Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj do naszego przytuliska trafiła cudna, maleńka puchata kulka, to około 2 miesięczna sunia. Rita bo takie dostała imię jest wielką przylepą, uspokaja się kiedy się ją tuli i głaszcze. Pozbawiona bliskości człowieka zaczyna popiskiwać i rozpaczać. Martwimy się o nią bardzo, na pewno będzie jej trudno odnaleźć sie w schroniskowej rzeczywistości, marzymy, aby jaknajszybciej znalazł się dla niej odpowiedzialny domek.
Sunieczka ewidentnie została nam podrzucona przez kogoś mocno nieodpowiedzialnego, po prostu wyszła rankiem z łąk położonych obok przytuliska. Zostanie odpchlona i odrobaczona lada chwila. Potrzebujemy dla niej ogłoszeń!!!!
Rita będzie pieskiem średniej wielkości, na razie to bezbronne maleństwo, które przeżywa bardzo rozłąke ze swoja matką...:-(

Rita przebywa w przytulisku dla bezdomnych zwierząt w Boguchwale koło Rzeszowa.
Kontakt w sprawie adopcji:
727 906 679
mail [email protected]

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest cudowna, śliczna i przepięknie umaszczona. pPacze w boksie, a na rączkach się tuli i przywiera tym swoim małym ciałkiem. Jeszcze zeszłej nocy pewnie jej było cieplutko pod brzuszkiem mamy, a teraz sama w zimnej budzie. Takie maleństwo i już bezdomne, tylko czekać aż reszta rodzeństwa u nas wyląduje...:shake:

Posted

Mała płacze w szczególności jak się przychodzi, bo cały dzień zamknięta bidulka, więc na dzień dobry wyje jak opętana, a poza tym jest cudowna, lubi wszystkich, biega bawi się z Mimi, Blondi, Pako i nawet Kaja jej nie straszna (choć ta poczęstowała ją dziś zębami, ona się nie zniechęca, szaleje, jest wtedy prze szczęśliwa, a ja tylko do Kai powtarzam, nie wolno to dziecko!!!) Ritka dziś wygłaskana, wyprzytulana przez mojego bratanka, owinięta w kocyk, wybiegana, najedzona (dziś były kluseczki dla wszystkich), także jak odchodziliśmy to poszła ładnie na kocyk i już nie płakała, pewnie się zmęczyła, ale chciałabym żeby ktoś ją zabrał, żeby leżała w domku, w ciepełku a ktoś super ją głaskał i tulił.

Posted

[quote name='majuska']Miałam dziś telefon o nią, miał być potem dalszy ciąg...ale nie było, no cóż czekamy dalej, wierzę, że niedługo[/QUOTE]
~To już dobry znak!!! Oby ktoś super, superaśny się pojawił!!!!

Posted

[quote name='Agula99']~To już dobry znak!!! Oby ktoś super, superaśny się pojawił!!!![/QUOTE]

Jeśli Rita pójdzie do domu niebawem - a mam taką nadzieję, to Mimi ani dnia dłużej nie zostanie w przytulisku. Wezmę ją do siebie na okres przeczekania do transportu, póki co nie chcę jej zabierać ze względu na małą.

Posted

Ogłoszenia młodej: ;)
kupię psa,
przygarnij zwierzaka,
cafeanimal,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
tablica,
e-zwierzak,
rzeszowiak,
brzozowiak,
przemyślak,
olx,
sanok24,
krosno24,
rzeszow24,
podkarpacie24,
kokosy,
ojej,
petsy

Posted

[quote name='wtatara']jest śliczna, szybko znajdzie domek. Na Kraków ogłaszałyscie?[/QUOTE]
Ogłaszałyście, ogłaszałyście, nawet dziś miałm całkiem dobrze brzmiący telefon...który ma mieć kontynuację, więc trzymajcie kciuki ;)

Posted

[quote name='majuska']Ogłaszałyście, ogłaszałyście, nawet dziś miałm całkiem dobrze brzmiący telefon...który ma mieć kontynuację, więc trzymajcie kciuki ;)[/QUOTE]

o boziu, majuska, nawet nie wiesz jak mocno trzymam...

Posted

Ja też trzymam, jeju trzymam!!! Ritak do domu!!!! Dziś Ritka wypieszczona, wytulona przez mojego bratanka!! Kochana, siedzi, patrzy, taka miluśka!!! Ale już do domku niech idzie!!! Bo bidulka sama zostanie jak Mimi pojedzie!!!

Posted

[quote name='majuska']Niestety na razie cisza, ale czekamy, nie tracimy nadziei.....[/QUOTE]
No czekamy, bo to już kolejni chętni a ciągu dalszego nie widać, ale co majuska, może choć ciutek zdradzisz czy to było coś sensownego???

Posted

No było sensowne, domek z ogródkiem ( spanie w domu ) i starszą Onką, przyjazną i zrównoważoną, której Państwo szukali towarzyszki młodej łobuziary na rozruszanie, chcieli sami przyjechać w najbliższy weekend poznać i ewentualnie zabrać Ritę, dlatego mieli jeszce dzwonić kiedy i czy na pewno na 100% przyjadą..więc jeszcze mogą zadzwonić:roll: