nastawiona do ludzi. Nauczona spać w swoim posłaniu, w trakcie nauki załatwiania
się na dworze (dobrze jej idzie). Jest bardzo czujna, świetnie nadaje
się do pilnowania domu. Będzie niedużym pieskiem jak dorośnie.

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli ktoś miałby chwilę, to poproszę o kilka ogłoszeń suńki :) sama się tym nie zajmę chwilowo bo chyba właśnie będzie mi do domu nowy czworołap przybywał :)

Posted

nikt nie zajrzał do słodkiej :( a ja adoptowałam sunię i mam teraz urwanie głowy... ojojoj. Jutro spróbuję pozapraszać ludzi :)

Posted

dziękuję :) nawet nie mam czasu tu zaglądać za często... ogłosiłam sunię na innych wątkach, tylko mam problem z ogłoszeniami na portalach ogłoszeniowych :)

Posted

no to Lulu, dajesz do przodu :D nie rzucił się komuś w oczy bazarek z ogłoszeniami? Sama nie dam rady porobić, nawet nie mam czasu poszukać :D tyle rzeczy do zrobienia... tylko jakiś niedrogi bo musiałam karmę kupić niedawno :D :D :D

Posted

poszukam zaraz bo gdzieś dziewczyny oferowały darmowe 20 ogłoszeń!!

znalazłam, ale ogłoszenia na razie wstrzymane:(
http://www.dogomania.pl/threads/216502-Oferuję-po-20-ogł-dla-każdego-psiaka-z-dogo-zamówienia-wstrzymane-narazie
może niedługo wznowią!! a jak nie to ja postaram się coś w weekend zrobić bo będę mieć więcej czasu

Ewentualnie tu jest niedrogi bazarek- 60ogłoszeń- 10zł
http://www.dogomania.pl/threads/216725

Posted

mały update: sunia z rezydentami dogaduje się dobrze ale do innych psów się rzuca - najprawdopodobniej ze strachu. Była jedna osoba nią zainteresowana ale mała się rzucała na dotychczasową suczkę...

Posted

nadciągam ze zdjęciami żywego srebra w listkach :) podobno bardzo ciężko jej zrobić zdjęcia, bo jest jak iskierka, ciągle się rusza i biega albo wchodzi nosem w obiektyw ;)

kontakt:

[email protected]

tel 694 075 756