apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a)::placz::placz::placz:tak z nożem na niewinne jabłuszko ... Prawda? :roll:Chociaz ty mnie rozumiesz ja apluzyny obdzierałam ze skórki :oops::oops:...ale bez noża :evil_lol::evil_lol: Co obierałaś?:crazyeye: o dżisys:crazyeye:...a Pawcio nie zrobił Ci foty w kiecce :roll: hihihi - ano właśnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 nagadane:multi::multi:...bom juz myslala ze Magda sie przeliczyla:placz:..... cieszkam ze tu znow tak jak dawniej: sado-maso, seks, jedzenie, fizjologie wydalania i takie inne w tym stylu:diabloti::loveu::diabloti: Quote
ice_t Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 lolka75 napisał(a):nagadane:multi::multi:...bom juz myslala ze Magda sie przeliczyla:placz:..... cieszkam ze tu znow tak jak dawniej: sado-maso, seks, jedzenie, fizjologie wydalania i takie inne w tym stylu:diabloti::loveu::diabloti: dokładnie Lolka mimo iż Madzia jeszcze liczy wszystko wróciło do normy:eviltong: i każdy znajdzie tu coś dla siebie :diabloti:, mimo iż powinny się tu znaleść fotki klocka bo to w końcu jego foto blog:Dog_run: A tu same literki a zdjęć juz daaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie ma :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a)::placz::placz::placz:tak z nożem na niewinne jabłuszko ... jakie ono tam niewinne... patrzało na mnie w sklepie i sie ze mnie śmiało :diabloti: ja apluzyny obdzierałam ze skórki :oops::oops:...ale bez noża :evil_lol::evil_lol: co to są aplauzyny...:hmmmm: :oops: A tak to wogóle wejszłam się tutaj przywitać ładniutko ze s TOBĄ i powiedzieć Dzień Doberek bereczek.... ładnie :multi: lolka75 napisał(a):nagadane:multi::multi:...bom juz myslala ze Magda sie przeliczyla:placz:..... cieszkam ze tu znow tak jak dawniej: sado-maso, seks, jedzenie, fizjologie wydalania i takie inne w tym stylu:diabloti::loveu::diabloti: takich innych w tym stylu nie było :shake::shake::eviltong: ice_t napisał(a):dokładnie Lolka mimo iż Madzia jeszcze liczy wszystko wróciło do normy:eviltong: i każdy znajdzie tu coś dla siebie :diabloti:, mimo iż powinny się tu znaleść fotki klocka bo to w końcu jego foto blog:Dog_run: A tu same literki a zdjęć juz daaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie ma :evil_lol::evil_lol: no właśnie... dałby ktoś foty klocka... ja mam wszystkie na kompku w pracy :diabloti: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Oooo powrócił zjadacz niewinnych jabłuszek :evil_lol: I jak u Pani doktor? Scenariusz sie sprawdził :razz: Quote
jonQuilla Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dzisiaj też tylko po łebkach przeleciałam :) ale zdjęć nie widziałam :roll: jednak wybaczam bo Madzialena to zaliczona na śmierć kobieta :) Mam nadzieję że te liczydła co dostałaś pomogą ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 czesc ty zapracowana morderczynio jabkuf:diabloti: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a):bereczek.... ładnie :multi: :multi::multi::multi: no właśnie... dałby ktoś foty klocka... ja mam wszystkie na kompku w pracy :diabloti: :hmmmm: może bym i znalazła :grins: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: może bym i znalazła :grins:wyczaruj te foty - czekamy :cool3: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 apple napisał(a):Oooo powrócił zjadacz niewinnych jabłuszek :evil_lol: I jak u Pani doktor? Scenariusz sie sprawdził :razz: wiadomo... scenariusz ten sam... L4 krowa mi oczywiście nie dała choć powiedziałam że nie moge wychodzić na rehabilitacje bo pracuje w tych godzinach... a ona, że bede se chodzić kiedy mi pasuje... a mi nie pasuje...:roll: i jak do tej pory miałam 2 zabiegi które w sumie trwały 20 minut (+oczekiwanie ponad godzine:angryy:) tak teraz dostałam 3 zabiegi które trwają 1,5 godz (+czekanie) ... no tak mnie krowa wqrzyła:angryy::angryy: gupi babsztyl franca jedna sucz niemyta.....:angryy::diabloti: jonQuilla napisał(a):Dzisiaj też tylko po łebkach przeleciałam :) ale zdjęć nie widziałam :roll: jednak wybaczam bo Madzialena to zaliczona na śmierć kobieta :) Mam nadzieję że te liczydła co dostałaś pomogą ;) :evil_lol::evil_lol: cze żonkilku.... ja też tak ino po łebkach :roll: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 agbar napisał(a):czesc ty zapracowana morderczynio jabkuf:diabloti: cze moja ty 1/3 :loveu: Alicja napisał(a)::hmmmm: może bym i znalazła :grins: może poszukaj...:roll: apple napisał(a):wyczaruj te foty - czekamy :cool3: nooo... czekamy :cool1: Medorowa napisał(a):Cze Klocku:grins::grins: cze