Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
:placz::placz::placz:tak z nożem na niewinne jabłuszko ...

Prawda? :roll:Chociaz ty mnie rozumiesz

ja apluzyny obdzierałam ze skórki :oops::oops:...ale bez noża :evil_lol::evil_lol:

Co obierałaś?:crazyeye:

o dżisys:crazyeye:...a Pawcio nie zrobił Ci foty w kiecce :roll:

hihihi - ano właśnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

nagadane:multi::multi:...bom juz myslala ze Magda sie przeliczyla:placz:.....
cieszkam ze tu znow tak jak dawniej: sado-maso, seks, jedzenie, fizjologie wydalania i takie inne w tym stylu:diabloti::loveu::diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
cieszkam ze tu znow tak jak dawniej: sado-maso, seks, jedzenie, fizjologie wydalania i takie inne w tym stylu:diabloti::loveu::diabloti:

dokładnie Lolka mimo iż Madzia jeszcze liczy wszystko wróciło do normy:eviltong: i każdy znajdzie tu coś dla siebie :diabloti:, mimo iż powinny się tu znaleść fotki klocka bo to w końcu jego foto blog:Dog_run:
A tu same literki a zdjęć juz daaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie ma :evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:placz::placz::placz:tak z nożem na niewinne jabłuszko ...
jakie ono tam niewinne... patrzało na mnie w sklepie i sie ze mnie śmiało :diabloti:
ja apluzyny obdzierałam ze skórki :oops::oops:...ale bez noża :evil_lol::evil_lol:

co to są aplauzyny...:hmmmm: :oops:
A tak to wogóle wejszłam się tutaj przywitać ładniutko ze s TOBĄ i powiedzieć Dzień Doberek

bereczek.... ładnie :multi:

lolka75 napisał(a):

takich innych w tym stylu nie było :shake::shake::eviltong:

ice_t napisał(a):
dokładnie Lolka mimo iż Madzia jeszcze liczy wszystko wróciło do normy:eviltong: i każdy znajdzie tu coś dla siebie :diabloti:, mimo iż powinny się tu znaleść fotki klocka bo to w końcu jego foto blog:Dog_run:
A tu same literki a zdjęć juz daaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie ma :evil_lol::evil_lol:

no właśnie... dałby ktoś foty klocka... ja mam wszystkie na kompku w pracy :diabloti:

Posted

Dzisiaj też tylko po łebkach przeleciałam :) ale zdjęć nie widziałam :roll:
jednak wybaczam bo Madzialena to zaliczona na śmierć kobieta :)
Mam nadzieję że te liczydła co dostałaś pomogą ;) :evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
bereczek.... ładnie :multi:

:multi::multi::multi:

no właśnie... dałby ktoś foty klocka... ja mam wszystkie na kompku w pracy :diabloti:

:hmmmm: może bym i znalazła :grins:

Posted

apple napisał(a):
Oooo powrócił zjadacz niewinnych jabłuszek :evil_lol:
I jak u Pani doktor? Scenariusz sie sprawdził :razz:

wiadomo... scenariusz ten sam... L4 krowa mi oczywiście nie dała choć powiedziałam że nie moge wychodzić na rehabilitacje bo pracuje w tych godzinach... a ona, że bede se chodzić kiedy mi pasuje... a mi nie pasuje...:roll: i jak do tej pory miałam 2 zabiegi które w sumie trwały 20 minut (+oczekiwanie ponad godzine:angryy:) tak teraz dostałam 3 zabiegi które trwają 1,5 godz (+czekanie) ... no tak mnie krowa wqrzyła:angryy::angryy: gupi babsztyl franca jedna sucz niemyta.....:angryy::diabloti:

jonQuilla napisał(a):
Dzisiaj też tylko po łebkach przeleciałam :) ale zdjęć nie widziałam :roll:
jednak wybaczam bo Madzialena to zaliczona na śmierć kobieta :)
Mam nadzieję że te liczydła co dostałaś pomogą ;) :evil_lol::evil_lol:

cze żonkilku.... ja też tak ino po łebkach :roll:

