Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'] no nie ta... bo ta jest na prawej ręce... a tej z lewej nie mam foty... bo wciąż nie dokończona :roll::cool1: ale... cciiiiiiiiiii:p no przecie nie mowie ...ino tobie rzekłam :razz::razz: Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']ty to masz prawie tak samo dobre jak nasze :diabloti: studio w Gdańsku... Gdyni?? :hmmmm: prawie robi roznice:diabloti: aaa... długo... oj długo... powiem tylko że jak byśmy byli chajtnięci to po takim czasie już byśmy byli po rozwodzie :evil_lol::evil_lol: ale to nie tak że ja mu sie od razu dałam kłuć... dużo wody upłynęło zanim pozwoliłam żeby mi przebił :roll::diabloti: to ile po slubie sie jest po rozwodzie??:diabloti:...ja slyszalam ze pierwszy rzut to po 7miu latach:loveu:...ja po porostu chce wiedziec dokladnie:oops: i nie wiem z ktorej strony Cie zajsc:diabloti: a to o tym ze przebil to masz na mysli skore na ramieniu:roll:.........chyba:hmmmm:......:diabloti: ehhhhh... jakież to romantyczne:loveu: no nie ta... bo ta jest na prawej ręce... a tej z lewej nie mam foty... bo wciąż nie dokończona :roll::cool1: ale... cciiiiiiiiiii:p poka nie dokonczona:multi: Quote
Pysia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 http://images29.fotosik.pl/161/16ec004bc6fa85f7.jpg A ja się pytam ( bom niewiedząca ;)) czy te pampersy to dla klientów sikających ze strachu w galoty? :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Plaskata Madzia...plaskata Madzia :turn-l: http://images30.fotosik.pl/162/d02a15e9e1b1e78f.jpg Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Pysia']http://images29.fotosik.pl/161/16ec004bc6fa85f7.jpg A ja się pytam ( bom niewiedząca ;)) czy te pampersy to dla klientów sikających ze strachu w galoty? :evil_lol: taaa.. to jakby sie miał kto osrać z bólu :roll::diabloti: cześć siostro mła :loveu: [quote name='lolka75'] to ile po slubie sie jest po rozwodzie??:diabloti:...ja slyszalam ze pierwszy rzut to po 7miu latach:loveu:...ja po porostu chce wiedziec dokladnie:oops: i nie wiem z ktorej strony Cie zajsc:diabloti: no też słyszałam taką właśnie wersje... że 7 lat po slubie każde małżeństwo przechodzi taki fest kryzys .... my niebawem przechodzili by my już drugi... za rok ;) nie pokażam nieskończonej :shake: [quote name='apple']Plaskata Madzia...plaskata Madzia :turn-l: http://images30.fotosik.pl/162/d02a15e9e1b1e78f.jpg ha ha ha.... tak mi już zostało...a gdzie współczucie... :roll::-( Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']taaa.. to jakby sie miał kto osrać z bólu :roll::diabloti: cześć siostro mła :loveu: no też słyszałam taką właśnie wersje... że 7 lat po slubie każde małżeństwo przechodzi taki fest kryzys .... my niebawem przechodzili by my już drugi... za rok ;) nie pokażam nieskończonej :shake: ha ha ha.... tak mi już zostało...a gdzie współczucie... :roll::-(eeeee....wspołczuwam:roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Pysia']http://images29.fotosik.pl/161/16ec004bc6fa85f7.jpg A ja się pytam ( bom niewiedząca ;)) czy te pampersy to dla klientów sikających ze strachu w galoty? :evil_lol: to jak młodym szczylom sie robi rodowe tattoo to sie pampersa na głowe i doope zakłada :razz::razz: Quote
e.v.a Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'] ehhhhh... jakież to romantyczne:loveu: hihi starałam sie:loveu: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']ty to masz prawie tak samo dobre jak nasze :diabloti: studio w Gdańsku... Gdyni?? :hmmmm: w gdańsku zapewne jest kilka...w gdyni podejrzewam ze także :) koło mnie najbliżej jest studio Leżeć :) Quote
emdziolek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Cze MAdzia:razz: O czym gadacie?:razz: Quote
Pysia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']1.taaa.. to jakby sie miał kto osrać z bólu :roll::diabloti: cześć siostro mła :loveu: 2.no też słyszałam taką właśnie wersje... że 7 lat po slubie każde małżeństwo przechodzi taki fest kryzys .... my niebawem przechodzili by my już drugi... za rok ;) Ad1. To dla mnie te pampersy :multi::evil_lol: Cześć siostro :loveu: Ad2. Ja ....to już powinnam się 3x razwieść :diabloti: Ale po co? Chyba po to, aby się męczyć od nowa z wychowywanie nastepnego faceta :shake::cool1: A ten to już prawie prawie :evil_lol: Jeszcze następne 21 i juz będzie jak nowy :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla']w gdańsku zapewne jest kilka...w gdyni podejrzewam ze także :) koło mnie najbliżej jest studio Leżeć :) Córcia ;) na temacie o tattoo Madzia dała dyskretne namiary ;)na studio w trójmieście Tutaj [quote name='Pysia']Ad1. To dla mnie te pampersy :multi::evil_lol: Cześć siostro :loveu: Ad2. Ja ....to już powinnam się 3x razwieść :diabloti: Ale po co? Chyba po to, aby się męczyć od nowa z wychowywanie nastepnego faceta :shake::cool1: A ten to już prawie prawie :evil_lol: Jeszcze następne 21 i juz będzie jak nowy :evil_lol: ad. ad.2 to ja tysz już tyle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 cześ Dołanczam do