Romka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Zdjęcia niuni już są,nie ma tylko bazarku ogłoszeniowego. Chyba,że Paula lub Kajka ogłoszą niunię! Quote
sylwiaso Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 DogAngel kolejny złoty medal za fotki!!!Niunia przepiękna jaka Kochana! Quote
Donata Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 katik napisał(a):Co słychać u Lenki? Lenka jest po sterylizacji i na razie przebywa w darmowym domku tymczasowym ale prawdopodobnie tylko na tydzien i musimy szukać coś dalej aby nie wrócila do schronu. Jest bardzo grzeczna i wyjątkowo porządna - zachowuje czystośc w domu, wynika z tego że mogła mieszkać w domu i ktoś to maleństwo wyrzucił aby pozbyc sie problemu. Quote
Donata Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Jakie śliczne fotki, przydadzą sie do ogłoszeń na innych portalach. Ja robiąc pośpiesznie allegro musiałam posiłkować się zdjęciami jakie mieliśmy w posiadaniu. Quote
Donata Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Dzis wieczorem otrzymałam bardzo interesujące zapytanie o nasza małą Lenkę. Pani jest z Krakowa, przeprowadziła sie do domu z podwórkiem a w domu mieszka pies rasy Cane Corso ( jak Pani pisze ostoja spokoju i akceptuje wszystkie zwierzęta) tzn. poprzednią sunię która odeszła i kota. W domu jest jeszcze dziecko. To są pytania na które Pani chce znać odpowiedź czy nasza Lenka będzie akceptować takie zgrupowanie. Odpowiem jutro i zobaczymy jak się dalej los Lenki ułozy. Trzymajmy kciuki za powodzenie i szczęśliwy dom dla Lenki. Quote
Romka Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Lenka znalazła dziś domek w Zdunach pod Łowiczem,będzie mieszkać w domu...Leneczko,obyś była szczęśliwa malutka... Quote
Romka Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Donata napisał(a):Dzis wieczorem otrzymałam bardzo interesujące zapytanie o nasza małą Lenkę. Pani jest z Krakowa, przeprowadziła sie do domu z podwórkiem a w domu mieszka pies rasy Cane Corso ( jak Pani pisze ostoja spokoju i akceptuje wszystkie zwierzęta) tzn. poprzednią sunię która odeszła i kota. W domu jest jeszcze dziecko. To są pytania na które Pani chce znać odpowiedź czy nasza Lenka będzie akceptować takie zgrupowanie. Odpowiem jutro i zobaczymy jak się dalej los Lenki ułozy. Trzymajmy kciuki za powodzenie i szczęśliwy dom dla Lenki. Donato,koniecznie zaproponuj pani innego psiaka w tej sytuacji...nie możemy stracić okazji adopcji innego psiaka,oczywiście pod warunkiem,że pani chce innego psiaka... Quote
katik Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Wiedziałam, ze będzie duże zainteresowanie tą sunieczką. :loveu: Quote
Donata Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Romka napisał(a):Donato,koniecznie zaproponuj pani innego psiaka w tej sytuacji...nie możemy stracić okazji adopcji innego psiaka,oczywiście pod warunkiem,że pani chce innego psiaka... Tak wysłałam emaila z opisem Tinki i linka do jej watku. Uznałam że z tych małych piesków odpowiednia do warunków tej pani będzie Tinka. Pani ma małe dziecko i sunia musi być też przyjazna do zwierząt. Quote
sylwiaso Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Ale sie cieszę Lenusiu.................!!!!! Quote
Romka Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Romka napisał(a):Lenka znalazła dziś domek w Zdunach pod Łowiczem,będzie mieszkać w domu...Leneczko,obyś była szczęśliwa malutka... No i wiem trochę więcej na temat domku Leneczki.Domek z ogródkiem,niunia jest jedynym psiakiem w domu,w domu dwoje dzieci w wieku szkolnym.Pieska przyszła przywitać nawet babcia.Niunia biega po całym domu i rozkochała w sobie całą rodzinę.Ona sama nie może uwierzyć swojemu szczęściu.Leneczko,powodzenia odwiedzimy cię niedługo...no to już zmieniam tytuł wątku.:lol::lol::lol: Quote
Kasia 1 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Witajcie kochani.To własnie ja jestem przeszczęśliwą opiekunką Lenki.Jest z nami zaledwie kilka dni a my juz nie wyobrażamy sobie bez niej życia .Nigdy nie pomyślałabym że tak mały piesek i tak pokrzywdzony przez los może wprowadzic tyle radości do życia i domu.Swoim spojrzeniem potrafi powalić na kolana nawet najbardziej zatwradziałego człowieka więc nie wiem kim musieli byc jej naszczęście juz byli ,spaczeni właściciele.Staramy sie niuni uchylić nieba . Spędza z nami w domku całe dnie śpi również z nami w łóżku.Troszke jeszcze musimy uważac na ranki po pogryzieniu ale goją się pieknie.Postaram sie wkrótce gdy juz wydobrzeje wrzucić pare fotek Lenki podczas jej szleństw a w razie pytań chętnie odpowiem.Możecie być spokojni damy jej wszystko co najlepsze.Pozdrawiam. Quote
Romka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Kasia 1 napisał(a):Witajcie kochani.To własnie ja jestem przeszczęśliwą opiekunką Lenki.Jest z nami zaledwie kilka dni a my juz nie wyobrażamy sobie bez niej życia .Nigdy nie pomyślałabym że tak mały piesek i tak pokrzywdzony przez los może wprowadzic tyle radości do życia i domu.Swoim spojrzeniem potrafi powalić na kolana nawet najbardziej zatwradziałego człowieka więc nie wiem kim musieli byc jej naszczęście juz byli ,spaczeni właściciele.Staramy sie niuni uchylić nieba . Spędza z nami w domku całe dnie śpi również z nami w łóżku.Troszke jeszcze musimy uważac na ranki po pogryzieniu ale goją się pieknie.Postaram sie wkrótce gdy juz wydobrzeje wrzucić pare fotek Lenki podczas jej szleństw a w razie pytań chętnie odpowiem.Możecie być spokojni damy jej wszystko co najlepsze.Pozdrawiam. SUPER!:multi:Witajcie jest nam bardzo miło...no to będą zdjęcia na bieżąco i wieści na bieżąco też...ale się cieszę...:lol::lol::lol: Quote
Donata Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Wiedziałam już wcześniej że Lenka dobrze trafiła i śpi już w łóżeczku; ale dobrze i bardziej wiarygodnie to brzmi jak podzieli się tymi wiadomosciami sama opiekunka. To dobrze że Lenka tak szybko zdobyła serca domowników. Bardzo sie cieszę. Quote
UBOCZE Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Donata napisał(a):Wiedziałam już wcześniej że Lenka dobrze trafiła i śpi już w łóżeczku; ale dobrze i bardziej wiarygodnie to brzmi jak podzieli się tymi wiadomosciami sama opiekunka. To dobrze że Lenka tak szybko zdobyła serca domowników. Bardzo sie cieszę. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sylwiaso Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Lenuś cieszę się razem z Tobą!Dziekujemy Kochany DOMKU za wspaniałą opiekę nad Lenusią!:multi::loveu::lol::multi: Quote
Recommended Posts