Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pentu']Asiaczku jezeli jestes w spisie wystawcow to nawet bez potwierdzenia zapraszam na wystawe.Mysle ze moze dojsc na ostatni moment bo z Poczta Polska sa ostatnio problemy:mad:[/quote]
Tak, jestem. I dlatego nie denerwuję się, że nie mam jeszcze potwierdzenia.
Dziękuję za chęc pomocy.:lol:
Pzdr.

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tomcio_kyno']Mam pytanie o której godzinie można przyjeżdrzać a sobotę jako zwiedzający i lie kosztuje wstęp???:hmmmm:[/QUOTE]
ocena psów na ringach zaczyna się o 10, więc jerśli chcesz pooglądać psy to przyjść możesz najwcześniej na godznę 10

Posted

Klubowa ozdobnych - sędziowanie rozpoczyna się o godz. 9.00 około 11.00 to nie będzie już za wiele do oglądania, więc jak ktoś chętny pooglądać ozdobne piesy to musi być z rana.

Posted

bilety wstepu 10 zł dorosli , 7zł ulgowy (od 7-14 lat)
dzieci od 0-7 lat bezpłatnie.

Sedziowanie klubowa 9 rano miedzynarodowa 10.w niedziele sa rowniez ozdobne rasy od 10.

Posted

znajoma oferuje samochodzik i mile towarzycho 3 blodkow szuka kierowcy na opole na niedziele niestety jej kierowca nawalil i szuka nowego jest mozliwosc zabrania jakiegos malego pieska moze ktos chce jechac poogladac pieski w niedziele i nie ma jak sie dostac a ma prawko .........z[B]najoma pokrywa koszty wszelakie zwiazane z przejazdem..........(paliwko)[/B]

Posted

Witam. Mam prośbe poszukuje transportu Warszawa- Opole n jutro - jedna s\osoba i suka AST (grzeczna) wzanian miłe towarzystwo i dokładam się do paliwka. Bardzo prosze poratujcie :placz: .
Mój tel:696861912 Agnieszka

Posted

"Witam. Mam prośbe poszukuje transportu Warszawa- Opole n jutro - jedna s\osoba i suka AST (grzeczna) wzanian miłe towarzystwo i dokładam się do paliwka. Bardzo prosze poratujcie :placz: .
Mój tel:696861912 Agnieszka"

Husky Team proponował miejsce z Warszawy

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No ja tam w hali wystawiam ale później chce obfocić inne rasy więc bardzo proszę o słoneczko w niedzielkę :) Trzymam za wszystkich kciuki :) i to mocno :)[/quote]

To ja dokladnie odwrotnie :lol: najpierw wszystko oblece i obfotografuje a później sie wystawie sylwiaskalska nie omieszkam was napotkać ;) Powodzenia dzsiaj i jutro wszystkim.

Posted

Witam. Jeżeli ktoś się wybiera w niedziele na wystawę z okolic Górnego Śląska i miałby jedno miejsce dla jednej osoby bez psa to bardzo proszę o kontakt na priv;)