Posted

agbar napisał(a):
czesc ty zapracowana morderczynio jabkuf:diabloti:

cze moja ty 1/3 :loveu:
Alicja napisał(a):
:hmmmm: może bym i znalazła :grins:

może poszukaj...:roll:

apple napisał(a):
wyczaruj te foty - czekamy :cool3:

nooo... czekamy :cool1:
Medorowa napisał(a):
Cze Klocku:grins::grins:

cze madzik:loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
wiadomo... scenariusz ten sam... L4 krowa mi oczywiście nie dała choć powiedziałam że nie moge wychodzić na rehabilitacje bo pracuje w tych godzinach... a ona, że bede se chodzić kiedy mi pasuje... a mi nie pasuje...:roll: i jak do tej pory miałam 2 zabiegi które w sumie trwały 20 minut (+oczekiwanie ponad godzine:angryy:) tak teraz dostałam 3 zabiegi które trwają 1,5 godz (+czekanie) ... no tak mnie krowa wqrzyła:angryy::angryy: gupi babsztyl franca jedna sucz niemyta.....:angryy::diabloti:

No faktycznie
Tak szanują czas pacjeta.:angryy: Im się wydaje że człowiek nie pracuje tylko siedzi w domu lub przychodni i czeka na te zabiegi. Nic tylko tym zyje. Faktycznie franca jedna trza było jej powiedzieć do słuchu.............. dlatego tez ja chodzę do facetów bo z nimi jakoś łatwiej się dogadac :roll:

Posted

clockwork napisał(a):

może poszukaj...:roll:

może poszukam :grins:

nooo... czekamy :cool1:

jak koffają to poczekają :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....idem poszukać Klocka

Posted

Alicja napisał(a):
jak koffają to poczekają :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....idem poszukać Klocka

klocek śpi na wyrku.... jakby co :roll::roll: a ja ide sprawdzić czy żyje i popilnuje go w tym łóżku ze 2 godzinki :eviltong:

Posted

furciaczek napisał(a):
jesuuuu czasu nie mam ale wpadam:loveu:

oo furciaczkowa.... ja też nie mam na nic czasu, ale chyba masz więcej niż ja , bo ja nie bywam NIGDZIE na dogo :placz: ino TU!!!
dziękujemy za odwiedzinki:loveu:
Alicja napisał(a):
Żeby nie było ze obiecałam a nie dalam ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wiedziałam że moge na ciebie liczyć... jak obiecasz to i dasz:loveu::loveu:

jonQuilla napisał(a):
:multi::multi::multi::multi: KLOCEK !!! :)
ale się za tym czarnym przystojnym pychem stęskniłam :) :loveu::loveu::loveu:

ja też... za pyskiem sie stęskniłam..:loveu:
poożyłam sie z nim zdrzemnąć ale oczywiście na podusi obok mojej szpetnej twarzy położył se dupsko i jajca :p więc miło popatrzeć na klockową morde :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
wiedziałam że moge na ciebie liczyć... jak obiecasz to i dasz:loveu::loveu:

aż się zawstydziłam ...

poożyłam sie z nim zdrzemnąć ale oczywiście na podusi obok mojej szpetnej twarzy położył se dupsko i jajca :p więc miło popatrzeć na klockową morde :loveu:

skąd ja to znam ........:hmmmm:

Posted

clockwork napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha...udany :)
może uważa że to ładniejszy jego "profil" ;) :evil_lol::evil_lol:

Posted

właśnie zeżarli my obiad.... frytki.... olej mi wykipiał na całą kuchenke... zrobiła sie z niego piana jak po płynie do naczyń i leciało lecialo leciało..... i nie mam pojęcia dlaczemu tak sie stało.... :niewiem: ale sie zeźliłam:angryy:

Posted

clockwork napisał(a):
właśnie zeżarli my obiad.... frytki.... olej mi wykipiał na całą kuchenke... zrobiła sie z niego piana jak po płynie do naczyń i leciało lecialo leciało..... i nie mam pojęcia dlaczemu tak sie stało.... :niewiem: ale sie zeźliłam:angryy:

za mokre frytki miałas :cool1:...

a ja własnie se umyłam kuchenkę .....a i a obiad też miałam frytki ...

Posted

clockwork napisał(a):

Hejka :lol:
A może to biopaliwo było