Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko, Ritka!!! Jakie cudo!! Ale nam się z niej pannica zrobiła!! A pamiętasz majuska jak ją oddawałyśmy, jak było strasznie zimno, a ona tak się bała!!! Echh, fajny ma domek!!!! Kochana!!! :)

Posted

Kawał baby z niej, no i ma starszą kumpelę, która czuwa nad poprawnym wychowaniem naszej gówniary, tak równiutko leżą do zdjęcia :)
Od Państwa Ritki otrzymujemy co miesiąc datek na psiaki w kwocie 50 zł, teraz będzie jak znalazł dla labradorki ;) Dziękujemy bardzo!!:loveu:

• 8 months later...
Posted

A ja dziś zastałam na swojej poczcie niespodziankę, wieści od Ritki :

Dzień dobry

Właśnie ostatnio uświadomiłam sobie , ze równo rok temu trafiła do nas Ritka dlatego postanowiłam przesłać fotki z jej obecnego u nas bytowania J. Ze starsza Onką się porozumiały i tworzą zgrane stadko, dwie kotki również w pełni ja zaakceptowały. Ritka jest wesołym psiakiem skorym do zabawy, jej czarny nos zwany przez nas kulką często nią rządzi bo jak już biega po ogrodzie to węszy, kopie/zakopuje co nie zawsze spotyka się z moja aprobatą J szuka i często znajduje – istne skarby - stare kosteczki, woreczki, patyczki itp. – mój mąż się śmieje ze ona mi tylko pokazuje , ze porządek w ogródku jest tylko powierzchowny. Doskonale pilnuje domu każdy szmer spotyka się z alarmem jakby najechało na nas wojsko , ale od tego jest i dobrze – zresztą wie , ze Bora jest już starsza Panią i teraz na jej barkach spoczywa odpowiedzialność za szybkie reagowanie i opieprzenie kogoś jak przechodzi zbyt blisko naszego płotu, po czym wraca za chwile do Bory liźnie ją po pysku jakby chciała powiedzieć – spoko nie wstawaj już załatwione. Jest okropnym pieszczochem i słowa: „Rita na miejsce” są najczęściej wypowiadanymi w naszym domu. Jesteśmy zadowoleni jak wpłynęła na Borę – która wcześniej siedziała na swoim posłaniu i niechętnie się z niego ruszała bo po prostu się nudziła, teraz bawi się z Ritą, robią wspólne obchody po ogrodzie – dlatego tez jeśli ktoś stanąłby przed takim dylematem jak ja ponad rok temu to polecam dwa psy super się chowają razem – choć początki nie zawsze są różowe – u nas nie było źle , dziewczyny się dotarły, ale tez nie obyło się bez kilku niegroźnych „sprzeczek” , hierarchia została ustalona i jest porządek. Bora też udzieliła się bo nauczyła tego „niesforniaka” wielu rzeczy jakie przystoją porządnemu psu – część wiedzy została przyswojona , część poszła w las , ale jeszcze wszystko przed nami przecież to dopiero rok naszej wspólnej przygody.

• 3 months later...
Posted

Mamy pozdrowienia od Ritki, a Pan Michał, wznowił na kolejne 6 miesięcy zlecenie stałe na swoim koncie i będziemy co miesiąc dostawac dla psiaków od nich datek. Serdecznie dziekujemy!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='majuska']Mamy pozdrowienia od Ritki, a Pan Michał, wznowił na kolejne 6 miesięcy zlecenie stałe na swoim koncie i będziemy co miesiąc dostawac dla psiaków od nich datek. Serdecznie dziekujemy!!!!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

rzadko to sie zdarza, a własciwie nigdy żeby tyle od adopcji ktoś o nas pamiętał. Bardzo dziękujemy. :loveu: