sylwiaskalska Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Kati']Ja jadę w sobotę (mam 2 miejsca wolne w aucie). Może ktoś dokładnie wytłumaczy jak dojechać na wystawę, zeby nie błądzić po opolu.[/quote] Fajna stronka jest ta :) bardzo dokładnie opisuje trase :) [URL]http://www.uk.map24.com/[/URL] Quote
aga616 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='pentu']potwierdzenia jeszcze nie wysłane[/quote] no to spoko..już myślałam że może nas nie przyjęli:roll: Quote
jusiss Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wczoraj na maila z zapytaniem o plan dostałam odpowiedź: [FONT=Arial][I]"plan sędziowania będzie za kilka dni ewa Florek"[/I][/FONT] Quote
panienkabubu Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ło jesu juz nie moge sie doczekac, ogladalnosc dzieki mnie na stronie opola wzrosla chyba trzykrotnie :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Mi się fartnęło i będę spała u znajomej :) więc jade sobie ciuchcią już w sobotkę do Opola :) :multi: Przynajmniej będę przytomna w niedzielkę :) Musze poćwiczyć z nim pozy wystawowe bo jakoś zapomniawszy o tym hi hi Quote
kynolożka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Fajna stronka jest ta :) bardzo dokładnie opisuje trase :) [URL]http://www.uk.map24.com/[/URL][/quote] Jest też polska wesja tej strony [URL]map24.interia.pl[/URL] Fajne są i dokładnie rospisują trasę. Co do wystawy nie mogę się już doczekać!To za 10 dni!:multi: Quote
panienkabubu Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 no i jak to nie bedzie w koncu tego planu sedziowania i staweczki? :( Quote
cockermanka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [B]panienkabubu[/B] ... spokojnie ... jak ma być,to będzie ... ;-) Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='cockermanka'][B]panienkabubu[/B] ... spokojnie ... jak ma być,to będzie ... ;-)[/quote] Baaa u mnie i tak mało wystawia brabantów więc nawet mi nie spieszno do staweczki :) Quote
flashka-g Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ja mysle ze coniektorym by sie przydalo popracowac przy organizacji wystawy. By zobaczyli jaka to ciezka i czasochłonna praca z miłości do swojego hobby w wiekszosci przypadkow:) Tym bardziej przy organizowaniu 3 wystaw w jednym czasie;) Mam nadzieje ze zniecierpliwieni nie beda musieli dlugo jeszcze czekac;) Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='flashka-g']ja mysle ze coniektorym by sie przydalo popracowac przy organizacji wystawy. By zobaczyli jaka to ciezka i czasochłonna praca z miłości do swojego hobby w wiekszosci przypadkow:) Tym bardziej przy organizowaniu 3 wystaw w jednym czasie;) Mam nadzieje ze zniecierpliwieni nie beda musieli dlugo jeszcze czekac;)[/quote] Święte słowa :) Quote
jusiss Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Rozumiem ze coponiektorzy ktorzy pracowali przy organizacji wystawy i siedzieli do nocy w ZK i wiedzą jaka to ciezka i czasochłonna praca :cool3: - sa usprawiedliwieni i moga sie nieciepliliwic o stawki? Jesli tak to mi ulyzlo i ide sie dalej nieciepliwić ;) Quote
flashka-g Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 raczej mi chodzilo o to ze ludziom przez brac ciepliwosci rozne slowa przychodza na mysl;) ja radze kazdemu isc sie zrelaksowac poki co.. zeby najwyzej potem godnie przyjac informacje o konkurencji:evil_lol: Quote
jusiss Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ja stawiam na 5-6 sztuk w mojej klasie (2 beda na pewno :p ) Quote
panienkabubu Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hehehe, ja wiem co to jest przygotowanie do wystawy :cool3: tylko po prostu sie niecierpliwie, hehe, SORY :cool3: ide czekac cierpliwie, ale jakbym przeoczyla ze juz jest to mnie POWIADOMCIE :modla: heheheh :cool3: Quote
Talagia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Chyba ustawie sobie zkwp Opole jako strone startową... Tez STRASZNIE się niecierpliwie ;) Quote
ewelinabuck Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Mi się fartnęło i będę spała u znajomej :) więc jade sobie ciuchcią już w sobotkę do Opola :) :multi: Przynajmniej będę przytomna w niedzielkę :) Musze poćwiczyć z nim pozy wystawowe bo jakoś zapomniawszy o tym hi hi[/quote] hej a kto jedzie jeszcze ze szczecina tak jak wczesniej mialysmy jechac tym nocnym pociagiem???? Quote
Agama Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Poszukuje miejsca w autku na sobote dla 1 osoby i mopsa ,z Warszawy i oczywiscie powrot,prosze o PW,oczywiscie dokladam sie do paliwa Quote
A&R&I Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Plan sędziowania i wykaz wystawców [url]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_opolem[/url] Quote
asia40 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 rzeczywiście to wykaz wystawcow a nie stawka psów ;) Quote
cockermanka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 W planie sa stawki ilościowe - mnie to zupełnie wystarczy :-) Quote
aga616 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='cockermanka']W planie sa stawki ilościowe - mnie to zupełnie wystarczy :-)[/quote] mi też..i znów jesteśmy jedyni:shake: żadnej konkurencji - jedyna nadzieja na porównanie z suczką z młodzieży:eviltong: Quote
Alcazar Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 mam małe pytanko można wchodzić z psami jako obserwatorzy cz nie? Quote
Recommended Posts