licytacji:lol:ad.ad.ad 2 u mnie już pizło 3x7 + 3 kto ma wiecej:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']Córcia ;) na temacie o tattoo Madzia dała dyskretne namiary ;)na studio w trójmieście Tutaj odwiedzam dosyć często stronę tego studia :) :evil_lol::evil_lol: kręci oj kręci żeby sobie "zapaskudzić" kark ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla']odwiedzam dosyć często stronę tego studia :) :evil_lol::evil_lol: kręci oj kręci żeby sobie "zapaskudzić" kark ;) :evil_lol: zdradź mamci tajemnicę :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja'] zdradź mamci tajemnicę :loveu::loveu::loveu: ale to nie tajemnica :) kiedyś wkręcił mi się film że wytatuuje sobie swoją twórczość między łopatkami, żeby wychodziło trochę na kark...ale przestałam rysować więc rozwiała się ta zachcianka i powstał pomysł na dokładnie taką wersję zapisu "miłość nienawiść" w znakach kanji :) http://img442.imageshack.us/my.php?image=dsc04576vf4.jpg (chodzi o sam napis a nie całą reszte) [SIZE=2]Tylko że jakbym sobie to tatuowała to byłoby małe na karku tylko :) Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork'] mój tatuator... miły, sympatyczny... stanął nademną i powiedział...."kochanie... nie zemdlejesz, prawda??" :cool1: Buhahahahha ma facet siłę przekonywania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klocusiowa kaj Twe blond włosy:cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla']ale to nie tajemnica :) kiedyś wkręcił mi się film że wytatuuje sobie swoją twórczość między łopatkami, żeby wychodziło trochę na kark...ale przestałam rysować więc rozwiała się ta zachcianka i powstał pomysł na dokładnie taką wersję zapisu "miłość nienawiść" w znakach kanji :) http://img442.imageshack.us/my.php?image=dsc04576vf4.jpg (chodzi o sam napis a nie całą reszte) [SIZE=2]Tylko że jakbym sobie to tatuowała to byłoby małe na karku tylko :) ;)...plan wygląda ciekawie :cool2: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla']w gdańsku zapewne jest kilka...w gdyni podejrzewam ze także :) koło mnie najbliżej jest studio Leżeć :) :shake::cool1: [quote name='emdziolek']Cze MAdzia:razz: O czym gadacie?:razz: aaa o dupie maryny ONE gadają :roll: [quote name='Pysia']Ad1. To dla mnie te pampersy :multi::evil_lol: Cześć siostro :loveu: Ad2. Ja ....to już powinnam się 3x razwieść :diabloti: Ale po co? Chyba po to, aby się męczyć od nowa z wychowywanie nastepnego faceta :shake::cool1: A ten to już prawie prawie :evil_lol: Jeszcze następne 21 i juz będzie jak nowy :evil_lol: [quote name='Alicja']Córcia ;) na temacie o tattoo Madzia dała dyskretne namiary ;)na studio w trójmieście Tutaj ad. ad.2 to ja tysz już tyle :evil_lol: [quote name='BoJa']cześ Dołanczam do licytacji:lol:ad.ad.ad 2 u mnie już pizło 3x7 + 3 kto ma wiecej:evil_lol: jessooooooooo... jakie wy stare :crazyeye::diabloti: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla']odwiedzam dosyć często stronę tego studia :) :evil_lol: kręci oj kręci żeby sobie "zapaskudzić" kark ;) :evil_lol: ;) z trójmiasta my polecamy zawsze to TAT STUDIO ;) dobrzy som :razz::razz: [quote name='Medorowa']Buhahahahha ma facet siłę przekonywania:evil_lol: nooooo ... nie dałabyś sie przekonać?? :razz::razz: takiemu gangsta :evil_lol::evil_lol: Klocusiowa kaj Twe blond włosy:cool3::diabloti: w łazience na gwoździu :roll: zezarłam obiadek.. ide sie kąpać i spać... jutro po PAWCIA!!! :multi::multi: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']:shake::cool1: a Ci som kiepscy? :eviltong: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla']a Ci som kiepscy? :eviltong: aaa tego ja nie powiedziałam...... :siara::siara: mówie ino że polecam TAT Studio :roll: Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='clockwork']taaa.. to jakby sie miał kto osrać z bólu :roll::diabloti: cześć siostro mła :loveu: no też słyszałam taką właśnie wersje... że 7 lat po slubie każde małżeństwo przechodzi taki fest kryzys .... my niebawem przechodzili by my już drugi... za rok ;) :roll::-( :crazyeye::crazyeye:to co ten Pawcio:crazyeye:...z przedszkola Cie wzial:shake:...nie nazwe tego po imieniu.............:crazyeye::mdleje:.............przeca Ty nie masz wiecej jak 20 lat:crazyeye:...no gora 24:mdleje: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='lolka75']:crazyeye::crazyeye:to co ten Pawcio:crazyeye:...z przedszkola Cie wzial:shake:...nie nazwe tego po imieniu.............:crazyeye::mdleje:.............przeca Ty nie masz wiecej jak 20 lat:crazyeye:...no gora 24:mdleje: wyjawię Ci naszą tajemnicę :razz::razz::razz:...Madzia to moja córka :roll:...........:evil_lol: z adopcji wirtualnej ;) Quote
lolka75 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Alicja']wyjawię Ci naszą tajemnicę :razz::razz::razz:...Madzia to moja córka :roll:...........:evil_lol: z adopcji wirtualnej ;) a Ciebie Alicjo zebym tez zaraz nie wziela na tapete:mad:....bo jak to mozliwe zeby taka mloda lasencja miala takie stare dziecko:shake::crazyeye: Quote
Recommended Posts