Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewelinabuck']tylko tak sie zastanawiam co my bedziemy robic tam w opolu od 5.30 hahahaaha bary pozamykane jeszczze ale sie zawszze cos wymysli :p :p napiszemy tabliczke " przygarnij dogomaniakow":diabloti:[/quote]
]

a co ty:p
wychodzac z dworca przerz glowne wyjscie na miasto po prawej stronie jest bar ( oczywiscie z jedzeniem).. ale obok imprezka "RAMPA" :eviltong:

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o jak dobrze wiedziec:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

a na imprezke z piesami wpuszczaja:diabloti: :diabloti: :diabloti: pozniej sedzia flaszzeczke trzeba postawic bo jak to wystawiajacy podchmielony a oceniajacy trzezwy???:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ale tak swoja droga to nigdy nie bylam w Opolu wiec nie wiem jak tam jest ,:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='ewelinabuck']o jak dobrze wiedziec:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

a na imprezke z piesami wpuszczaja:diabloti: :diabloti: :diabloti: pozniej sedzia flaszzeczke trzeba postawic bo jak to wystawiajacy podchmielony a oceniajacy trzezwy???:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ale tak swoja droga to nigdy nie bylam w Opolu wiec nie wiem jak tam jest ,:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]

Idac powoli piechotką to moze Tobie z 30 minut zejdzie na dojscie do Okraglaka z dworca.. jakbys chciala zebym ci napisala droge to pisz na priv;] Bo to nawet ja nie bede o 5.30 na nogach:P

Posted

[quote name='ewelinabuck']mozesz napisac droge tutaj moze sie przyda komus:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: a mozesz zerknac od ktorej godziny jest bar otwarty w niedziele??[/quote]

"Refleks" jest chyba otwarty 24 h tak mi sie zdaje..:roll: w piatek bede jechac do Katowic pociagiem to zerkne.

Posted

[B]Mam miejsce dla jednej osoby z malym psem w samochodzie na wystawę w Opolu CACIB na [U]niedzielę[/U].!!![/B]
[B]Jeżeli ktoś chętny, to możemy się zabrać razem, zawsze szybciej i taniej, jak podzielimy koszty podróży.[/B]

kontakt tel 500755100 albo na PW

Posted

[quote name='pentu']Mozna przyniesc wypisane zgloszenia i kopie rodowodu mozna wplacic pieniadze mozna zglosic sie do konkursu mlody prezenter
lub jezeli pies jest zgloszony w katowicach przyjsc podac nr z katal katowice zlozyc autograf podac klase a my cala reszte wypiszemy.
Prosto łatwo i przyjemnie:cool3:[/quote]

czy w Katowicach będzie można opłacić wystawę (już zgłoszenie mam wysłane)??

[quote name='Kati']Ja się wybieram.
Jedzie ktoś do Opola pociągiem z Katowic? (albo chociaż ta trasą?)[/quote]

[quote name='warg2003warg']Jak zobaczysz w Gliwicach wsiadającą lekką blondynkę ( pasemka) z szeltusiem - to będę na pewno ja. Chyba,że mnie ktoś samochodem podwiedzie.[/quote]

[quote name='FRODKA']Ja też pojadę do Opola pociągiem z Katowic[/quote]

Jadę samochodem, jedna osoba się zmieści, byłoby lepiej jakbyśmy razem pojechali, będę w niedzielę w Opolu (II grupa), także jak ktoś chętny to zapraszam :loveu: taniej wyjdzie :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']czy w Katowicach będzie można opłacić wystawę (już zgłoszenie mam wysłane)??
[/quote]

Tak. Mozesz przyjsc opłacic tylko powiedz ze zgloszenie juz wyslane. Dostaniesz dowod wpłaty- a to on jest tu najważniejszy;)

Posted

[quote name='ewelinabuck']tylko tak sie zastanawiam co my bedziemy robic tam w opolu od 5.30 hahahaaha bary pozamykane jeszczze ale sie zawszze cos wymysli :p :p napiszemy tabliczke " przygarnij dogomaniakow":diabloti:[/quote]

[B][COLOR="DarkGreen"]5:30 to ja bede sie na drugi bok przekręcać i śnić o spotkaniu na wystawie[/COLOR][/B]

Posted

Miałam już jechać z Wami (z Ewelinąbuck) ale okazuje się że tu w sobote są bordasy :-( :placz: :-( Kto jedzie w sobote ....... ktoś dorosły to Ewelina dwa razy pojedzie :lol: :eviltong: :lol:

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]sylwia i ewelinabuck Opole rano jest takie piekne.
Sylwia mam nadzieje, że ten nr co mam to jest aktualny. Jakoś musze cię dopaść na wystawce. Szkoda, że Paulinka nie jedzie z wami:shake: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='dr.puniszman']mam pytanie czy jak wyślę w poniedziałek pieniądze to jeszcze 95zł czy 150zł będę musiał wysłać??[/quote]
Na stronie zwiazku kynologicznego sa podane wszystkie szczególy dotyczace co do terminow i wysokości opłat.

My juz się zgłosiliśmy :p

Posted

A ja mam takie pytanie:
w "konkurencji pies/suka wraz ze swoim potomstwem" występuje na ringu honorowym, tak? Jeżeli wygra ta suczka/pies ze swoim potomstwem, to kto dostaje puchar/nagrodę? Wszyscy, czy tylko suka/pies?