Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']no wlasnie Klockowa jak tam po rehabilitacji ?? bo nic siem nie odzywasz

bo jeszcze nie wrócila ....... :grins: ......

pobawiłam sie w adwokata :diabloti:
:razz::razz:;)

bo siem dziecka :loveu:martwią o Cię :grins:

Posted

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi::multi:

cofnęłam się kilka stron i znalazłam jakies przebrane pieski...stwierdzam że chyba nienawidzą ich właściciele :roll:

http://www.haikupoetshut.com/image004.jpg ale trzeba przyznać że ten ma sexowne wdzianko :loveu::loveu::loveu:

Czego to ludzie nie wymyślą:shake:

Ta, ten ma sexi:loveu: Podobuje mi sie :razz:

Posted

[quote name='teqquila']jak to nie wrocila przecie tyle godzin tam nie siedzi a na gie gie jest :evil_lol: chyba ze to Pawcio :evil_lol:

;)toś widocznie została wybrana z którną chciala pogadać :p

o masz następna na Pawcia się zasadziła .....:razz::razz:

Posted

[quote name='emdziolek']Czeeść Madzialenko. Pozdrowionka z nudnej szkoły:shake: wlasnie napisałam sprawdzian z infy - 4 dostaam ---- obciach:angryy:
i ty sie martwisz czwórą?? :crazyeye:
[quote name='Medorowa']Buhahahhahaha:turn-l:
http://www.haikupoetshut.com/image015.jpg

Joł. joł:loveu:
:grins:

[quote name='Alicja'] ...........i napisz ....Jak po rehabilitacji :razz::razz:....

[quote name='malawaszka']noo właśnie właśnie - jak tam??? mam nadzieję, że nie boli :shake:

[quote name='teqquila']no wlasnie Klockowa jak tam po rehabilitacji ?? bo nic siem nie odzywasz
:evil_lol::evil_lol: dziś nie miałam rehabilitacji- dziś byłam u Pani dohtor która przepisała rehabilitacje od jutra- krioterapia i jonoforeza ... zero ćwiczeń :multi:także jest opcja że dam rade klikać... nie dała L4 :mad: mam se zorganizować czas w godzinach pracy :angryy: i dzieki że sie martwicie :loveu:

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi:

cofnęłam się kilka stron i znalazłam jakies przebrane pieski...stwierdzam że chyba nienawidzą ich właściciele :roll:

http://www.haikupoetshut.com/image004.jpg ale trzeba przyznać że ten ma sexowne wdzianko :loveu:

prawda?? że żeby zrobić takie coś piesu trzeba go nienawidzić :shake:
[quote name='evaxon']cze Klockowa:loveu:
cze pawciowa :grins:

[quote name='Rybka_39']Siemka Clocusiowa!:multi:
sie mka :multi:

[quote name='teqquila']jak to nie wrocila przecie tyle godzin tam nie siedzi a na gie gie jest :evil_lol: chyba ze to Pawcio :evil_lol:

szpiegi :razz:

Posted

[quote name='agbar']chyba cie wyglo.....:diabloti:
[quote name='Alicja']
:grins: ...nie ić :razz::razz::loveu:

[quote name='teqquila']Klockowa czy Ci cos na glowe nie padlo przypadkiem?? chyba ta doktorowa cos Ci zrobila :eviltong:

wredne babsztyle :angryy::angryy: kto to ma zrobić??? służąca ma wolne..... musze sama :angryy:

połowa zrobiona... jeszcze gary, pranie, żarcie psu, wymiana wody legwanowi.... i pewnie coś jeszcze :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::evil_lol:

:obrazic:..............

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:...................................................................:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

ić sprzątaj :razz:...ha ha ha :eviltong::eviltong::eviltong:....i znów Ci nadepcą ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....:eviltong::eviltong:

:glaszcze: no .....i tak KCM :loveu:....i żal mi ciem ...że ty pszątasz a one Ci nadepczą
:razz: