Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała nadal na parkingu. Iwonka,którają znalazła ją na boisku prawie codziennie przyjeżdża do niej z jedzonkiem i wyprowadz na spacery. Teraz ma ją zaszczepic. Dziewczyna poswięca się niesamowici, a ja właściwie tylko wskakuję jako pomoc w te dni kiedy ona nie może przyjechac.
Jestem zrozpaczona, że nie mam na tyle czasu, aby zając sie malutką ( w dodatku pozostają jeszcze inne zwierzaki - kotki, które przed zimą też potrzebują pomocy, zwłaszcza jeden). Staram się w miarę moich możliwości i pomocy przyjaznych mi osób to kontrolowac, ale w mojej obecnej sytuacji nie jest to łatwe. Dlatego w miarę możliwości proszę o pomoc.

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może taki, prosty tekst?
Jak myślicie?

[FONT=Book Antiqua]Szukamy najlepszego na świecie domu dla młodziutkiej, [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]siedmiomiesięcznej suczki. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Lenka jest malutką suczką, [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]waży około 6 kilogramów. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Ma przepiękną, jedwabistą sierść i cudne, duże uszka.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Jest nieco wylękniona, ale bardzo spokojna i grzeczna.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Ładnie chodzi na smyczy, dobrze dogaduje się z innymi psami, [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]choć tych dużych się troszkę obawia.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Jest zaszczepiona i odrobaczona.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Kontakt w sprawie adopcji Lenki:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Tel. 506051825[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]e-mail: [email protected][/FONT]

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Henią.
Malutka nadal na parkingu.
Henia zabrała ją do siebie, żeby ją wykąpać, malutka od razu wskoczyła na wersalkę - i jaka zadowolona!
Jest domowym psem...wie co to schody, kanapa...ech.
Niestety pies Heni nie akceptuje innych i mała koczuje nadal w stróżówce.
Wczoraj była z Henią na spacerze karmić koty :-)

Posted

Jasza dzięki za wyręczenie mnie w informacjach. Niunia jest kochana. To już nie ta sama sunia. Obecnie wspaniale reaguje na nasz widok, a i w stosunku do innych też nie trzęsie się ze strachu. Uwielbia spacery, nabrała pewności i na widok psa głośno zaznacza swoją obecność. Niestety większość czasu spędza w niezbyt dużej dyżurce. No ale ma chociaż ciepło w dupsko. Wszystko to zawsze lepsze od schroniska, ale sprzydałby się małej prezent na święta.
Jasza czy ten 10-miesięczny psiak na obrazku to ten, o którym rozmawiałyśmy?

Posted

Awit - dziękuje.
Heniu, napisze do Catangel i zamowię komplet 130 ogloszen dla Lenki.
Co do Dżekiego - nie mam pomysłów.
Gdyby lenka znalazla DT to moze szczeniak moglby zamieszkać w dyżurce?

Posted

Jasza poprosiła mnie o ogłoszenie suni w Dzienniku Polskim w Krakowie. Poproszę o tekst z nr tel i zdjęcia w załączniku na maila [email protected] Jest straszna kolejka, ale jak będę ją miała na poczcie, to ogłoszę. Tylko trzeba będzie trochę poczekać.