emdziolek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Czeeść Madzialenko. Pozdrowionka z nudnej szkoły:shake: wlasnie napisałam sprawdzian z infy - 4 dostaam ---- obciach:angryy: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']ostala mi sie jeno nadzieja......matka gupich:grins: pozdrów te twoje matke-nadzieje ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::grins: Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 gdzieś pytałaś czy byłam na fotosiku - nie byłam :lol: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Buhahahhahaha:turn-l: http://www.haikupoetshut.com/image015.jpg Joł. joł:loveu: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ...........i napisz ....Jak po rehabilitacji :razz::razz:.... Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Medorowa']Buhahahhahaha:turn-l: http://www.haikupoetshut.com/image015.jpg :shake::shake:nie śmiej się z Niego....bo mu będzie przykro :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'] ...........i napisz ....Jak po rehabilitacji :razz::razz:.... noo właśnie właśnie - jak tam??? mam nadzieję, że nie boli :shake: Quote
teqquila Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 no wlasnie Klockowa jak tam po rehabilitacji ?? bo nic siem nie odzywasz Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='teqquila']no wlasnie Klockowa jak tam po rehabilitacji ?? bo nic siem nie odzywasz bo jeszcze nie wrócila ....... :grins: ...... pobawiłam sie w adwokata :diabloti: :razz::razz:;) bo siem dziecka :loveu:martwią o Cię :grins: Quote
jonQuilla Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Cześć :multi::multi::multi: cofnęłam się kilka stron i znalazłam jakies przebrane pieski...stwierdzam że chyba nienawidzą ich właściciele :roll: http://www.haikupoetshut.com/image004.jpg ale trzeba przyznać że ten ma sexowne wdzianko :loveu::loveu::loveu: Quote
Akadna Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi::multi: cofnęłam się kilka stron i znalazłam jakies przebrane pieski...stwierdzam że chyba nienawidzą ich właściciele :roll: http://www.haikupoetshut.com/image004.jpg ale trzeba przyznać że ten ma sexowne wdzianko :loveu::loveu::loveu: Czego to ludzie nie wymyślą:shake: Ta, ten ma sexi:loveu: Podobuje mi sie :razz: Quote
e.v.a Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 cze Klockowa:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 jak to nie wrocila przecie tyle godzin tam nie siedzi a na gie gie jest :evil_lol: chyba ze to Pawcio :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='teqquila']jak to nie wrocila przecie tyle godzin tam nie siedzi a na gie gie jest :evil_lol: chyba ze to Pawcio :evil_lol: ;)toś widocznie została wybrana z którną chciala pogadać :p o masz następna na Pawcia się zasadziła .....:razz::razz: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='emdziolek']Czeeść Madzialenko. Pozdrowionka z nudnej szkoły:shake: wlasnie napisałam sprawdzian z infy - 4 dostaam ---- obciach:angryy: i ty sie martwisz czwórą?? :crazyeye: [quote name='Medorowa']Buhahahhahaha:turn-l: http://www.haikupoetshut.com/image015.jpg Joł. joł:loveu: :grins: [quote name='Alicja'] ...........i napisz ....Jak po rehabilitacji :razz::razz:.... [quote name='malawaszka']noo właśnie właśnie - jak tam??? mam nadzieję, że nie boli :shake: [quote name='teqquila']no wlasnie Klockowa jak tam po rehabilitacji ?? bo nic siem nie odzywasz :evil_lol::evil_lol: dziś nie miałam rehabilitacji- dziś byłam u Pani dohtor która przepisała rehabilitacje od jutra- krioterapia i jonoforeza ... zero ćwiczeń :multi:także jest opcja że dam rade klikać... nie dała L4 :mad: mam se zorganizować czas w godzinach pracy :angryy: i dzieki że sie martwicie :loveu: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: cofnęłam się kilka stron i znalazłam jakies przebrane pieski...stwierdzam że chyba nienawidzą ich właściciele :roll: http://www.haikupoetshut.com/image004.jpg ale trzeba przyznać że ten ma sexowne wdzianko :loveu: prawda?? że żeby zrobić takie coś piesu trzeba go nienawidzić :shake: [quote name='evaxon']cze Klockowa:loveu: cze pawciowa :grins: [quote name='Rybka_39']Siemka Clocusiowa!:multi: sie mka :multi: [quote name='teqquila']jak to nie wrocila przecie tyle godzin tam nie siedzi a na gie gie jest :evil_lol: chyba ze to Pawcio :evil_lol: szpiegi :razz: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']sciemka torbo:grins: siemka taszo :grins: ide myć podłogi, sprzątać, zmywać gary, itd itp :mdleje: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']siemka taszo :grins: ide myć podłogi, sprzątać, zmywać gary, itd itp :mdleje: chyba cie wyglo.....:diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork'] ide myć podłogi, sprzątać, zmywać gary, itd itp :mdleje: :grins: ...nie ić :razz::razz::loveu: Quote
teqquila Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Klockowa czy Ci cos na glowe nie padlo przypadkiem?? chyba ta doktorowa cos Ci zrobila :eviltong: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']chyba cie wyglo.....:diabloti: [quote name='Alicja'] :grins: ...nie ić :razz::razz::loveu: [quote name='teqquila']Klockowa czy Ci cos na glowe nie padlo przypadkiem?? chyba ta doktorowa cos Ci zrobila :eviltong: wredne babsztyle :angryy::angryy: kto to ma zrobić??? służąca ma wolne..... musze sama :angryy: połowa zrobiona... jeszcze gary, pranie, żarcie psu, wymiana wody legwanowi.... i pewnie coś jeszcze :mdleje: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'] :grins: ...nie ić :razz::razz::loveu: A ja napisalam NIE IĆ i nie napisałas że nie jestem WREDNA :bigcool: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']A ja napisalam NIE IĆ i nie napisałas że nie jestem WREDNA :bigcool: :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::evil_lol: :obrazic:.............. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:...................................................................:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ić sprzątaj :razz:...ha ha ha :eviltong::eviltong::eviltong:....i znów Ci nadepcą ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....:eviltong::eviltong: :glaszcze: no .....i tak KCM :loveu:....i żal mi ciem ...że ty pszątasz a one Ci nadepczą :razz: Quote
Recommended Posts