Alicja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ufffff ...wiesz jak mi ulgło :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a jo se wróciłach od elDohtore :shake::shake: oskrzela sie mi zapaliły :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]LEŻE!!!! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a jo se wróciłach od elDohtore :shake::shake: oskrzela sie mi zapaliły :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]LEŻE!!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] na randkę poszłaś :razz::razz: to teraz służysz jako zapalarka do gazu ...ino dmuchniesz i zapalone :diabloti: Lygej do wyra :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :shake::shake: oskrzela sie mi zapaliły :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]LEŻE!!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote] No ,toś sie fajnie doprawiła:p LEŻ i POMAŁU DYCHEJ,żebyś jeszcze czego innego se nie zapoliła........bo jak sie zapoli,to co sie nie poli......:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='BoJa']No ,toś sie fajnie doprawiła:p LEŻ i POMAŁU DYCHEJ,żebyś jeszcze czego innego se nie zapoliła........bo jak sie zapoli,to co sie nie poli......:evil_lol:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]łod tego co sie poli ....to bydzie sie poliło jak JASNY PIERON :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
XXL Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 wy tu gadu gadu a gdzie foteczki :) :mad::razz::p Quote
BoJa2 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='XXL']wy tu gadu gadu a gdzie foteczki :) :mad::razz::p[/quote] XXL - a gdzie fotki Zi(ch)herki???;) dawno jej nie widziałam. Quote
bonsai_88 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oskrzela sie mi zapaliły :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT][/quote] Pilnie wzywaj strażaków... byleby przystojnych :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='XXL']wy tu gadu gadu a gdzie foteczki :) :mad::razz::p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no kochany Twoja kolej na fotaski ;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]i tam na wątku też by się przydała ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Madź, skoro w ten sposób poczęłaś swą Grosię, to Twój ginekolog powinnien na pierwszej wizycie podejść do okna i czekać na Gwiazdkę i 3 mędrców ;) Cześć :loveu: Quote
Tengusia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [CENTER][B]ide na koncerta :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [url=http://www.rammstein.com/Tour.html]RAMMSTEIN Tour[/url] [/B][/CENTER] Quote
XXL Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no kochany Twoja kolej na fotaski ;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]i tam na wątku też by się przydała ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dobra dobra wyzdrowiejemy to zrobimy obecnie nie ma co pstrykac psica albo odpcozywa albo spi prawie na to samo wychodzi strasznie schudla :( Quote
clockwork Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='XXL']wy tu gadu gadu a gdzie foteczki :) :mad::razz::p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:siara::siara: pogoda nie sprzyja robieniu fot :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bonsai_88']Pilnie wzywaj strażaków... byleby przystojnych :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: [quote name='Tengusia'][CENTER][B]ide na koncerta :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [URL="http://www.rammstein.com/Tour.html"]RAMMSTEIN Tour[/URL] [/B][/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o o o .... szpanujesz tero :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='XXL']dobra dobra wyzdrowiejemy to zrobimy obecnie nie ma co pstrykac psica albo odpcozywa albo spi prawie na to samo wychodzi strasznie schudla :([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a co psicy???? jo tysz albo odpoczywam albo śpie ... i GRUBNE :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja osobiście zdziwiłabym się gdybyś nie grubła ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja osobiście zdziwiłabym się gdybyś nie grubła ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a to tak trzeba?? bezwględnie???? bo ja już nie chce... niby głupie 15 kilo więcej a cięęężżżżko mi :mdleje: a kaj tam do końca :roll: [SIZE=3]80 DNI [/SIZE]:shock::shock: nigdy nie sądziłam że zmniana pozycji z leżącej lub półleżącej na siedzącą sprawi mi tyyyyle wysiłku.... jak temu żuczkowi co to na plecki sie wywrócił :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a to tak trzeba?? bezwględnie???? bo ja już nie chce... niby głupie 15 kilo więcej a cięęężżżżko mi :mdleje: a kaj tam do końca :roll: [SIZE=3]80 DNI [/SIZE]:shock::shock: nigdy nie sądziłam że zmniana pozycji z leżącej lub półleżącej na siedzącą sprawi mi tyyyyle wysiłku.... jak temu żuczkowi co to na plecki sie wywrócił :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Żuczku jeszcze troche :glaszcze: przywiąż się do Klocka, jak rzucisz mu smaka i się poderwie to Ty od razu na równych nogach wylądujesz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o o o .... szpanujesz tero :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] troszeczke [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG] Quote
apple Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja wczoraj skonsumowałam kolację w prawie wyłacznie męskim towarzystwie[IMG]http://picsrv**********/images/smiles/Grey_Light_Colorz_PDT_38.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja wczoraj skonsumowałam kolację w prawie wyłacznie męskim towarzystwie[/B][/COLOR][/FONT]:roll: Quote
clockwork Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Żuczku jeszcze troche :glaszcze: przywiąż się do Klocka, jak rzucisz mu smaka i się poderwie to Ty od razu na równych nogach wylądujesz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol: [quote name='Tengusia']troszeczke [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]baw sie dobrze ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja wczoraj skonsumowałam kolację w prawie wyłacznie męskim towarzystwie[IMG]http://picsrv**********/images/smiles/Grey_Light_Colorz_PDT_38.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja wczoraj skonsumowałam kolację w prawie wyłacznie męskim towarzystwie[/B][/COLOR][/FONT]:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uuuuuuuu.... 2x ...... bliźniaki bydą :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bonsai_88']Cześć żuczku :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B];) hejka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
XXL Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a co psicy???? jo tysz albo odpoczywam albo śpie ... i GRUBNE :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] w srode operowano ropomacicze :) teraz juz jest ok dziolcha twarda jak slon jest i silna jak byk:) Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='XXL']dobra dobra wyzdrowiejemy to zrobimy obecnie nie ma co pstrykac psica albo odpcozywa albo spi prawie na to samo wychodzi strasznie schudla :([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Tomuś , trzymam Cię za słowo ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
XXL Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Tomuś , trzymam Cię za słowo ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ok:) da sie zrobic :) Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='XXL']ok:) da sie zrobic :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pamięć do szczegółów to ja mam ....więc się nie wyprzesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts