henikar Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Mała nadal na parkingu. Iwonka,którają znalazła ją na boisku prawie codziennie przyjeżdża do niej z jedzonkiem i wyprowadz na spacery. Teraz ma ją zaszczepic. Dziewczyna poswięca się niesamowici, a ja właściwie tylko wskakuję jako pomoc w te dni kiedy ona nie może przyjechac. Jestem zrozpaczona, że nie mam na tyle czasu, aby zając sie malutką ( w dodatku pozostają jeszcze inne zwierzaki - kotki, które przed zimą też potrzebują pomocy, zwłaszcza jeden). Staram się w miarę moich możliwości i pomocy przyjaznych mi osób to kontrolowac, ale w mojej obecnej sytuacji nie jest to łatwe. Dlatego w miarę możliwości proszę o pomoc. Quote
Jasza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Taka mnie niemoc ogarnęła.....muszę się mobilizować i zrobić ogłoszenia....na wszystko czasu brakuje.... Quote
Jasza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Dodałam ogłoszenie malutkiej w Dzienniku Zachodnim. Tylko takie krótkie bez zdjęcia. Będzie w sobotę. Quote
feliksik Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ja też ciągle zaganiana - przepraszam, że nie mam kiedy pomóc. Trzymam kciuki za małą Quote
Jasza Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Do gory maleńka! Może ktoś chciałby pomoc w ogłoszeniach? Quote
Jasza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 A może taki, prosty tekst? Jak myślicie? [FONT=Book Antiqua]Szukamy najlepszego na świecie domu dla młodziutkiej, [/FONT] [FONT=Book Antiqua]siedmiomiesięcznej suczki. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Lenka jest malutką suczką, [/FONT] [FONT=Book Antiqua]waży około 6 kilogramów. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Ma przepiękną, jedwabistą sierść i cudne, duże uszka.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jest nieco wylękniona, ale bardzo spokojna i grzeczna.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Ładnie chodzi na smyczy, dobrze dogaduje się z innymi psami, [/FONT] [FONT=Book Antiqua]choć tych dużych się troszkę obawia.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jest zaszczepiona i odrobaczona.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Kontakt w sprawie adopcji Lenki:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Tel. 506051825[/FONT] [FONT=Book Antiqua]e-mail: [email protected][/FONT] Quote
Jasza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Lenka-siedmiomiesieczny-szczeniak-szuka-domu-W0QQAdIdZ333434846 http://tablica.pl/oferta/lenka-siedmiomiesieczny-szczeniak-lagodna-sunia-IDwSaz.html http://e-zwierzak.pl/pl/dodaj-ogloszenie/ http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Lenka-szczeniak-siedmiomiesieczna-malutka-suczka,52814 Quote
__Lara Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ja też juz dawno nie nadążam... i też mam poczucie bezsilności.... :( Jak pomóc, cioteczki? Quote
Awit Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 A może gdyby ktoś na FB ją wrzucił, może ktoś by ją zobaczył. Może allegro.... Quote
Jasza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ja Allegro potrafię tylko takie zwykłe, bez szablonów... Poproszę Isadorę.:-) Quote
Jasza Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Rozmawiałam wczoraj z Henią. Malutka nadal na parkingu. Henia zabrała ją do siebie, żeby ją wykąpać, malutka od razu wskoczyła na wersalkę - i jaka zadowolona! Jest domowym psem...wie co to schody, kanapa...ech. Niestety pies Heni nie akceptuje innych i mała koczuje nadal w stróżówce. Wczoraj była z Henią na spacerze karmić koty :-) Quote
henikar Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Jasza dzięki za wyręczenie mnie w informacjach. Niunia jest kochana. To już nie ta sama sunia. Obecnie wspaniale reaguje na nasz widok, a i w stosunku do innych też nie trzęsie się ze strachu. Uwielbia spacery, nabrała pewności i na widok psa głośno zaznacza swoją obecność. Niestety większość czasu spędza w niezbyt dużej dyżurce. No ale ma chociaż ciepło w dupsko. Wszystko to zawsze lepsze od schroniska, ale sprzydałby się małej prezent na święta. Jasza czy ten 10-miesięczny psiak na obrazku to ten, o którym rozmawiałyśmy? Quote
Awit Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Dziewczyny, tu szukają sunieczki, wkleję zdjęcie naszej niuni http://www.dogomania.pl/threads/218790-niewielka-mloda-mila-sunia-poszukiwana Quote
Jasza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Awit - dziękuje. Heniu, napisze do Catangel i zamowię komplet 130 ogloszen dla Lenki. Co do Dżekiego - nie mam pomysłów. Gdyby lenka znalazla DT to moze szczeniak moglby zamieszkać w dyżurce? Quote
azalia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Mała jest śliczna,tylko domku jej brakuje,oby sie jak najszybciej znalazł. Quote
tamb Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jasza poprosiła mnie o ogłoszenie suni w Dzienniku Polskim w Krakowie. Poproszę o tekst z nr tel i zdjęcia w załączniku na maila [email protected] Jest straszna kolejka, ale jak będę ją miała na poczcie, to ogłoszę. Tylko trzeba będzie trochę poczekać. Quote
Jasza Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Tamb, z całego serca dziękuję, już wysyłam. Quote
Jasza Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Kupiłam 130 ogłoszeń dla Lenki. Czekam na linki do aktywacji. Quote
Jasza Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Zaczynają się pojawiać pierwsze ogłoszenia. Proszę o kciuki mocne. Quote
Recommended Posts