Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kati']Ja jadę w sobotę (mam 2 miejsca wolne w aucie). Może ktoś dokładnie wytłumaczy jak dojechać na wystawę, zeby nie błądzić po opolu.[/quote]

Fajna stronka jest ta :) bardzo dokładnie opisuje trase :) [URL]http://www.uk.map24.com/[/URL]

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi się fartnęło i będę spała u znajomej :) więc jade sobie ciuchcią już w sobotkę do Opola :) :multi: Przynajmniej będę przytomna w niedzielkę :)

Musze poćwiczyć z nim pozy wystawowe bo jakoś zapomniawszy o tym hi hi

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Fajna stronka jest ta :) bardzo dokładnie opisuje trase :) [URL]http://www.uk.map24.com/[/URL][/quote]
Jest też polska wesja tej strony [URL]map24.interia.pl[/URL]
Fajne są i dokładnie rospisują trasę.
Co do wystawy nie mogę się już doczekać!To za 10 dni!:multi:

Posted

ja mysle ze coniektorym by sie przydalo popracowac przy organizacji wystawy. By zobaczyli jaka to ciezka i czasochłonna praca z miłości do swojego hobby w wiekszosci przypadkow:) Tym bardziej przy organizowaniu 3 wystaw w jednym czasie;)
Mam nadzieje ze zniecierpliwieni nie beda musieli dlugo jeszcze czekac;)

Posted

[quote name='flashka-g']ja mysle ze coniektorym by sie przydalo popracowac przy organizacji wystawy. By zobaczyli jaka to ciezka i czasochłonna praca z miłości do swojego hobby w wiekszosci przypadkow:) Tym bardziej przy organizowaniu 3 wystaw w jednym czasie;)
Mam nadzieje ze zniecierpliwieni nie beda musieli dlugo jeszcze czekac;)[/quote]

Święte słowa :)

Posted

Rozumiem ze coponiektorzy ktorzy pracowali przy organizacji wystawy i siedzieli do nocy w ZK i wiedzą jaka to ciezka i czasochłonna praca :cool3: - sa usprawiedliwieni i moga sie nieciepliliwic o stawki? Jesli tak to mi ulyzlo i ide sie dalej nieciepliwić ;)

Posted

raczej mi chodzilo o to ze ludziom przez brac ciepliwosci rozne slowa przychodza na mysl;) ja radze kazdemu isc sie zrelaksowac poki co.. zeby najwyzej potem godnie przyjac informacje o konkurencji:evil_lol:

Posted

Hehehe, ja wiem co to jest przygotowanie do wystawy :cool3:
tylko po prostu sie niecierpliwie, hehe, SORY :cool3: ide czekac cierpliwie, ale jakbym przeoczyla ze juz jest to mnie POWIADOMCIE :modla: heheheh :cool3:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Mi się fartnęło i będę spała u znajomej :) więc jade sobie ciuchcią już w sobotkę do Opola :) :multi: Przynajmniej będę przytomna w niedzielkę :)

Musze poćwiczyć z nim pozy wystawowe bo jakoś zapomniawszy o tym hi hi[/quote]

hej a kto jedzie jeszcze ze szczecina tak jak wczesniej mialysmy jechac tym nocnym pociagiem????

Posted

[quote name='cockermanka']W planie sa stawki ilościowe - mnie to zupełnie wystarczy :-)[/quote]
mi też..i znów jesteśmy jedyni:shake: żadnej konkurencji - jedyna nadzieja na porównanie z suczką z młodzieży:eviltong: