Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Werka']dałam:grins: 0 :evil_lol::evil_lol:będzie Ci gdzieś brakować guziczka :grins: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Werka']:hmmmm::hmmmm: mam wszystkie:eviltong: :razz::razz:na twoim miejscu bym sprawdziła ....;) Quote
zuzolandia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 czeee ....po robocie padnieta ............gardziolo mienia bolii....ogolnie czujem siem zleee............ przylazlam siem wyzalic........... buzi Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='zuzolandia']czeee ....po robocie padnieta ............gardziolo mienia bolii....ogolnie czujem siem zleee............ przylazlam siem wyzalic........... buzi :glaszcze: oć utulkam jak ni mo kto:razz::razz: :multi::multi::multi:BEREK poweekendowo [SIZE=2] witanko poranne przy kaffie:p czy TO DZIŚ :razz::razz: szykuj się na USTA-USTA;) Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='zuzolandia']czeee ....po robocie padnieta ............gardziolo mienia bolii....ogolnie czujem siem zleee............ przylazlam siem wyzalic........... buzi normalnie jakiś dogo-wirus ... wszystkie chore... mi już troche lepiej :cool1: normalnie chyba wszystkie musimy se uaktywnić jakiego antywirusa :niewiem: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'] :glaszcze: oć utulkam jak ni mo kto:razz::razz: :multi::multi::multi:BEREK poweekendowo [SIZE=2] witanko poranne przy kaffie:p czy TO DZIŚ :razz::razz: szykuj się na USTA-USTA;) NIE ide dziś na badania... może jutro.........:roll::roll: dzis poradnia rehabilitacyjna i znów jakies ćwiczenia na łapke :placz::placz: i znów bedzie bolić ... buuuuuuuuuu Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 na dobry poczatek tygodnia kopiuje z http://www.wykop.pl/ramka/35534/why-dogs-hate-us-pics :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 za co te psy nas nienawidzą :diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :evil_lol::evil_lol:ten jest w moim typie ;) http://www.haikupoetshut.com/image003.jpg Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']czesc zawirusowiona:grins: cześć dilująca wirusem :grins: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 http://www.haikupoetshut.com/image003.jpg AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pajonk!!!! nie lubiem ...wychodzem...dlaczego ty mnie tak straszysz od rana:placz: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']NIE ide dziś na badania... może jutro.........:roll::roll: dzis poradnia rehabilitacyjna i znów jakies ćwiczenia na łapke :placz::placz: i znów bedzie bolić ... buuuuuuuuuu :razz::razz:aaaa czyżbyś wymiękła.... :glaszcze: oj nie ślimtaj ...najwyżej się wymieni na nowom ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']http://www.haikupoetshut.com/image003.jpg AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pajonk!!!! nie lubiem ...wychodzem...dlaczego ty mnie tak straszysz od rana:placz: nie świruj :diabloti:.....ćliczny jest :loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']nie świruj :diabloti:.....ćliczny jest :loveu::loveu::loveu: Ala otworz oczy...to PAJONK..pajonki nie som cliczne pajonki som brzydkie i fstrentne i trzeba je kapciem:grins: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']Ala otworz oczy...to PAJONK..pajonki nie som cliczne pajonki som brzydkie i fstrentne i trzeba je kapciem:grins: :shake::shake::shake:oki mam otworzone ...pajonki są ćlicne...pajonków nie wolno kapciem ....ino laciem :evil_lol: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:shake::shake::shake:oki mam otworzone ...pajonki są ćlicne...pajonków nie wolno kapciem ....ino laciem :evil_lol: pajonkow trzeba kilim:diabloti:bo one mnie nachodzom i straszom....:mad: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']pajonkow trzeba kilim:diabloti:bo one mnie nachodzom i straszom....:mad: sces kilim z pajonków:crazyeye::crazyeye:...o masz :razz:...z gorączki się w 1/3 muska poprzewracało :hmmmm: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']sces kilim z pajonków:crazyeye::crazyeye:...o masz :razz:...z gorączki się w 1/3 muska poprzewracało :hmmmm: nie wiem czy mialo sie co przewracac...bo od goraczki mi sie chyba stopilo:grins: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']nie wiem czy mialo sie co przewracac...bo od goraczki mi sie chyba stopilo:grins: :hmmmm: to już ni mosz nic :shake: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: to już ni mosz nic :shake: ostala mi sie jeno nadzieja......matka gupich:grins: Quote
Recommended Posts