madzik:loveu: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a):wiadomo... scenariusz ten sam... L4 krowa mi oczywiście nie dała choć powiedziałam że nie moge wychodzić na rehabilitacje bo pracuje w tych godzinach... a ona, że bede se chodzić kiedy mi pasuje... a mi nie pasuje...:roll: i jak do tej pory miałam 2 zabiegi które w sumie trwały 20 minut (+oczekiwanie ponad godzine:angryy:) tak teraz dostałam 3 zabiegi które trwają 1,5 godz (+czekanie) ... no tak mnie krowa wqrzyła:angryy::angryy: gupi babsztyl franca jedna sucz niemyta.....:angryy::diabloti: No faktycznie Tak szanują czas pacjeta.:angryy: Im się wydaje że człowiek nie pracuje tylko siedzi w domu lub przychodni i czeka na te zabiegi. Nic tylko tym zyje. Faktycznie franca jedna trza było jej powiedzieć do słuchu.............. dlatego tez ja chodzę do facetów bo z nimi jakoś łatwiej się dogadac :roll: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a): może poszukaj...:roll: może poszukam :grins: nooo... czekamy :cool1: jak koffają to poczekają :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....idem poszukać Klocka Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):jak koffają to poczekają :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....idem poszukać Klocka klocek śpi na wyrku.... jakby co :roll::roll: a ja ide sprawdzić czy żyje i popilnuje go w tym łóżku ze 2 godzinki :eviltong: Quote
furciaczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 jesuuuu czasu nie mam ale wpadam:loveu: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Żeby nie było ze obiecałam a nie dalam ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 :multi::multi::multi::multi: KLOCEK !!! :) ale się za tym czarnym przystojnym pychem stęskniłam :) :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 furciaczek napisał(a):jesuuuu czasu nie mam ale wpadam:loveu: oo furciaczkowa.... ja też nie mam na nic czasu, ale chyba masz więcej niż ja , bo ja nie bywam NIGDZIE na dogo :placz: ino TU!!! dziękujemy za odwiedzinki:loveu: Alicja napisał(a):Żeby nie było ze obiecałam a nie dalam ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiedziałam że moge na ciebie liczyć... jak obiecasz to i dasz:loveu::loveu: jonQuilla napisał(a)::multi::multi::multi::multi: KLOCEK !!! :) ale się za tym czarnym przystojnym pychem stęskniłam :) :loveu::loveu::loveu: ja też... za pyskiem sie stęskniłam..:loveu: poożyłam sie z nim zdrzemnąć ale oczywiście na podusi obok mojej szpetnej twarzy położył se dupsko i jajca :p więc miło popatrzeć na klockową morde :loveu: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a): wiedziałam że moge na ciebie liczyć... jak obiecasz to i dasz:loveu::loveu: aż się zawstydziłam ... ja też... za pyskiem sie stęskniłam..:loveu: poożyłam sie z nim zdrzemnąć ale oczywiście na podusi obok mojej szpetnej twarzy położył se dupsko i jajca :p więc miło popatrzeć na klockową morde :loveu: skąd ja to znam ........:hmmmm: Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):Żeby nie było ze obiecałam a nie dalam ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :turn-l:Jest Klocuś :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a): ja też... za pyskiem sie stęskniłam..:loveu: poożyłam sie z nim zdrzemnąć ale oczywiście na podusi obok mojej szpetnej twarzy położył se dupsko i jajca :p więc miło popatrzeć na klockową morde :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha...udany :) może uważa że to ładniejszy jego "profil" ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 właśnie zeżarli my obiad.... frytki.... olej mi wykipiał na całą kuchenke... zrobiła sie z niego piana jak po płynie do naczyń i leciało lecialo leciało..... i nie mam pojęcia dlaczemu tak sie stało.... :niewiem: ale sie zeźliłam:angryy: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a):właśnie zeżarli my obiad.... frytki.... olej mi wykipiał na całą kuchenke... zrobiła sie z niego piana jak po płynie do naczyń i leciało lecialo leciało..... i nie mam pojęcia dlaczemu tak sie stało.... :niewiem: ale sie zeźliłam:angryy: za mokre frytki miałas :cool1:... a ja własnie se umyłam kuchenkę .....a i a obiad też miałam frytki ... Quote
ATLANTYDA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 clockwork napisał(a):właśnie zeżarli my obiad.... frytki.... olej mi wykipiał na całą kuchenke... zrobiła sie z niego piana jak po płynie do naczyń i leciało lecialo leciało..... i nie mam pojęcia dlaczemu tak sie stało.... :niewiem: ale sie zeźliłam:angryy: Hejka :lol: A może to biopaliwo było Quote
Recommended Posts