Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katik napisał(a):
Co słychać u Lenki?

Lenka jest po sterylizacji i na razie przebywa w darmowym domku tymczasowym ale prawdopodobnie tylko na tydzien i musimy szukać coś dalej aby nie wrócila do schronu. Jest bardzo grzeczna i wyjątkowo porządna - zachowuje czystośc w domu, wynika z tego że mogła mieszkać w domu i ktoś to maleństwo wyrzucił aby pozbyc sie problemu.

Posted

Jakie śliczne fotki, przydadzą sie do ogłoszeń na innych portalach. Ja robiąc pośpiesznie allegro musiałam posiłkować się zdjęciami jakie mieliśmy w posiadaniu.

Posted

Dzis wieczorem otrzymałam bardzo interesujące zapytanie o nasza małą Lenkę. Pani jest z Krakowa, przeprowadziła sie do domu z podwórkiem a w domu mieszka pies rasy Cane Corso ( jak Pani pisze ostoja spokoju i akceptuje wszystkie zwierzęta) tzn. poprzednią sunię która odeszła i kota. W domu jest jeszcze dziecko. To są pytania na które Pani chce znać odpowiedź czy nasza Lenka będzie akceptować takie zgrupowanie.

Odpowiem jutro i zobaczymy jak się dalej los Lenki ułozy.
Trzymajmy kciuki za powodzenie i szczęśliwy dom dla Lenki.

Posted

Donata napisał(a):
Dzis wieczorem otrzymałam bardzo interesujące zapytanie o nasza małą Lenkę. Pani jest z Krakowa, przeprowadziła sie do domu z podwórkiem a w domu mieszka pies rasy Cane Corso ( jak Pani pisze ostoja spokoju i akceptuje wszystkie zwierzęta) tzn. poprzednią sunię która odeszła i kota. W domu jest jeszcze dziecko. To są pytania na które Pani chce znać odpowiedź czy nasza Lenka będzie akceptować takie zgrupowanie.

Odpowiem jutro i zobaczymy jak się dalej los Lenki ułozy.
Trzymajmy kciuki za powodzenie i szczęśliwy dom dla Lenki.

Donato,koniecznie zaproponuj pani innego psiaka w tej sytuacji...nie możemy stracić okazji adopcji innego psiaka,oczywiście pod warunkiem,że pani chce innego psiaka...

Posted

Romka napisał(a):
Donato,koniecznie zaproponuj pani innego psiaka w tej sytuacji...nie możemy stracić okazji adopcji innego psiaka,oczywiście pod warunkiem,że pani chce innego psiaka...

Tak wysłałam emaila z opisem Tinki i linka do jej watku. Uznałam że z tych małych piesków odpowiednia do warunków tej pani będzie Tinka. Pani ma małe dziecko i sunia musi być też przyjazna do zwierząt.

Posted

Romka napisał(a):
Lenka znalazła dziś domek w Zdunach pod Łowiczem,będzie mieszkać w domu...Leneczko,obyś była szczęśliwa malutka...

No i wiem trochę więcej na temat domku Leneczki.Domek z ogródkiem,niunia jest jedynym psiakiem w domu,w domu dwoje dzieci w wieku szkolnym.Pieska przyszła przywitać nawet babcia.Niunia biega po całym domu i rozkochała w sobie całą rodzinę.Ona sama nie może uwierzyć swojemu szczęściu.Leneczko,powodzenia odwiedzimy cię niedługo...no to już zmieniam tytuł wątku.:lol::lol::lol:

Posted

Witajcie kochani.To własnie ja jestem przeszczęśliwą opiekunką Lenki.Jest z nami zaledwie kilka dni a my juz nie wyobrażamy sobie bez niej życia .Nigdy nie pomyślałabym że tak mały piesek i tak pokrzywdzony przez los może wprowadzic tyle radości do życia i domu.Swoim spojrzeniem potrafi powalić na kolana nawet najbardziej zatwradziałego człowieka więc nie wiem kim musieli byc jej naszczęście juz byli ,spaczeni właściciele.Staramy sie niuni uchylić nieba . Spędza z nami w domku całe dnie śpi również z nami w łóżku.Troszke jeszcze musimy uważac na ranki po pogryzieniu ale goją się pieknie.Postaram sie wkrótce gdy juz wydobrzeje wrzucić pare fotek Lenki podczas jej szleństw a w razie pytań chętnie odpowiem.Możecie być spokojni damy jej wszystko co najlepsze.Pozdrawiam.

Posted

Kasia 1 napisał(a):
Witajcie kochani.To własnie ja jestem przeszczęśliwą opiekunką Lenki.Jest z nami zaledwie kilka dni a my juz nie wyobrażamy sobie bez niej życia .Nigdy nie pomyślałabym że tak mały piesek i tak pokrzywdzony przez los może wprowadzic tyle radości do życia i domu.Swoim spojrzeniem potrafi powalić na kolana nawet najbardziej zatwradziałego człowieka więc nie wiem kim musieli byc jej naszczęście juz byli ,spaczeni właściciele.Staramy sie niuni uchylić nieba . Spędza z nami w domku całe dnie śpi również z nami w łóżku.Troszke jeszcze musimy uważac na ranki po pogryzieniu ale goją się pieknie.Postaram sie wkrótce gdy juz wydobrzeje wrzucić pare fotek Lenki podczas jej szleństw a w razie pytań chętnie odpowiem.Możecie być spokojni damy jej wszystko co najlepsze.Pozdrawiam.

SUPER!:multi:Witajcie jest nam bardzo miło...no to będą zdjęcia na bieżąco i wieści na bieżąco też...ale się cieszę...:lol::lol::lol:

Posted

Wiedziałam już wcześniej że Lenka dobrze trafiła i śpi już w łóżeczku; ale dobrze i bardziej wiarygodnie to brzmi jak podzieli się tymi wiadomosciami sama opiekunka. To dobrze że Lenka tak szybko zdobyła serca domowników.
Bardzo sie cieszę.

Posted

Donata napisał(a):
Wiedziałam już wcześniej że Lenka dobrze trafiła i śpi już w łóżeczku; ale dobrze i bardziej wiarygodnie to brzmi jak podzieli się tymi wiadomosciami sama opiekunka. To dobrze że Lenka tak szybko zdobyła serca domowników.
Bardzo sie cieszę.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: